סיכום שאלון- פרל jam

אושRתי

New member
../images/Emo44.gifסיכום שאלון- פרל jam

האם צפיתם בתוכנית ?
איזה אירוח אהבתם במיוחד?
איזה ביצוע לשיר אהבתם ?
עם איזה אורח הייתם רוצים שאיתי יעשה שת"פ?
איזה אורח הייתם רוצים שישוב להתארח?
בעתיד-איזה אורח תרצו שאיתי יארח?
כל דבר אחר שהייתם רוצים לרשום כאן, אתם יותר ממוזמנים

אז ככה

כן,צפיתי כמעט באופן קבוע בתוכנית. אהבתי את האירוח עם אריק ברמן ביצוע לשיר-SUZAN של ליאונרד כהן ביחד עם אריק ברמן הייתי רוצה שהוא ישתף פעולה עם בעז בנאי הייתי רוצה שוב את אריק ברמן אם התוכנית תחזור הייתי רוצה לראות את אלון אולארצ'יק\קרן פלס

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה

האם צפיתם בתוכנית? כן, למרות שבשבועות האחרונים לא יצא לי איזה אירוח אהבתם במיוחד? הפרלמנט
איזה ביצוע לשיר אהבתם? "זרעי קיץ"
עם איזה אורח הייתם רוצים שאיתי יעשה שת"פ? אין לי מושג איזה אורח הייתם רוצים שישוב להתארח? הפרלמנט
בעתיד-איזה אורח תרצו שאיתי יארח? מירי מסיקה

אושRתי

New member
עונה ../images/Emo13.gif

האם צפיתם בתוכנית ? כן איזה אירוח אהבתם במיוחד?את האירוח של בעז בנאי,הפרלמנט ובועז מעודה איזה ביצוע לשיר אהבתם ?נדבר נדבר עם דנה ברגר ומסע חיי עם בועז מעודה עם איזה אורח הייתם רוצים שאיתי יעשה שת"פ?בעז בנאי/בועז מעודה איזה אורח הייתם רוצים שישוב להתארח? בועז מעודה בעתיד-איזה אורח תרצו שאיתי יארח? מוש בן ארי/עברי לידר כל דבר אחר שהייתם רוצים לרשום כאן, אתם יותר ממוזמנים -שהתוכנית תחזור

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

האם צפיתם בתוכנית ? מידי פעם איזה אירוח אהבתם במיוחד? הפרלמנט, דנה ברגר איזה ביצוע לשיר אהבתם ? זרעי קיץ, שיר המנדולינה עם איזה אורח הייתם רוצים שאיתי יעשה שת"פ? איה כורם איזה אורח הייתם רוצים שישוב להתארח? איה כורם בעתיד-איזה אורח תרצו שאיתי יארח? איה כורם, מארינה מקסימיליאן בלומין, שי גבסו, אפרת גוש

A m 0 s

New member
אהממ..

האם צפיתם בתוכנית ? רק בתוכנית עם דנה שממש התבאסתי כי בקושי שמעתי שיר אחד כמו שצריך!! ועוד אחת אהה וזאת שהוא אמר שורד קלפטר תהיה ובסוף היא לא הייתה!! איזה אירוח אהבתם במיוחד? עם דנה .. אבל הוא לא היה ממש משהו - כי לא ראיתי כלום והיא גם שרה שני שירים חדשים שזה החליט להתנתק בדיוק בהם
איזה ביצוע לשיר אהבתם ? --- עם איזה אורח הייתם רוצים שאיתי יעשה שת"פ? דנה ברגר המלכה!! איזה אורח הייתם רוצים שישוב להתארח? כנ"ל!! בעתיד-איזה אורח תרצו שאיתי יארח? כנל + ורד קלפטר + סיון שביט + טל גורדון + איגי וקסמן + ג'רמי קפלן... כל דבר אחר שהייתם רוצים לרשום כאן, אתם יותר ממוזמנים אההההמממממ... לא יודע...

עונה

האם צפיתם בתוכנית ? מדי פעם כי רוב הזמן היו לי שיעורי פסנתר בזמן הזה איזה אירוח אהבתם במיוחד? בתי איזה ביצוע לשיר אהבתם ? פרפרים עם איזה אורח הייתם רוצים שאיתי יעשה שת"פ? בתי איזה אורח הייתם רוצים שישוב להתארח? לא יודעת בעתיד-איזה אורח תרצו שאיתי יארח? נועם פנחסוב - באמת שווה כל דבר אחר שהייתם רוצים לרשום כאן, אתם יותר ממוזמנים

ady18

Well-known member
עונה

האם צפיתם בתוכנית ? כן איזה אירוח אהבתם במיוחד?מ.בלזיצמן\הפרלמנט איזה ביצוע לשיר אהבתם ?זה לא בידים שלך וכול השירים שהיו עם מאיה וכול מיני אין משהו ממש מסוים... עם איזה אורח הייתם רוצים שאיתי יעשה שת"פ?א.ברמן\א.כורם\לוס כפרוס\אבף אבידן:) איזה אורח הייתם רוצים שישוב להתארח? מ.בלזיצמן בעתיד-איזה אורח תרצו שאיתי יארח?א. כורם \מ.מסיקה כל דבר אחר שהייתם רוצים לרשום כאן, אתם יותר ממוזמנים

למעלה