עונה 6 - הפרק היומי

Black Jane

New member
../images/Emo44.gif עונה 6 - הפרק היומי../images/Emo70.gif ../images/Emo205.gif

פילים, תאילנד, עניינים
כל הקשור לפרק - התמונות, המשימות, הצחקוקים וכמובן ההדחה
- בשרשור זה
אלו הפרקים הכי מעניינים לדעתי, האחרונים. המשך צפייה מהנה!

NP16

New member
שרה../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifג'ואני../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

למה שרה לא הייתה לפחות בבוטום 2?!?! אבל דוגרי,התמונה הכי טובה שלה.. גם התמונה הכי טובה של דניאל,והתמונה הכי טובה של ג'ואני שגם ככה כל התמונות שלהן מושלמות! הן פשוט מדהימות
ג'ואני באתגר
לפורונדה וג'ייד הלך די גרוע,יחסית לעצמן..אבל תמונות טובות. לא יודע כמה הגיע לפורונדה ללכת, אבל נראה שהיא ממש התפרקה לרסיסים.. הייתה לא מרוכזת. אבל שרה,אוח,הייתי מחליף אותה בכלכך הרבה בחורות שהיו בעונה הזאת. קרה,באנלית, מה לא..אה,עכשיו גם כלבה עם מה שעשתה לג'ואני. ומשהו שחייבים לצחוק עליו,ג'ייד כל שניה:"ג'ואני לא ברמה שלי"
חבל ג'ייד,אני דווקא מאלה שאוהבים אותך..

NeVeRtheLeSs

New member
וואי עצוב לי שהעיפו את פורונדה...

באמת ממש לא ידעתי במי לבחור...!!! את שרה בזמן האחרון אני ממש לא אוהבת את התמונה שלה היתה ממש יפה! וג'ייד... סתם היא עושה שטויות כל הזמן, מדברת מדברת אבל תכלס ת'תמונה שלה הכי פחות אהבתי...

Nataly B

New member
אתה ממש צודק!

שרה פשוט חייבת לעוף! היו כמה כ"כ יותר טובות ממנה. =\

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ג'ואני מוכיחה שוב ושוב

כמה היא שווה פי מיליון משאר הבנות,גם מהעונה הזאת וגם מכל שאר העונות שהיו בטופ מודל.

Manga136

New member
ג'ואני ודניאל../images/Emo99.gifכתר|../images/Emo142.gif

שתי הפייבוריטיות שלי
(למרות שאני קצת מעדיף את ג'ואני) פורונדה הייתה צריכה להישאר, ושרה ממש הייתה צריכה לעוף... ככה ג'ייד הייתה נשארת לעשות שמח
ואני חייב לומר שהבנות פשוט קרעו אותי מצחוק במשימה מול השופטים... במיוחד פורונדה

funky Doll

New member
אם יש למישהו תמונות אז שישים בבקשה!

אני לא הגבתי ממזמן.. ושרה באמת היתה מעתיקנית אבל לא יודעת אני דווקא אוהבת אותה פשוט לא היה לה ניסיון קודם..(בקשר לדוגמנות לעומת ג'ואני) דרך אגב דניאל וג'ואני ממש יפות !!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תזכירי לי איזה ניסיון קודם היה לג'ואני

ואני אעלה תמונות בקרוב

NP16

New member
לקיילן בודאות לא היה נסיון.

שרה פשוט נראית לי כמו אלף בחורות אחרות,ולא מצטלמת בצורה נדירה במיוחד.והיא מאד משתדלת,ולא נהנית באמת מהתהליך,ויש לה אישיות מאד מרוחקת. ג'ייד למשל (וגם לא בטוח) שחצנית,ובזמן האחרון שמתי לב שגם פורונדה,אבל הן מצחיקות,אפשר להתחבר אליהן,להנות מהאישיות שלהן.יש להן אישיות. לשרה אין כלום בעיניי.

Black Jane

New member
גם יש לה חיוך כריזמטי. עזבו לרגע את השיניים!

היא חייכנית ומצחיקה, אני תמיד נהנית לראות אותה.

Yann Tiersen

New member
ג'ואני מושלמת ../images/Emo99.gif

וגם אני דניאל אני אוהבת. אבל בגדול, ג'ואני מושלמת. זהו

סוףסוף

פורונדה הלכה הביתה. לא רק שהיא לא יפה בעיני, היא ממש מכוערת! הפנים המשולשים שלה, העור הלא אחיד... בעעעע.... לא יודעת איך היא בכלל הגיעה לשם!

למעלה