ניפ/טאק

hadarydar

New member
../images/Emo44.gifניפ/טאק../images/Emo44.gif../images/Emo182.gif

תקציר:
שון מזמין את ניקי ואוסטין להחלים בביתו מהניתוח הפלסטי ששינה את מראם והוא וניקי מתקרבים. קוונטין מציע לג'וליה עסקה בין הספא שלה למרפאה שלהם ומתחיל לחזר אחריה. כריסטיאן מקבל מטופל עם תסמונת דאון שרוצה להיות דומה יותר למשפחה שלו. כריסטיאן מנסה להתקרב לאמו הביולוגית.
צפייה נעימה
[כן כן, אני יודעת שזה מוקדם.. אבל כרגע קמתי ואני מתרגשת לקראת הפרק
]

Gali4697

New member
מאטטטטטטטטטט../images/Emo99.gif

אני כולי מתלהבת "אמג!!11 מאטטט!!11 אמגגג@!%!" נמ כן פרק יפה^^ קוונטין דורש בעיטה לפרצוף

Elizabell

New member
אממ פרק בסדר.

אני אהבתי את הדיאלוגים בין כריס' ואמו, ובהחלט זה היה מאכזב הסוף של זה. מה לעשות, היא לא מסוגלת להתמודד עם זה, לעולם לא, כניראה. אני דווקא נהניתי לצפות בדייט של קוונטין וג'וליה, זה היה מבדר... מאט משום מה מרגיז אותי >< אבל גם הוא, לא מתמודד עם החיים שלו. משבהחלט אהבתי, ונראה לי שאוהב גם בהמשך זה הסיפור של שון וניקי ובנה אוסטין. משסיפר לו האיש הזה, בהחלט היה מפתיע. ביינתיים, מאז הפרק של המעצר של כריס' לא רותקתי בפרקים שהיו בהמשך...

ליןןןןן

New member
יש לי מלא שאלות..פליז תענו לי../images/Emo201.gif

ראיתי ת'פרק רק מהקטע של ג'וליה וקוונטין... 1) איך הם נהיו ביחד לעזאזל?? 2) מיזה הנער שהיה עם כריס באוניברסיטה? 3) מה האיש ההוא אמר לשון על האמא והבן לא הבנתי... 4) ולמה כריסטיאן מנסה להתקרב לאימו אחרי שהיא דפקה אותו?
על הסבלנות

Gali4697

New member
אממ אני אנסהXD

1) איך הם נהיו ביחד לעזאזל?? 2) מיזה הנער שהיה עם כריס באוניברסיטה? 3) מה האיש ההוא אמר לשון על האמא והבן לא הבנתי... 4) ולמה כריסטיאן מנסה להתקרב לאימו אחרי שהיא דפקה אותו? הוא רצה איתה שותפות ב"דה לה מר" [או מה שזה לא יהיה] והיא לא הסכימה, אז הוא הזמין אותה לארוחה וכלזה הם רקדו שם וזה
אחרכך יותר מאוחר היא הזמינה אותו לעלות אלייה ואמ הם ישנו שם הנער זה הבן של אמא שלו..[כאילו, אמא של כריס? אז הבן שלה] [XD] האמא והבן האלה הם האנשים ששון והאיש ניתחו.. כדי שלא יזהו אותם/לא יהיו דומים, אחרי הניתוח הילד התעצבן וברח לבית של שון, הם מצאו אותו שם ואז כבר שון אמר להם להישאר אצלו האיש אמר לשון שהאמא הזאת, היא זאת שרצחה את האבא..ו..זהו נממ כי כריסטיאן רוצה את המשפחה שלו?

ליןןןןן

New member
../images/Emo51.gif מותק../images/Emo140.gif ועוד משו...

למה האמא והבן שלה מנסים לברוח בכלל? מה הסיפור שלהם?..

קטרפי

New member
הם בתוכנית להגנת עדים ../images/Emo110.gif

זה כול מה שיודעים בנתיים. שון לא יודע מה בדיוק הם עשו, כי אין לו סיווג מתאים. עכשיו הוא רק גילה שהיא רצחה את בעלה, ואם ימשיכו לעקוב אחרי הסיפור שלהם כניראה ששאר הפרטים יתבררו....

hadarydar

New member
פרק עצוב..../images/Emo182.gif

הרג אותי הקטע שכריסטיאן אמר "I just want to be a part of your family".. מאוד עצוב כל פעם שקימבר נכנסת יש לי תחושה רעה.. כריסטיאן לא שלם עם עצמו בקשר אליה ואני מריחה טראומה מתקרבת וואי המאט הזה יכול להכאיב בטירוף! הוא אומר מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה. אבל לדעתי הקטע עם אוסטין היה קצת יותר מדי מוגזם- כאילו בכל זאת, אתה בא לבית של מישהו שאתה לא מכיר, ומחליט לקרוא לבן של המישהו הזה jerk ולצרוח עליו? כאילו, נעזוב את העובדה שהוא פי 2 מהגיל שלו הדהים אותי הסיפור של האמא ניקי... לא הייתי מדמיינת לעצמי שהיא רוצחת. מעניין אם לאקדח הזה שהיה מתחת למיטה יהיה שימוש...

למעלה