ובכן,
לגבי מצעד הדאנס האמריקאי- הכוונה שלי היתה בקטע של "וואוו איזה הישג לעבור מגאמיקס של מדונה" ולא בגלל התחרות, כי פה זה לא פורום מדונה או ווסטלייף שרבים עם כל מיני אנשים איזו זמרת או להקה הם הטובים ביותר.אני לא מתכוון להכנס למדונה/קיילי, בעיקר בגלל שזה כבר ממש פאסה, וגם בגלל שסבלתי מזה מאד במשך העשור האחרון... "קיילי מחכה את מדונה" ... כל ה"מבינים" למיניהם במוסיקה. מי שמבין בקיילי ו/או מדונה יודע שאין שום קשר בין השתיים, פרט לעובדה ששתיהן דיוות. ועוד דבר קטן, יש לציין השנה זו הפעם השניה שהיא מבלה במצעד הדאנס, כי דווקא Butterfly מהאלבום הקודם Light Years היה שם טופ 20. לגבי מה היה קורה אם היו "הופכים" את סדר יציאת הסינגלים... מדובר כמובן על מצב היפוטתי, כיוון שCant Get You היה השיר הראשון שהוקלט עבור האלבום והושר בסיבוב ההופעות הקודם שלה- באיזשהו מקום היה ברור שהוא יהיה הסינגל הראשון עוד בטרם היה בכלל ממה לבחור א ב ל - אם הדבר היה הפוך, פה אני קצת חולק עליכם- אמנם זה לא היה זוכה לתשומת לב בשאר העולם ובארץ בפרט כמו עכשיו, אבל אני בטוח (וכאן ג´רי יסכים איתי) שזה היה טופ 5 בבריטניה בלי שום קשר. חוץ מזה עליכם להבין שבמקביל לשירים (ואני כמעריץ של קיילי לא מתבייש בזה, להיפך) מדובר פה במכונת יחסי ציבור משומנת ומקצועית של חברת אי.אם.איי שעושה עבודה מופלאה, ומכוונת לקהל הבריטי, ולכן אנחנו לא מבינים כאן את היקף הדברים. היא לא מפסיקה להופיע שם בטורי הרכילות, ובטלוויזיה. ספיישלים מיוחדים, בערב הכריסמס הקרינו בטלוויזיה את ה- On A Night Like This Tour כך שבואו נגיד שיש עוד דברים מעבר.