ראיון עם מקפליי.. תהנו

שניני 17

New member
|טי-וימצטערת.. זה ראיון...

http://www.uploading.com/?get=H6DOD333 הקודם היה מן קליפ כזה עליהם...

שניני 17

New member
פשוט תעתיקי את האתר ותפתחי

חלון אינטרנט חדש.. תעשי הדבק ואז תכנסי לזה.. שם את כבר תדעי מה לעשות.

m i c k e y 15

New member
אממ לא סתם פותחים הודעה חדשה על

זה..וחוץ מזה שאני עושה פינה כל יום ראשון עם כל מייני קטעי וידאו למינהן..אז אם יש לך קטע את מוזמנת להגיד לי ואני אשים אותו בפינה..

שניני 17

New member
אוקיי... מה זאת אומרת לא פותחים

הודעה חדשה על זה? איך אני אמורה אז לשים את האתר כדי שכולם יראו אותו? ובקשר לפינה אז סבבה...

bar jones

New member
../images/Emo45.gif פשוט תכניסי את זה להודעות שכבר

קיימות
ותודה רבה על הסרטון קליפ עליהם
אהבתי מאד
וכמובן גם על הראיון

bar jones

New member
בטח../images/Emo70.gif ../images/Emo189.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

שאת רוצה להגיב להודעה- אז צריכה ללחוץ על "הוסף תגובה" או "הוסף תגובה מהירה" להודעה המקורית, כלומר ההודעה שפתחה את השרשור ולא להודעה האחרונה שקראת. עכשיו אם במהלך השרשור (רצף הודעות כמו שאת רואה בכל הפורום) הייתה הודעה ספציפית שאת רוצה להגיב לה ולא לכל השרשור, את לוחצץ על "הוסף תגובה" להודעה הספציפית ההיא ולא להודעה הראשית בשרשור
הצלחת להבין
ועכשיו, כמה דברים חשובים. 1. מותר לך לפתוח שרשורים אם יש לך סיבה טובה לכך, אם זה שרשור חשוב אבל בלי קשר לפורום - תוסיפי לכותרת ההודעה את הנושא
למען הסדר הטוב. 2. אם את רוצה לפתוח הודעה שהיא על מקפליי, אבל אם סיבה טובה כמובן - כי אם זה לא משהו ממש חשוב את יכולה לשרשר את זה להודעות קיימות בפורום- פשוט תפתחי, כי אנחנו הרי כאן בשביל זה. 3. יש גם את עניין ה
אבל כיוון שאני אישית לא השתמשתי בו מעולם, עדיף שאני לא אסביר לך. 4. שחר תעלי לה בבקשה את התמונה להמחשת אומנות השרשור כדי שהכל יהיה ברור.

שניני 17

New member
קודם כל תודה רבה על ההסבר../images/Emo24.gif

ובקשר להתמונת ההמחשה של אומנות השרשור מצאתי אותה בסוף.. אחרי חיפושים ארוכים בפורום, אז הבנתי עכשיו מה עושים, אבל יש לי שאלה קטנה (מטערת על זה שאני שואלת הרבה שאלות..) למשל כשאני רוצה להוסיף חדשות או קליפים.. בקיצור קבצים חדשים... אני פותחת הודעה חדשה על זה או שלא? תודה|

למעלה