קרן בפפרצי+בחידודקל

groovachick

New member
../images/Emo44.gifקרן בפפרצי+בחידודקל../images/Emo62.gif

שמתי לב שקרן הופיעה בשני דברים במהלך הלילה-אתמול והבוקר-היום: 1. אתמול הזכירו את קרן פלס בפפרצי. התארח עומרי רונן [משו קשור לפלייליסט של גלגל"צ] ואז מיכאל וארז [המנחים] שאלו אותו אם השיר ייכנס לפלייליסט של גלגל"צ, עומרי ישר ענה-לא! אחרי זה מיכאל וארז שאלו אותו: "ואם נגיד לך שקרן פלס כתבה אותו?" והוא ענה: "אז אני אשקול את זה".. חח.. עכשיו ברור שקרן היא יוצרת מוערכת!! 2. היום בבוקר רפרפתי בעיתון ידיעות ויש שמה במוסף 24 שעות כזה חידודקל.. למי שלא מכיר: פינת חידודי לשון שמישהו כותב [כנראה השם שלו זה דקל או משו]. אז החידוד לשון היומי היה: זווית ישרה: קרן פלס כבר מכירים אותה הרבה, עכשיו היא כבר לא "בין האומנים" כמו שהיא אמרה...

FreakOfNature

New member
זוכרים אותי?

<נו ברור, הרי אותי לא שוכחים כ"כ מהר...
> נו... אני הילד המופרע הזה שכתב פה הודעות מוזרות כאלה... כאילו אני שיכור או משהו... אהההה... עכשיו אתם יודעים מי אני. יופי. אז אחרי שנזכרתם (***ראו הערה בהמשך*** ורק אז תמשיכו לקרוא את ההודעה) (ואפילו טרחתם להמשיך לקרוא... מעניין מה זה אומר עליכם
) רציתי לשתף אתכם במשהו. מעין מחשבה שמתגלגלת לי בראש 5 דקות שלמות (כן, אני יודע מה אתם אומרים, נכון, זה הישג לא מבוטל, ובכל זאת, לא על שום זה כל ההתלהבות שלי עכשיו...) אני מ-א-ו-ה-ב (לא! לא בכלב שלי! אפילו אין לי כלב, סתם למקרה שתהיתם. למרות שאני פתוח להצעות
) עכשיו אתם בטח תוהים - למה?! למה הוא חושב שזה מעניין אותנו? אז אתם טועים. אני לא חושב. פשוט לא חושב. אבל זה מעניין אתכם כי אני מאוהב בקרן...
ולכן באתי להציע לה לנטוש את איתי הידוע לטובה / שמצה (תלוי מי אתם... שמעתי על אנשים שפיתחו תיעוב קל לטיפוס... אבל נראה לי שהוא בסדר... איתי! אתה בסדר! אם קרן חושבת שאתה בסדר אני תומך בה!), ולברוח איתי לאי בודד, שם נגור בשיתוף היא, אני והכלב שנאמץ (זוכרים את ההצעה מלפני כמה משפטים? היא עדיין תקפה!). ואתם בטח תוהים (שוב): מה פתאום פרץ החיבה העז והמחודש הזה?! אז הסיבה הפעם היא שמעון. נו... זה השכן... היום התאהבתי בשיר הזה סופית. עד עכשיו סתם אהבתי אותו. היום השיר הזה תפס אותי לחלוטין. יאללה... עוד תשמעו ממני. ביי בינתיים
======================================== הערה למי שעוד לא נזכר מי אני, הנה תזכורת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1575&msgid=82218682

groovachick

New member
../images/Emo205.gifסריקה של החידודקל מידיעות../images/Emo205.gif

סרקתי בשבילכם את החידודקל על קרן שהופיע היום בידיעות אחרונות... מי שרוצה את המקור: ידיעות אחרונות 24 שעות עמ' 21

groovachick

New member
עוד אזכור של קרן בידיעות../images/Emo105.gif

קרן מופיעה גם במדור הרכילות בידיעות אם אתם מעוניינים לדעת.. מצורפת הסריקה.. המקור: ידיעות אחרונות 24 שעות עמ' 24 [אחרון] אוהבים אותה בידיעות!=]

I מ י ר ב I

New member
תמונה של קרן שראיתי...

עם דפנה ארמוני. לא ראיתי ששמו,אבל אם כן-תמיד כיף להתבונן...

למעלה