עכשיו אפשר למות בשקט...

../images/Emo44.gif עכשיו אפשר למות בשקט...

היום בבוקר, בעודי קם מהמיטה ומתלבש, הדליקותי את ה
ומה אני רואה? IN YOUR EYES, הקליפ החדש של קיילי, בכבודו ובעצמו ובכל הדרו. אח....

KM-AIR

New member
לא ציינת לאיזה ערוץ מגיע הכבוד

שבוע הבא הסינגל יוצא באוסטרליה ובבריטניה- ב-18 בפברואר הרי לכם... CD1

KM-AIR

New member
ב-26 בפברואר

cant get you out of my head יוצא באמריקה ... בעטיפה שונה... אגב, הוא כבר מקום 19 במצעד הדאנס שם, ואפילו עבר את המגאמיקס של מדונה

לMTV או אולי VH1, בדיוק דיפדפתי

מיעל בר זוהר ו"סטפס" המגעילים, ונדמה לי שזה היה בMTV (אצלנו צופי הלווין MTV וVH1 צמודים זה לזה). תזהר, עוד בסוף יטענו פה שזה פורום קלי מינו.

זוית אחרת לנושא

הרי ברור שהשיר החדש יצליח בגדול הודות לזה שקדם לו ,אך השאלה היא האם הוא היה מצליח גם בלי המקפצה הענקית של CAN´T GET YOU. נכון , שיר ענק , אבל משום מה יש לי הרגשה שאם הוא היה הסינגל הראשון מבין השניים הוא היה מצליח פחות. הסתייגות אחת : לאחר שמעריצי קיילי בפורום גרמו לי לפתח ציפיות גבוהות מאד לגבי השיר ,הורדתי אותו ולא התאכזבתי (כלומר : מדובר בשיר טוב מאוד ).

GEL

New member
אני לא רוצה לפתוח במלחמות......אבל

זה שקילי עקפה את המגה מיקס של מדונה -זה נכון............זה שהיא בדרך אל המקום ה-1 במצעד הקלאב באמריקה זה נכון (ודי בצדק) אבל וכאן מגיע האבל הענק השיא של מדונה במצעד הזה הוא בילתי ניתן לשבירה 27 פעמים מקום 1 במצעד הזה!!!!!אתם מבנים מה זה 27 פעם,יותר מכל אומן אחר אי פעם ,במקום ה-2 מאחוריה בהפרש ענק גנט גקסון אם 14 פעמים!!!!ההישג של מדונה הוא בכך שהמגה מיקס שלה בכלל צועד במצעד הזה כי הרי זה לא סינגל אחד אלא מגה מיקס קשה לי להאמין שאם הגברת מאוסטרליה תוציא מגה מיקס מישהו בארצות הברית בכלל ישמיע אותו..........מה שכן למי שלא עודכן לפני מספר חודשים יצא לשני הגמדות תקליט פרומו שיצא רק למועדונים,קילי אם "באטרפליי" ומדונה אם IMPRESSIVE INSTANT נחשו מי היה במקום ה-1 שבועיים רצוף? ומי לא היתה אפילו בעשרת הגדולים? ...............התשובות ברורות כשמש

כמה דברים... + ../images/Emo91.gif חמה

1. קרלוס - על אף העובדה שIN YOUR EYES הוא שיר לא רע, לעניות דעתי הוא דווקא מבין הפחות "סינגל מטריאל" באלבום, ויש כמה שירים טובים ממנו- אני ממליץ לך לשמוע את FEVER בשלמותו. ולשאלתך - בכנות? לא. ללא מקפצת CAN´T השיר לא היה מקבל כל כך תשומת לב. 2. GEL - מפיך לאלוהים. מצידי שקיילי תכשל באמריקה. כבר ראינו מה קורה לאמנים שמוכרים את נשמתם לשטן המצעדים האמריקאי - והתוצאות אף פעם לא טובות. אם קיילי תתחיל להוציא זבל RNB וקשקשיאדה בסגנון מריה קארי, אני לא יודע מה אני אעשה. כבר סבלנו מספיק עם האלבום הלבן, מגיע לנו קצת להנות. 3. ואחרון חביב,
חמה: SOLID BRINZE - אלבום האוסף החדש של הBEAUTIFUL SOUTH. אני שומע אותו ברגעים אלו, ומתענג על כל רגע. a little time מומלץ במיוחד.

ביג דיל

New member
סבלנו מספיק עם האלבום הלבן?!?!?

האם אני קורא נכון? אתה באמת חושב שהאלבום הלבן של קיילי מיותר? אני דווקא חושב שהוא אחד הטובים שלה, ו confide in me הוא ה-שיר של קיילי. איך אפשר להגיד עליו "מיותר"? נו, על טעם ועל ריח... אני קורא לוועדת חקירה לחקור מה גרם לג´רי להגיד דבר כזה!!!

