'קטנטנות',או לא להיות

../images/Emo44.gif'קטנטנות',או לא להיות../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

פעם הייתה סדרת טלויזיה שעשתה את חותמה בהמון ארצות,ולא רק בישראל,קטנטנות.האמת,שבזכות ההתמכרות שלי לסדרה הזאת-למדתי את השפה הספרדית. ואפילו אחי,למרות שהיו זמנים שהתכחש,למד כמה דברים מהסדרה הזאת
האם אתם צפיתם/צופים בסדרה מסויימת עם האחים שלכם
, האם אתם אוהבים לצפות איתם בטלויזיה?,או שכל צפייה איתם הופכת לסיוט של "גמרת את הבמבה"
?

וגם עונה../images/Emo127.gif

הייתה פעם את הסדרה "דוסון קריק" ששני האחים שלי מכורים לסדרה הזאת, לא פעם אני הייתי צופה איתם בסדרה הזאת... והיו עוד כמה סדרות,פה ושם. אבל העקרון הוא,שאני מאוד נהנתי ,ועד היום,לצפות בטלויזיה/לראות סרט עם האחים,
ממש זמן איכות
וזה ממש כייף
ולפעמים גם מצחיק.. ולמזלי,אף פעם זה לא נגמר בריב על "מי סיים את הבמבה", אבל הרבה פעמים,בלי קשר,אלו ריבים של "מי סיים את הקולה בבית"..

never ../images/Emo88.gif

כשאני בבית אני רואה טלויזיה אך ורק בחדר, שונאת שאנשים מדברים וכו', וזה תמיד קורה אם רואים ביחד...

אני איתך!../images/Emo3.gif

משום מה...תמיד יש לאחותי ולאמא שלי טענות לגביי איך שאני מעבירה ערוצים ודברים כאלה חחח בגלל זה הכי טוב בחדר שלי...

טוב, שאלה קשה...

אני מכורה קשות לסדרה תיקים באפלה, התחלתי לראות אותה בגיל 12 וקצת, אחי שקטן ממני בשלוש שנים הסתקרן מה אחותו הגדולה רואה ואולי זה היתה דרך חיקוי כמו שרוב האחים הקטנים עושים ולכן כשהגיע גם הוא לגיל 12 הוא רצה לראות יחד איתי, אבל אני כמו אחות רעה למופת שנאתי לראות איתו, מה גם שאת תיקים באפלה אהבתי לראות לבד. רבנו על זה המון, באמצע הלילה היו נשמעות צעקות אני טענתי שהוא קטן מדי (מתעלמת לחלוטין מהעובדה שהייתי בגילו כשהתחלתי לראות) והוא היה סתם צועק דברים ללא פשר בתקווה שההורים שלי יגיעו להכרעה. לרוב אני ניצחתי.. המצחיק הוא שבגיל מבוגר יותר רציתי שהוא יחזור לאהוב את הסדרה, חיפשתי דרך לחלוק איתו את האהבה שלי לסדרה. הייתה תקופה שהוא היה רואה מדי פעם עד שנמאס לו. היום בגלל שכל אחד נמצא במקום אחר אנחנו כמעט ולא מתראים בטח שלא רואים טלויזיה יחד... שיוו יצאה לי מגילה..

למעלה