עוד מעט לירון שר בערוץ הילדים את "מתעורר מחדש"
מ מתעורר מחדש New member 20/5/07 #1 ../images/Emo44.gifעוד מעט לירון שר בערוץ הילדים את "מתעורר מחדש"
M moshavnikit New member 20/5/07 #3 ../images/Emo6.gif איזה מצחיק הוא נראה קצת הזוי כזה.. עם הגיטרה צעצוע אבל הופעה יפה!
ש שירלירון New member 20/5/07 #4 בסוף ראיתי../images/Emo99.gif איזו הופעה טובה הוא נתן... אני בכלל אוהבת ביצועים אקוסטים ויש לציין שהבחור נראה ממש טוב..
בסוף ראיתי../images/Emo99.gif איזו הופעה טובה הוא נתן... אני בכלל אוהבת ביצועים אקוסטים ויש לציין שהבחור נראה ממש טוב..
א אחת שאוהבת1 New member 20/5/07 #5 ../images/Emo23.gifאני פשוט מתה עליו!! חחח...איך הוא ניכנס עם הטרקטור צעצוע ! אני פשוט חולה על הבן אדם הזה!!
../images/Emo23.gifאני פשוט מתה עליו!! חחח...איך הוא ניכנס עם הטרקטור צעצוע ! אני פשוט חולה על הבן אדם הזה!!
מ מתעורר מחדש New member 20/5/07 #8 ../images/Emo51.gif רבה... היה חמוד ויוצא דופן, בוא נגיד, לירון על האופניים יש שידור חוזר לפי מה שהבנתי בערוץ הילדים היום ב-20:15 ומחר בבוקר ב-11:15, אם אני לא טועה...
../images/Emo51.gif רבה... היה חמוד ויוצא דופן, בוא נגיד, לירון על האופניים יש שידור חוזר לפי מה שהבנתי בערוץ הילדים היום ב-20:15 ומחר בבוקר ב-11:15, אם אני לא טועה...