פרק 95

שכטרון

New member
../images/Emo44.gifפרק 95../images/Emo44.gif../images/Emo59.gif

היום בפרק:
רז המום מביקורו הבלתי צפוי של מיגל
עדה "חסרת ההכרה" מזמינה לעצמה פריטים מערוץ הקניות "
" הלנה מגלה שנועה החליפה מנעול במשרדה
ברוריה ואורחי החתונה סובלים בהאנג אובר רציני
5 פרקים לסיום!!!

שכטרון

New member
עכשיו זה די ברור../images/Emo59.gif

מיגל יהיה עם הסוכן של לינג... ויש לי הרגשה שישאירו את הסיפור של אדם-שירה-יולי פתוח...

EvaNofit

New member
חחחח אם זה באמת יקרה אז איזה

חתיך סידר לעצמו האריק\ג'וני הזה אה...?
וחסר להם שיישיארו פתוח!! אני במתח!! עומר ונועה הכי מעניינים אותי כרגע.... 5 פרקים
אוף איזה חראאאאאא.....
אבל תנו להנות מהרגעים האחרונים....

שכטרון

New member
בטוח ישאירו דברים פתוחים../images/Emo59.gif

אביב אמר את זה באירוח... גם אין מצב שיסגרו הכל תוך 5 פרקים. גם החקירה של גיל ואבי נראת רחוקה מסיום. אפילו לא מתקרבים למשפט

EvaNofit

New member
העניין עם גיל בטוווווח ישאר פתוח

[חחח ייצא חרוז...
] אבל השאר.. אני יהרוג אותם!!!!!!! [.....] אוף שלא יהיו יותר מידי סימני שאלה כי אין המשך.... לצערנו....

smndrol

New member
ברוריה במסווה?

כשערן ורז מדברים בבר, רז מספר שיעני הוא דיבר שעות עם מיגללל, ושערן מתחיל להאמין הוא עונה לו "נראה לך?". ה"נראה לך" ממש יכולתי לדמיין את ברוריה צועקת/ אומרת את זה.. השאלה מי למד ממי..

oferplone

New member
הפרק עם הכי הרבה OK אי פעם!!!

כמה פעמים אומרים OK בסידרה?

ליןןןןן

New member
חבר'ה...

יש מצב לספר לי מה היה בפרק? אני מכורה והפסדתי... או לפחות מה היה אחרי שרז פגש את מיגל... תודה אנשים טובים
אגב, אני חדשה כאן...

ליןןןןן

New member
חבר'ה...

יש מצב לספר לי מה היה בפרק? אני מכורה והפסדתי... או לפחות מה היה אחרי שרז פגש את מיגל... תודה אנשים טובים
אגב, אני חדשה כאן...

לגבי מיגל

הוא חשב שערן וגיל שלחו לו תכסיס ושזה סתם שחקן... והוא הבין שזה באמת איזה מיגל... והוא אמר שערן בחתונה ומיגל נשאר שם... ואז ערן חזר מהחתונה והוא פגש את מיגל.. ורז אמר שהוא וערן ביחד ... ואז אריק הסוכן של לינג בא והיה ממש בשוק שלינג הייתה בבר ודיברה עם מיגל! אז הוא כתב "רכילות" על לינג שמתחילים איתה באחד הברים הנחשבים בעיר.. ואז הם הלכו ביחד לאיזה משהו לקדם את הקליניקה (און :p)

למעלה