פרק 137
מחבואים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
../images/Emo44.gifפרק 137 ../images/Emo27.gif מחבואים../images/Emo26.gif

ny22

New member
מנהל
פרק לא משהו...

בעיני זה אחד בפרקים הפחות טובים העונה. זה לא שיש לי בעיה עם פרקי פלאשבקים, נהפוכו, אני ממש אוהב פרקים כאלו. אבל משום מה הפרק הזה היה קצת "יבש". מלבד זה שזואי גילתה שהוגו בא מהעתיד ופגשה את אנה, לא היה שום מידע חדש... זה ברור שקאיראן יודע שמי ששיתף פעולה עם אנה הוא זה שאמור לשמור על דילן. (יש מצב שהוגו הוא הבן של דילן וסופי? אחרת, למה שהוא ירצה להרוג אותו?)

Dibil44

New member
פרק פלאשבקים מעצבן.

הדבר היחיד שמעניין הוא מה זואי תחליט לגבי הוגו, כי בשורה התחתונה זה בעצם לבחור בין יהלי להוגו... ואני לא חושבת שהוגו הוא הבן של דילן למרות שזה דיי הגיוני, מעבר לזה, אני לא חושבת שהבן של דילן וסופי נולד בכלל.

מישהו 2

New member
נחמד

זאוי נמצאת בדילמה קשה ביותר, אני בטוח שהוגו לא ימות, אבל לא בטוח מה זואי תחליט אחרי הכול עם זה לא הוגו זה אח שלה... יש סיכוי גבוה שהיא תחליט להרוג את הוגו, נראה ממש סצנה שהיא באה מאחוריו עם סכין או משהו כשהוא לא שם לב, וברגע האחרון הוא יתפוס אותה, היא תשבר, העניינים התגלו לאט לאט (אבל לא לאט מידי) אבל קשה לי לחזות סיפור לגבי אח שלה...

שונא פרקי פלאשבקים....

עוד פרק מזעזע של פלאשבקים. פלאשבקים זה טוב רק אם רוצים להסביר לך דברים שלא ידעת , הבנת או ראית בפרק שהיה באותו זמן נתון. לפעמים יש פרקים כאלה כדי להשלים פרטים שלא הבנו איך קרו ולאחר צפיה בפרק מבינים בעצם איך זה התפתח למה שזה עכשיו. אבל פרק כאלה ?? איכס.. זה פרקים בשביל למשוך עוד פרק , אין מה לתת אז שמים פרק פלאשבקים , זה כמו תוכניות סאטירה ששמים לקט , רק מה , שם לפחות זה מצחיק ולפעמים גם לא יצא לך לראות אז זה טוב , אבל במקרה הזה , חבל , פשוט פרק משעמם שפשוט יפסיקו עם זה... נמאס. כל פרק הוא גם ככה קצר ולמרוח אותו בשטויות של פלאשבקים שכבר ראינו וממש לא בא לנו לראות שוב , ושגם לא מחדשים לנו שום דבר , זה פשוט גומר את כל הפרק....אבל נו מה זה משנה , גם ככה הכל עוד מעט נגמר ואנחנו נתגעגע , במיוחד אני , ובמיוחד לליבי...זה לא אותו הדבר בלעדיה.

למעלה