Music4Life
New member
../images/Emo44.gif ראיתם ת'תוכנית של היום../images/Emo35.gif
וואי זו היתה אחת התוכנית היותר משעשעות
שיצא לי לראות של ד"ר פיל ונהנתי מכל רגע ורגע... למי שלא ראה אז
הקשיבו. דיברו היום על אובססיות למינהם והתוכנית נקראה "אובסיסבים לחלוטין", חלק מהמקרים היו גם מהערוץ VH-1. בקיצור בהתחלה, הראו נערה כבת 17-16 אני חושבת שהיא היתה מעריצה של ד"ר פיל. לא מפספסת אף פרק לשוף מעריצה אותו כי הוא פסיכולוג והוא "יודע הכל" כדבריה. היא לובשת כל יום חולצה שעליה מודפס התמונה של ד"ר פיל עם שמו. היא מדברת עליו כל הזמן...ואפילו אמרה שהיא חושבת שהקטע בסוף התוכנית שד"ר פיל נותן יד לאישתו זה קטע ממש חמוד...
בקיצור, משוגעת קטנה. הם הזמינו אותה לתוכנית ומראים את הרגע שבישרו לה..כולה צרחה והיתה בעננים...הזמינו אותה לצאת מאחורי הקלעים, והיא עמדה איתו והוא שאל אותה כמה שאלות, וכולה התרגשה...ואיזה חיבוק היא נתנה לווו
אחר כך הראו איזה איש מוזר כזה שאובססית חיו הוא להראות כמו חתול/נמר, הוא קורא לעצמו"איש החתול, כל גופו מקועקע בקעקועים כמו שיש לחתול [הפרווה שלו...] ויש לו שפם כזה כמו לחתוך [הוא עשה הרבה פירסינגים בגופו וגם כמה כאלה בשביל שפם החתול..] ובקיצור הוא היה נראה מפחיד ומשונה...אובססיות אחרות היו למשל: אישה אחת שבעלה וילדה מתלוננים שהם לא יכולים איתה כי היא מרגישה צורךל לשאוב אבק כל איזה 10 דקות...שואבת אבק איזה 10-15 עפ' ביום! [ רק בריאות]
והיא לא יכולה לסבול שעל השטיח יש סמני רגליים...היא תשאב שוב ושוב...וגם אצל חברים שלה...בקיצור - משוגעת!
אישה אחרת שבעלה מוצא את זה קשה [גם הבן שלהם] שיש לה 3 בולדוגים גדולים הואי מתייחסת אליהם כאילו היו ילדיה - קונה להם צעצועים, משבת רק להם, קונה להם דברים, ופחות נותנת יחס לבעלה ולבן שלה...משהו זוועה באמת באמת...זה המקרה כי קשה והכי מטורף וקשה מאד להסביר במילים...חבל שפיספסתם [למי שאכן פיספס!} ומה עוד
המממממ.....אישה אחת שכל החיים שלה סובב סביב הצבע: סגול. הכל אצלה סגול, הריהוט, הבגדים שלה, התחתונים שלה, משקפי השמש, מצעי המיטה, הנעליםי שלה, האודם, התכשיטים לשיער,המוכניות שלה...הכל!!!!!עוד אישה אחת שהיא אובססיבית עם הרעיון של להגיע למשקל של 220 קילווווו וכן...היא רוצה להרוויח משקל [לא להוריד!] כי היא חושבת שזה סקסי...כי היא ראתה נשים מלאות שהן היו והרגישו מאד טוב עם עצמן..מטורפת הא? תוכנית מזה משונה ומשעשעת
איזה כיף...."דר פיל לפעמים מצא עצמו חסר מילים ומגכגך קלות...[קשה שלא תאמינו לי] אבל אהבתי משהו מסים שהוא אמר: כל האנשים באו אליו בשאלה היחידה "האם זה נורמלי
" אני הייתי אומרת לכם חד משמשעי "זה מוזר וזה ממש לא נורמלי" אבל ד"ר פיל אמר דבר כזה "מזה נורמלי בעצם? תגדירו נורמלי...הרי אם תכלו לסיפריה ותחפשו ספרים שאומרים מזה לא נורמלי נגיד, הייתם רואים ערמות ערמות, ספרים ספרים שכותבים מזה, ואם הייתם מחפשים מזה נורמלי הייתם מוצאים אולי דף אחד יחיד" בקיצור, ד"ר פיל בא להגיד שכל דבר הוא נורמלי עד ש....עד שהוא כבר משפיע על החיים שלך ומפריע להם בצורה מסוימת
הבנאדם פשוט גאון....
אם כן, זהווו...תגידו לי מה דעתכם, ומה אתם חושבים על ההגדרה של ד"ר פיל ל"נורמלי". אשמח לשמוע תגובות
וואי זו היתה אחת התוכנית היותר משעשעות