פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo44.gifפינת השבוע../images/Emo44.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: חווית השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

אי-גו-אנה!

שיר השבוע של אליס: קווין אוף דה רודאו שיר השבוע לא של אליס: הילו דייז-אורפנד לנד, למיה יש אקדח-כנסיית השכל, הוא-שוטי הנבואה ואיזבו אלבום השבוע: מבול-אורפנד לנד אמן השבוע: אורפנד-לנד ספר השבוע: דברים סרט/סדרת השבוע: מעורב ירושלמי מאכל השבוע: ספגטי ברוטב בולונז (הנודע בכל הארץ) חווית השבוע: פתח תקווה, צ'כינוב, הקלטות מוזרות עם קרני משהו רע שקרה השבוע: כלום תוכניות לשבוע הבא: שבוע ישיבה ציטוט השבוע: "חברה קטנה ממך זה לא רע.. לי למשל יש חברה שקטנה ממני וזה הכי טוב! הגבר הצבא והיא יושבת בבית ובוכה"

shirbowie

New member
גשם!../images/Emo183.gif

שיר השבוע של אליס: killer is me שיר השבוע לא של אליס:איש הכף,בלאק הול סאן,ועוד כלמיני שירים של סאונדגרדן אלבום השבוע:superunknown-soundgarden אמן השבוע:סאונדגרדן ספר השבוע:דור הפרוזק (אני צריכה לסיים אותו כבר קפקא מחכה!) סרט/סדרת השבוע:נפוליאון דינמיט,זה הסרט ההזוי בעולם מאכל השבוע:בלינצ'ס יאמי
חווית השבוע:4 ימים בב"ש..בהחלט חוויה
משהו רע שקרה השבוע:חתיך כריס קורנל המפוספס שלי
תוכניות לשבוע הבא:גשם גשם גשם,שיעורי נהיגה,ולהתחיל לקרוא את היצירות לבגרות בספרות ציטוט השבוע:זה לא קרה השבוע,אבל פתאום נזכרתי בזה:סבתא שלי ראתה את האנפלגד של אליס,ושאלה אותי אם זה סאדו מאזו.אלוהים ישמור.
תמונת השבוע:קלטו את הפרצוף של הגיטריסט!חהחה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifחורף שמח

שיר השבוע של אליס: סאפרגייט סיטי שיר השבוע לא של אליס: Goodbye blue sky - Pink Floyd אלבום השבוע: Aerosmith - Big ones אמן השבוע: אירוסמית' ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: בהפרעה מאכל השבוע: אורז עם אטריות
, פנקייקים חווית השבוע: יומולדת=] משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת תוכניות לשבוע הבא:
ציטוט השבוע: "לשומר אין משמורת היום" תמונת השבוע:>

shirbowie

New member
אם אני לא טועה..

סאפרגייט סיטי הוא שיר של דיוויד בואי..אליס עשו לו קאוור?

everynormal

New member
וואו איזו הופעה לפנים!

אליס מה זה נותנים פה בראש! חבל שהאיכות גרועה

Today is

Today is Today is The greatest day That I have ever known
שיר השבוע של אליס: man in a box שיר השבוע לא של אליס: Pearl Jam - Better Man אלבום השבוע:כל מיני שירים מעורבבים..לא אלבום ספציפי אמן השבוע:אדי וודר ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע:מלך האריות 1 מאכל השבוע: במבה חווית השבוע: חברים ישנו אצלי 3 ימים ברצף משהו רע שקרה השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: להשלים שעות שינה ציטוט השבוע: "Peter" במקום "Father" תמונת השבוע: אני רוצה אותו.

Alice108

New member
היי זה התמונה שהילד צייר אותה../images/Emo3.gif

אם את יודעת על מה אני מדברת

Alice108

New member
שמו פה קישור לפני כמה זמן

מישהו צייר את התמונה הזאת. מדהים. רק חבל שאני לא מצליחה להעלות את התמונה

למעלה