פרק מעניין../images/Emo12.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
קודם כל, לא ראיתי כמה פרקים אז אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה קרה בסוף עם דפנה והאנגלי ואיך היא חזרה לחברה ומה היה עם עידית ומייק...
קודם כל- דפנרעה
איזה כוחנית, איזה "צנועה", איזה יפה
יפה לה שהחליפו את התמונה שלה בפתיח
עכשיו היא כמובן מתעניינת בדברים של שולמן המאפיונר... אני רואה שזאת היא שתטפס על גיא ושתתקדם והוא ישאר למטה. אני מת עליה. הדמות שלה כתובה היטב, והשחקנית?! מ-ע-ו-ל-ה
גיא
שולמן- "תלחץ על ההדק!!!" וגמרנו...
סוף סוף מישהו אומר לו "היי, עד פה! עצור". לבחור הזה אין מעצורים. הוא חרא של בן אדם, חרא של עובד, חרא של חבר, חרא של בעל וכו' וכו'
קודם טלי, אח"כ קארין שנפגעה ממנו קשה, דפנה שהחזיקה אותו אולי בביצים ועכשיו רונית נפלה אליו קורבן. כ"כ הזכיר לי את הקטע שהוא תפס את טלי גונבת את הקולקציה והכריח אותה לשכב עמה ואח"כ הקליט אותה גם- ממש כמו עכשיו. אם זאת האסטרטגיה שלו- תכף הוא ייפול. אני מאוד מקווה ששולמן הזה יירה
למרות שעידית מחזיקה אותו קצר
"אתה אחי היחיד, אני לא רוצה לאבד אותך"... איזה חמודה
עידית/מייק...
רק צחקתי בסצנה הזאת. כ"כ מגוחך, כ"כ עלוב... הזוג הזה כבר לא מתפקד כמו פעם... אין, מייק הזה בשפל המדרגה והיא? לא נוקפת אפילו אצבע אליו. איזה אגואיסטית
אבל מה שכן, היה נחמד מאוד לראות אותו בבית. מהצד השני, אולי אחרי ההבטחה שמייק הבטיח לעידית שהוא יתרחק משולמן, הוא יפסיק עם ההימורים ויקדיש עצמו רק לעידית- אבל ממש לא נראה לי- כי הוא רוצה לחזור ל"אופל" ולהכניס לו כספים בשביל הימורים...
שחר/דניאל/שרון/דין... מזעזע מה שהולך פה...
מה קרה?! למה דין לבד ברחוב? הוא לא אמור להיות עם שרון יד ביד? הם רבו? מה קרה? והנה, שחר בהזדמנות הראשונה קופצת עליו ומחממת יותר את כל העניינים. ודניאל הכועס הולך אחריה כמו עיוור. אבל טוב שהוא עצר בזמן. מעצבנת, מגעילה, דוחה, מתולתלת.
איזה חמודים שרון ודין עכשיו שמסתכלים עליהם
למרות שהוא חרא של בחור ופגע בה ודניאל היה לצידה- עכשיו אני רוצה אותו איתה... ודין עם המשקפיים היה כ"כ"כ"כ"כ"כ ילד שמנת
טלי/בני- ביי
רונית- טוב עשית שסיפרת הכל ליוני
לפחות הוא לא השתולל וכעס עליה יותר מידי. היה אחלה של פרק