:) liat

New member
מצטערת להרוס לכם

את שרשור הסגידה שלכם לקיילי ואני בטוחה שאתם כבר מתכננים איך להרוג אותי, אבל אני לא מבינה מה כל כך יפה בקליפ...הוא לא כזה משהו...

ליאת, זה לא כל כך הקליפ

כמו שזה השיר, מה שהתרחש בפורום הזה מאז פתיחתו היה למעשה תהליך של הפיכת השיר לסוג של must, אני אישית מאזין לו לפחות פעם אחת ביום, גם אם הקליפ יהיה גרוע וקיילי תהיה לבושה בו זה לא יצליח להפחית את ההילה שתשרור סביבו.

ליאתגל

New member
את טועה לגמרי!!!!!! ../images/Emo125.gif

את לא מבינה במוזיקה אמיתית לגמרי ממי!! מריה קארי לדעתי היא זמרת הכי פצצה ויש לה קול שכולם היו מתות לקול כמו שלה קיילי אולי יפה ומצליחה אבל לא מגיעה לקרסוליים של מריה!!! האלבום של מריה האחרון מזה שווה זה לא מילה והוא שונה מכל האלבומים האחרים שלה והוא בכלל וכמעט אין שם ר אנד בי אבל זה יחסית חבל כי ר אנד בי אחלה מוזיקה ומי שרשמת הלהקה או הזמר בכלל לא ידוע אין לי מושג איזה מוזיקה את שומעת אבל תחשבי לפניי שאת משווה בין מריה למוזיקה שלך או לקיילי נ.ב לא שמעתי את האלבום של קיילי ולא מעניין אותי לשמוע!

יא ליאת, אני נורא מצטערת שהשוותי

בין מריה קארי הכפרה והחמודה לבין קיילי הפרחה הזאת. חשבתי על זה וממש טעיתי, ואני נורא נורא נורא מצטערת, איזו דפוקה אני. את סולחת לי?

KM-AIR

New member
"אני כל כך מצטערת...

.... שמסלקים את מולי מבית ספר. איזה מכה! איזה אסון!" (תיקי דיין, "קרובים קרובים")

ליאתגל

New member
הסליחה התקבלה!!!

כן אני סולחת לך בגלל שאת באמת מצטערת אבל להבא אל תרשמי משהו כזה לפני שתחשבי קצת.

KM-AIR

New member
ובכן,

לגבי מצעד הדאנס האמריקאי- הכוונה שלי היתה בקטע של "וואוו איזה הישג לעבור מגאמיקס של מדונה" ולא בגלל התחרות, כי פה זה לא פורום מדונה או ווסטלייף שרבים עם כל מיני אנשים איזו זמרת או להקה הם הטובים ביותר.אני לא מתכוון להכנס למדונה/קיילי, בעיקר בגלל שזה כבר ממש פאסה, וגם בגלל שסבלתי מזה מאד במשך העשור האחרון... "קיילי מחכה את מדונה" ... כל ה"מבינים" למיניהם במוסיקה. מי שמבין בקיילי ו/או מדונה יודע שאין שום קשר בין השתיים, פרט לעובדה ששתיהן דיוות. ועוד דבר קטן, יש לציין השנה זו הפעם השניה שהיא מבלה במצעד הדאנס, כי דווקא Butterfly מהאלבום הקודם Light Years היה שם טופ 20. לגבי מה היה קורה אם היו "הופכים" את סדר יציאת הסינגלים... מדובר כמובן על מצב היפוטתי, כיוון שCant Get You היה השיר הראשון שהוקלט עבור האלבום והושר בסיבוב ההופעות הקודם שלה- באיזשהו מקום היה ברור שהוא יהיה הסינגל הראשון עוד בטרם היה בכלל ממה לבחור א ב ל - אם הדבר היה הפוך, פה אני קצת חולק עליכם- אמנם זה לא היה זוכה לתשומת לב בשאר העולם ובארץ בפרט כמו עכשיו, אבל אני בטוח (וכאן ג´רי יסכים איתי) שזה היה טופ 5 בבריטניה בלי שום קשר. חוץ מזה עליכם להבין שבמקביל לשירים (ואני כמעריץ של קיילי לא מתבייש בזה, להיפך) מדובר פה במכונת יחסי ציבור משומנת ומקצועית של חברת אי.אם.איי שעושה עבודה מופלאה, ומכוונת לקהל הבריטי, ולכן אנחנו לא מבינים כאן את היקף הדברים. היא לא מפסיקה להופיע שם בטורי הרכילות, ובטלוויזיה. ספיישלים מיוחדים, בערב הכריסמס הקרינו בטלוויזיה את ה- On A Night Like This Tour כך שבואו נגיד שיש עוד דברים מעבר.

למעלה