פרק 1 כל החוויות מהצפייה הראשונה לפה
R Redemption Song New member 14/1/07 #1 ../images/Emo44.gif פרק 1 ../images/Emo202.gif כל החוויות מהצפייה הראשונה לפה
Y yyoossii111 New member 15/1/07 #2 היה פרק מאוד יפה! לא חשבתי שהסידרה תהיה ככה יפהה באמתת סידרה יפה ומשוקעת .!
M macam New member 15/1/07 #3 מצולמת יפה הסדרה הצילום יפה, המוסיקה מתאימה והשחקנים יפים. המעבר בין הסצינות ערוך טוב. אבל מה, בלתי אפשרי לצפות כל יום בסדרה - במיוחד קהל היעד שיוצא לבלות לדייטים... סה"כ עושה חשק לראות את ההמשך. ו... עירום מוכר הכי טוב - תראו משהו...
מצולמת יפה הסדרה הצילום יפה, המוסיקה מתאימה והשחקנים יפים. המעבר בין הסצינות ערוך טוב. אבל מה, בלתי אפשרי לצפות כל יום בסדרה - במיוחד קהל היעד שיוצא לבלות לדייטים... סה"כ עושה חשק לראות את ההמשך. ו... עירום מוכר הכי טוב - תראו משהו...
Y YMAN16 New member 15/1/07 #4 אחלה סדרה באמת טובה צילומים מושקעים קונספט מגניב כתובה שנון ומצחיק אני צופה לה ביקורות טובות שיהיה בהצלחה
אחלה סדרה באמת טובה צילומים מושקעים קונספט מגניב כתובה שנון ומצחיק אני צופה לה ביקורות טובות שיהיה בהצלחה
י יונית34 New member 15/1/07 #5 סדרה מעולה עם מלא חתיכים הברמן הורס מי זה הברמן אפשר לקבל את הטלפון שלו ושל ירון
G gal255 New member 15/1/07 #6 פרק נחמד אורי פפר וירון עם השם משפחה הארוך שווים! אהבתי את הרעיון, נראה לי שאני אמשיך לצפות.