עינוגים אסורים

../images/Emo44.gif עינוגים אסורים

עמדתי לכתוב על משהו אחר אבל אז כשחיפשתי אייקון מתאים ראיתי את זה החמודי של הטלוויזיה ונזכרתי במשהו אחר: היום יום שישי. יום שישי זה כיף. חלק מהסיבה שיום שישי הוא כיף זה כי מוקדם בערב מוקרן פרק בסרה האהובה עלי בסתר... : "הטופ מודל הבאה". מביך ,אמנם, אבל כמו שאומרים, זה כמו תאונת דרכים: אי אפשר שלא להסתכל. אז עכשיו, אחרי שגם התוודיתי וגם השתמשתי באייקון החמודי של הטלוויזיה - נותר רק לכם להיות אמיצים ולחלוק: מהי תכנית הטלוויזיה בה אתם צופים "בסתר" - אך לא תרוצו ללכת ולספר על כך
(חוץ מכאן, כמובן
. ) הבה נהיה כולנו רדודים לרגע.

Mיקי_

New member
גם לי גם לי גם לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בהחלט אין לי טלוויזיה בבית
אבל עינוג נסתר? אם אני כבר נמצאת אי שם בסביבת טלווזיה, (כיוון שהפסקתי לראות טלוויזיה בגיל 17 ה"עינוגים" בהתאם) - היפים והאמיצים, לא משנה כמה שנים עוברות בין פרק לפרק שאני רואה אני איכשהו תמיד נשארת מעודכנת
כי תמיד רידג' וברוק בדיוק מתחתנים או מתגרשים או בהריון, ככה שזה לא ממש משנה כמה פרקים עברו זה תמיד אותו דבר... ולגבי סדרות קצת יותר נורמאליות שאני רואה בסביבת טלווזיה, אבל זה לא כזה סוד, "עמוק באדמה" (שאמרו לי שנגמרה [?]) ו"סטודיו למשחק" בערוץ 8, כל השאר לא שווים צפייה. ולכן גם אין לי טמבלוויזיה.

MichalSam

New member
אני לא חושבת שמישהו ינצח אותי בזה..

תשוקות - אופרת הסבון שגורמת ל"ימי חיינו" להראות כמו סדרה מתוחכמת. אבל אין על התענוג הזה - אחרי יום לימודים באוניברסיטה, לשים קצת את המוח על ניוטרל ולראות איך תושבי הרמוני טובי הלב מתמודדים עם הגהנום שפורץ מדלתות הארון שבחדר של צ'ריטי, בזמן שהבובה המדברת תוהה אם לעזור להם או לא. ללא ספק, הסדרה המטופשת ביותר. בנוסף, אני לאחרונה התחלתי להתמכר לריאליטי-זבל "עדן לנצח" בערוץ 10, וכן, גם ל"טופ מודל". אין ספק, אני מקרה אבוד... -מיכל

MichalSam

New member
ואם ב"טופ מודל" עסקינן...

אני לא מאמינה שהעיפו את קייטי! היא מעצבנת, אבל יפה, אז הייתי בטוחה שהיא תשרוד יותר...

דווקא הייתי ממש בסדר עם זה

היופי שלה מאוד בנאלי, ולא היה בפנים שלה, במבט שלה, שום דבר שמושך אותך להתבונן בה עוד. כלומר, לא שאני איזו מומחית לדוגמניות, ואני גם לא ממש מכלה את ימי בהתבוננות בהן, אבל נראה לי שבחורה שנופלת לקטגוריה "ממש ממש יפה" היא כזו שמעבר לפרופורציה בפנים, משדרת משהו, מקרינה החוצה משהו. עם קייטי - פשוט לא היה שם כלום בפנים. זה בניגוד לקמיל, למשל, שהיא נורא יפה, אבל מקרינה החוצה משהו מאוד כוחני (האופי שלה גועלי, אבל בגלל שזה חלק כ"כ גדול ממנה, גם אם היא לא תגיד שום דבר ורק תעשה פוזות, יהיה מאוד קשה למצוא בה משהו "רך".). אני הכי אוהבת את יואנה ומרסדס.

MichalSam

New member
אכן מרסדרס

הכי מאגניבה. אבל הייתי בטוחה ששרה תעוף לפני קייטי. נראה לי שהקרב הסופי יהיה באמת בין יואנה למרסדס (ואפריל אולי). סתם היה לי מוזר שה"דרמה קווין" עפה כל כך מהר.

../images/Emo2.gif וידוי מביש

טוב, אין לי כבלים בבית, גם לא לווין, ככה שאין הרבה אופציות. ובכל זאת, למרבית הבושה מצאתי את עצמי מתמכרת לאהבה מעבר לפינה. לזכותי ייאמר שכשנפטרתי מהפסיכומטרי ההתמכרות קצת דעכה. אולי המח הפסיק לדרוש לצאת להפסקות
אבל עכשיו אני מכורה ל"השגריר". נכנסתי בכל ליבי ונפשי למאבק החתולות בין יעל ודפנה, והתרגשתי עד עילפון כמעט כשחבר שלי סיפר לי שהוא ראה את דפנה באוניברסיטה.

פרח משי

New member
יש תוכנית שאין לי מושג

איך קוראים לה ... אבל זו תוכנית על אדם בארה"ב שסבור שהוא "מדיום" ובתוכנית מבוימת, הוא יוצר קשר עם המתים. התוכנית משודר בערוץ 2 בשעה 3.

מיה ישי

New member
בגלל ש רק בבית של ההורים יש יס

אז לפני שהתוכנית נגמרה ראיתי באדיקות השיר שלנו בדירה יש לי כבלים אנלוגים אז אין כלכך מה לראות..... למרות שלאחרונה התחלתי לעכוב אחרי הישיבה בערוץ 10 אני יודעת מוזר קצת אבל זה מה שקורה שיש רק ערוצים בסיסים....

m L m

New member
אני מכורה לתוכניות ריאלטי.

אבל ממש מכורה. אומנם אני רואה רק את אלו שמשודרים yes weekend אבל עדיין...

למעלה