עונה שניה-תכנית שלישית

../images/Emo44.gif עונה שניה-תכנית שלישית../images/Emo70.gif

אז היום התכנית השלישית
היום חברי הפאנל הם: רמי הויברגר,אביעד קיסוס ומיה דגן. אליהם מצטרף שי אביבי. הנה הצצה לתכנית של היום: http://www.keshet-tv.com/nightclub/LobbyVideo.aspx?MediaID=10487&CatID=2091&Level3=2149 כל מה שקשור לתכנית-שרשרו לכאן
צפיה מהנה

../images/Emo88.gifהתוכנית נדחתה../images/Emo18.gif.

התוכנית נדחתה למחר לאחר אורי גלר.

אז היא תשודר היום?

או שהיא תיגנז וישדרו את זו שהייתה אמורה מראש להיות משודרת בשבת?

mary17

New member
בקטע שקארין דפקה את הראש בשולחן

זה לא היה כי היא צחקה מאורי היא פשוט הייתה שיכורה!!! לגמרי והייתה חייבת ללכת לשירותים החזיקו אותה שם חצי שעה עד שנתנו לה ללכת

היה היום פרק טוב../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

הופתעתי לטובה משי
קארין דפקה ביציאה "למה כולם יושבים ורק עפר עומד?"-היא ממש מגניבה קארין
חח..גאוני
שכחתי כבר כמה הם טובים
!

באולפן היה יותר מצחיק../images/Emo6.gif

באיזשהו שלב התייאשתי ועברתי ערוץ.. וקארין מגריזו
בעריכה עוד הצליחו להוציא אותה בסדר יחסית למה שהיה.

danit1234

New member
כן היא קצת מוזרה באמת..

לא יודעת בגיא פינס חשבתי שהיא חמודה ופה היא הייתה מוזרה לא יודעת היא התנהגה בטיפשות קצת לא יודעת היה בה משו מוזר

danit1234

New member
אם את אומרת אני מאמינה לך ../images/Emo9.gif

כאילו אני באמת לא נוהגת לשפוט מפורסמים עפ"י איך שהם יוצאים בתקשורת כלומר יש אמנם התנהגויות שאני אוהבת\לא אוהבת אבל לא תמיד איך שהם בתקשורת זה איך שהם באמת. אני לא מכירה אותם ואני באמת לא יודעת עליהם הרבה , ובכלל לא שופטים אדם עפ"י משהו רגעי אבל לא יודעת היא באמת הייתה מוזרה בתכנית הזו

תראי, אפשר לדעת

כי גם בלי להיות שיכורה ומתה לפיפי, כל המעמד הזה... יש בו משהו מלחיץ. זאת אומרת, בשורה התחתונה, האורחים די באים לשם כדי שירדו עליהם. קרין ספציפית... יצאה די אהבלה/מוזרה/איך-שלא-תקראי-לזה עוד לפני שהיא התחילה לשתות וזה רק 'החמיר', לדעתי.

danit1234

New member
אמ יכול להיות

בכל אופן אני לא אוהבת לשפוט אנשים מראש בלי שאני מכירה ולהגיד "הוא ככה וככה" כי בסכ"ה מה שאני יודעת עליהם זה איך שהם יוצאים בתקשורת [שלא לומר תשקורת
]וזה לא תמיד הם -כמו שלמשל היה עם טלי בכמה ראיונות . קשה לדעת

למעלה