עונה 1 פרק 20- "אחים בדם"

Orush the Best

New member
../images/Emo44.gifעונה 1 פרק 20- "אחים בדם" ../images/Emo256.gif

Blood Brothers
תקציר:
סטפן נאבק להתמודד עם עברו; אליינה שומעת את הסיפור המלא על הפיכתם של האחים; פרל מתעמתת עם ג'ון גילברט; דיימון ואלאריק יוצאים לחפש את איזבל; ג'רמי ואנה ממשיכים להתקרב פרומו לפרק: http://www.youtube.com/watch?v=P30QgtUAQyQ&feature=related. איכות קקה
מקווה שתצליחו להיזכר בכל זאתS: תגובות, מענות, טענות, מחשבות,הכל לפה
צפייה מהנה
טכנית הפרק היה ביום שלישי, וסורי על הדיליי.. אבל עדיין.. מוזמנות להגיב פה :) [ובתכלס גם ככה רובכן לא בקצב הזה אז זה בטח לא הכי משנה לכן
]

Orush the Best

New member
אווווקי... S:

פרק יפה, אבל מסובך. [לי
] כאילו, רק אני טיפשה לא מבינה כלום מהסיפוור של איך הם הפכו להיות אחים ולמה דיימון כועס על סטפן? עוד לא הבנתי מה הלך שם בינייהם [במאה ה19] וגם עכשיו [במאה ה21] אני לא קולטת מה המצב בינייהם.. ועדיין, אני לא מבינה מי זה ג'ון גילברט, מי זה ג'ונתן גילברט, מי זאת פרל ואיך הם קשורים אחד לשני. מי זאת המכשפה מהמאה ה19 [אמילי], ואיך היא קשורה לכל הקטע של קת'רין והכנסיה, ולהפיכה של האחים
! אשמח אם מישהי תוכל לסדר לי את הפאזל במוח
ד"א.. אהבתי את הקטע שאליינה יושבת על הספה עם הרגליים למעלה ודיימון מרים לה את הרגלים, מתיישב ושם אותן עליו

הם לא הפכו להיות אחים.... הם תמיד היו אחים

נראה לי שפיספסת כמה פרקים.... כי ממש הסבירו את הכל. אבל אני אנסה דיימון אמר לסטפן בסוף הפרק למה הוא כועס... כי קתרין הפכה גם את סטפן. דיימון ציפה שקתרין תהפוך רק אותו, אבל היא הפכה את שניהם, לכן הוא קינא וכעס על דיימון, ונשבע להפוך את כל החיים שלו לגיהינום. הם היו אחים באמת, כבני אדם. הם לא הפכו לאחים. פרל היתה החברה הכי טובה של קתרין ב1864. ג'ונתן גילברט זה אחד מאבותיהם של ג'רמי ואלנה... והוא זה שעלה על פרל שהיא ערפדה, בגללו הם נכנסו לקבר. הוא זה שהמציא את השעון שמצביע על ערפדים, ואת המכשיר שהם עדיין לא יודעים מה הוא עושה (לפחות נרהא לי שהם עוד לא יודעים.. לא זוכרת מה קורה באיזה פרק). הוא גם היה דלוק על פרק וכנראה שגם היא עליו... עד שהוא עלה על זה שהיא ערפדה, והלשין עליה. ג'ון גילברט הוא דוד של ג'רמי... והוא זה שחי עכשיו. אמילי היא קרובת משפחה של בוני, והיא זו שהטילה את הכישוף שסגר את הערפדים בקבר... היא היתה המכשפה הפרטית של קתרין וככה הן קשורות. מקווה שעזרתי... ושלא עשיתי ספוילרים בטעות :-* אני די בטוחה שכל מה שכתבתי קורה בקצב של הוט...

Orush the Best

New member
אויש נו, ברור לי שהם היו תמיד אחים../images/Emo122.gif

סידרת לי הכל! תודה!! [: וואי הייתי בטוחה שיש סיבה קצת מעבר לזה שקתרין הפכה את שנייהם לערפדים

אההההההההה אוקיי.... באמת לא הבנתי :-*

שמחה שיכולתי לעזור
ואני לא אתפלא אם את צודקת ויש סיבה יותר משמעותית... שאולי נגלה אותה בהמשך.

למעלה