פינת הראיון הבדיוני

spelling

New member
../images/Emo44.gifפינת הראיון הבדיוני../images/Emo44.gif

והפעם אליסה אצל לארי קינג!(נו הזקן הזה באולפן הכחול)... לארי:כן היתה אצלנו פאריס הילטון אחרי השחרור מהכלא...והפעם!אליסה מילאנו! (המצלמה מכוונת לאליסה) אליסה:היי דיויד אני שמחה להיות פה... לארי:זה לארי לא דיויד! אליסה:אה אופס שליחה דיויד... לארי:אז מה חדש בחייך? אליסה:כמו שאתה יודע הסדרה החדשה שלי לא התקבלה עכשיו אני במו"מ על פרוייקטים נוספים.. לארי:כמו? אליסה:אני לא יכולה להגיד דיויד מה קרה לך?כל עוד זה לא יוצא לפועל.. לארי:זה לארי!!!!!!!!!!!!!!ראינו אותך בכמה אירועים בחודשיים האחרונים... אליסה:כן יש הרבה שקשורים לקו הלבשה שלי ואחרים לצדקה לילדים או לבייסבול! לארי:ומה עם כיון רומנטי? אליסה:שמע דיויד,לא קל..לא קל בכלל!אבל אני אופטימית או ששוב נקנה תשיקוי הזה לרגעים של יובש... לארי:טוב התייאשתי ממנה... (פתאום לאולפן נכנסת בריטני ספירס ומתיישבת) לארי:היי בריטני איזה הפתעה! בריטני:כן איזה מדהים להיות פה...אה אליסה היי לא ראיתי שאת פה... אליסה:זה בסדר,כנראה השטר של ה100$תקוע לך על המצח ולא שמת לב.. בריטני:שיואו איזה גדולה אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אליסה:תראו מי שמדברת... לארי:בנות בנות,בריטני שבי..אני בראיון עם אליסה מילאנו כאן... בריטני:אוי סליחה אני לא אפריע רק בדקתי שהיא לא גונבת את החבר האחרון שלי.. (אליסה כמה עם תנועת אגרוף) אליסה:ליסן סיסטר עוד הערה כזאת אני מגלחת לך תראש שוב אבל עם הלסת שלי! בריטני:אני רוצה לראות ביץ' (אליסה באה לקפוץ על בריטני,בריטני זזה ואלסה עפה על לארי) לארי:גברת מילאנו וגברת ספירס! אליסה:אוי סליחה דיויד! בריטני:אוי אופרה אני מצטערתתתתתתתתתתתתתת! לארי:אנחנו נצא עכשיו לפרסומות ותיכף נחזור... (אחרי הפרסומות חוזרים לאולפן) לארי:אוקיי נרגעו הרוחות בריטני הלכה.. אליסה:התגלגלה אתה מתכוון... לארי:עכשיו רק אני ואת פה... אליסה:יופי דייב.. לארי:מה עוד לא הגשמת אבל ממש בא לך? אליסה:להופיע בסרט עם ערום מלא(צוחקת) לארי:או שהתכוונת לסרט יחידי בחיים שלך שלא התפשטת? (אליסה מסמיקה ולארי צוחק) אליסה:כן למדתי את הלקח,הייתי רוצה סרט רציני... לארי:על נושא ספציפי? אליסה:הייתי רוצה לגלם בחורה,מפורסמת מגיל צעיר,ממוצא איטלקי,שעושה סרטים פורנוגרפיים ואז משחקת בסדרה מצליחה,ואחר כך מרגישה אבודה לאחר שהיא נגמרת... לארי:אליסה זה לא סרט אלו החיים שלך! אליסה:בגלל זה תמיד אמרו לי שאני חיה בסרט! (ברקע יש קול של תופים "סטיגידיגידיש") לארי:איך היחסים עם קורי? אליסה:מצויינים,אני כבר לא מתביישת לצאת איתו החוצה כי הוא לא דומה לי... לארי:אחות לדוגמא הא? אליסה:שמע,נו עכשיו הכל בסדר! לארי:יש התקדמות עם הקו הלבשה? אליסה:כן מצויין ששאלת! לארי:ספרי לנו... אליסה:החלטתי גם להשיק קו לחיות.. לארי:אבל את זה עושות פאריס הילטון לכלבים שלהן... אליסה:אני משיקה קו לתרנגולות!נוצות זה כזה לא באופנה היום... לארי:אוקייייייייייייייי שיהיה לה בהצלחה ובנימה "מיוחדת זו" אנחנו נתראה בפעם הבאה..לילה טוב לכם! (כתוביות ואליסה ולארי מדברים)... הסוף! מקווה שנהניתם! (כל המוצג פה הוא בגדר צחוק בלבד!)

אדם...יפההההה

איזה קורע זה היה עם אליסה וקורי-אני כבר לא מתביישת לצאת איתו קו לחיות.חח בריטני באמצע-יו סייסטר.חחח הרגת אותי

always be me mc

New member
חחח ../images/Emo51.gif אדם!

הכי אהבתי את המריבה עם בריטני
למרות שגם השאר לא היו רעים

למעלה