צעירים חסרי מנוח #3494

Dawn12

New member
../images/Emo44.gif צעירים חסרי מנוח #3494

בלי עבודה, בלי גבר ובלי חיים, דיאן ג'נקינס מתחילה להוות מטרד של ממש. לאחר שקיבלה את הזדמנות חייה כאשר המכתב השערורייתי מהמעבדה מצא את דרכו אל תיבת הדואר שלה, כבר חשבתי שסוף סוף יתגלה אלינו צדה התככני והמתוחכם של הגברת. למרבה הצער, זה לא קרה. במקום לחשוב על הדרך הטובה ביותר לנצל את הסיטואציה לטובתה, התברברה דיאן עם המכתב הזה במשך שבועות ולא ידעה מה עליה לעשות. בניגוד אליה, בראד, אשר קיבל את המכתב לידיו רק לפני מספר פרקים, חשב על העניין וידע בדיוק איך ומתי להשתמש בו. היום שוב צפינו בשיחה ממוחזרת בין ויקטור ודיאן, ולשם מה? כדי שדיאן תוכל לוודא במו אוזניה כי ויקטור ניומן הוא שקרן פתולוגי? את מי זה מעניין? אם מישהו היה צריך להטיח בפני ניקי את המכתב, זו היתה צריכה להיות דיאן ולא בראד. צדה התככני והמתוחכם כנראה מוחבא היטב או שאיננו קיים. ועוד שתי סוגיות מטרידות: איך יכול להיות שקת'רין לא יודעת את תאריך הלידה של נכדתה? היה להם בהחלט מספיק זמן להיכרות בסיסית שכזו אפילו בימי המקלט הנוראים. והאם ראול מדבר דרך האף? הילד בולע מילים, הקול שלו מעצבן והוא פשוט מדבר לא ברור. לידו, אפילו מלמוליו של ויקטור נשמעים טוב יותר.

python 4

New member
כל פרק בלי בילי הוא פרק דבילי

תסבירו לי בבקשה משהו, אחרי ששוב החמצתי שניים-שלושה פרקים אחרונים, ואת החצי הראשון של הפרק הזה. למה אחרי שניקי אישרה את העובדה שויקט שמר ראשנים בהקפאה היא היתה מזועזעת? חשבתי שהיא תשמח שיש לה הזדמנות להעמיד צאצא נוסף לשפם. למה בכלל בראד נתן לניקי את המכתב? מה היתה המוטיבציה שלו? חשבתי על זה שאולי הוא יוכיח כך שויקט שיקר לניקי בנוגע לזה שהוא לא יכול להוליד ילדים. אבל אחרי 2-3 פרקים ויקט וניקי הרי יתחבקו שוב זו בזרועותיו החסונות של זה, ניקי תיכנס להריון ובראדלי יצא קרח מכאן ומכאן. וזה רק נדמה לי, או שברוק הסיסי מנסה לקבל קצת מג'יל? כאילו - מישהו צריך להגיד לו you're not worthy או משהו כזה. ובכלל, מישהו צריך להגיד לו...
ס פ ו י י ל ר
שג'יל לא שוכבת עם אנשים בעלי שיער מהסוונטיז.

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו שפיספסתי אתמול (והיום בבוקר אראה בטוח) אתם מצליחים להצחיק אותי כלכך !!!

מיכל2004

New member
הסבר קצרצר

ניקי שלנו כועסת (היא עדיין לא מראה את זה אבל היא פגועה עד עמקי נשמתה) כי המשופם לא אמר לה שיש עוד זרעונים. היא חושבת שהוא העדיף "לשכוח" ולהשאיר אותה עם ניק וויק בלבד - ותגיד לי בכנות - זה לא מספיק????

שמיצית

New member
גם לי יש כמה תהיות ../images/Emo12.gif

קודם כל - באמת הדיאן הזאתי.. .מהבוקר עד הלילה היא בג'ינהס... גם אם יש לה הון קטן, הייתי מצפה שתגוון יותר באוכל שלה! שנית.. אני לא מבינה מה כולם רוצים מג'יל! גם אני הייתי חושדת במאק ומצפה לקבל הוכחה חד משמעית... קתרין הזו היא לפעמים ממש old bat. ומה נהיה עם ברוק? רגע אחד הוא מצדד בג'יל ופיסת נייר גורמת לו לשנות את דעתו מקצה אל קצה? ומה הקטע של ראול? מה פתאום הוא מזמין את בילי ליציאה שלו עם מאק? מה הוא חופר לעצמו קבר? הוא לא רואה איך בילי נראה?

למעלה