רשות השידור

g a v i

New member
../images/Emo41.gifמשדרים כאן תוכנית מאחורי הקלעים

על כל ההאשמות נגד אמריקן איידול - קוראים לזה FALLEN IDOL - נשמע מדאיג ביותר!

טוב אני חייבת לעדכן אותכם, זה קורע!

הGGG מתכננים מחר בערב להיכנס לרשמי ולפתוח שרשור ענק כאילו קונסטנטין מופיע ולדבר על מה שהוא שר, לבש, מה השופטים אמרו וכמובן לעודד את כולם להצביע 1-866-436-5706 אני פשוט נקרעת מזה, תיכנסו נראה לי שיהיה כיף, זה הדבר היחיד שהצחיק אותי מאז יום רביעי...

Juliann

New member
איזה ראיוןחמוד!פולה מראיינת את קונס

פה [זה מוביל לדף באתר של ET זה רק לצפיה לא להורדה] חנ'לה תשרשר את זה אחכ אל תדאגו אני רוצה שיראו את זה, ראיון מקסים מקסים מקסים! אני חושבת שזה רק קטע מהראיון שישודר.. בכל מקרה זה חוקי לגמרי חנ'לה זה מהאתר של ET!

shavitlavi

New member
לגבי הספיישל המתוכנן ב- abc

לא נראה לי שאיזשהו ערוץ בארץ יקנה וישדר אותו (אולי סטאר וורלד יעשו ג'סטה?) בכל אופן נשמח לקבל תאור מפורט עליו מחברנו בגולה. לטיפולכם!

Fairywitch

New member
ואת מבטיחה שזה לא (../images/Emo58.gifבהודעה)

כואב ועצוב לצפות

Juliann

New member
בכלל לאאאאא זה כזה ראיון מתוק

היא מדברת על זה שהוא נהפך לסקס סימבול ושבנות כותבות לו מספרי טלפון על מפיות, ניירות ומה לא והוא מובך ומסמיק
... ודברים כאלה...

Fairywitch

New member
היה חמוד../images/Emo99.gif(../images/Emo58.gifבהודעה)

ובכ"ז אני עצובה. סתם כי היה כתוב בכתבה ש"אמריקה הצביעה". כן, בטח! ממתי "אמריקה" זה מילה נרדפת ל"פוקס-הפקות"?! ובכלל כל העסק מסריח מחוסר-צדק
נמאס לי
כנראה עוד לא התאוששתי

14מתן

New member
למהאתם כל הזמן מאשימים את..../images/Emo58.gif

ברור, זה ממש מעצבן שהמתמודד שאתה אוהב עף אבל נסחפתם קצת לא ? כל שבוע פייבוריט של מישו אחר עף ואפאחד לא מאשים את המפיק של התוכנית...
*אני אפסיק כאן* אה כן, ההודעה לא הייתה מכוונת אליך ספציפית אלא לכל מי שמחפש אשמים חוץ מהמצביעים שחיפפו חנה

whatever4

New member
../images/Emo45.gif

אני מאמינה שאם לדוגמא בו יעוף(חס וחלילה), אני אקבל את זה. לא נראה לי יש למישהו בהפקה אינטרס שמתמודדים מסוימים יעופו. בסך הכל צריך לזכור שמדובר בתוכנית טלוויזיה- לא בחירות לנשיא ארה"ב. לא נראה לי שמתקיימת קונספירציה סודית כנגד מתחרים.

Juliann

New member
בואו נסכים על לא להסכים? =>

יש לי עסק רציני עם פוקס עוד מימי העונה ה-2, לי באופן אישי אין ספק בכלל שהתוכנית "מסודרת". אם אתם מעדיפים להיות תמימים, סבבה
שכל אחד יראה את זה כרצונו.

Fairywitch

New member
כי סטטיסטית זה לא הגיוני-../images/Emo58.gif

שמתמודד עם כ"כ הרבה מעריצים ידרדר בבת-אחת (בהדרגה זה הגיוני מאוד- ע"ע נדיה) ממקום שני למקום אחרון בגלל הופעה אחת לא-גרועה-אבל-פחות-מוצלחת. פשוט בלתי-אפשרי. מה האינטרסים? אין לי מושג. אבל זה מסריח.

Juliann

New member
נכון, הנה עוד משהו...

היו שלא אהבו את ההופעה הקודמת שלו ובכל זאת באותו שבוע הוא היה מקום2 עדיין אחרי קארי... וגם בשלבים שלפני הטופ12 ההופעה של hard to handle היתה משונה משהו והוא בכל זאת התקדם- מה זה אומר לי? שיש לו הרבה מעריצים. ההופעה האחרונה שלו לא היתה גרועה, היא היתה פחות טובה מהקודמות שלו אבל מעריצים נאמנים כמו שלו יש לא מפסיקים להצביע בגלל הופעה פחות טובה, ובנוסף לזה עם הקטע של הקווי טלפון הדפוקים- יש לנו הוכחה משלנו- קונסגירל מצביעה לו כל שבוע ובשבוע שהוא עף היא בקושי הצליחה להצביע!! אני זוכרת שהיא אמרה לי שהיא התקשרה לסלקום לשאול אם משהו לא בסדר היא ניסתה בפלאפון, בטלפון, מה שאתם רוצים. איידול מצאו פתרון נחמד וקליל- שהם רוצים להעיף מישהו הם "מטפלים" לו בקווי טלפון. ולגבי העונה ה-2, בגמר כל קווי הטלפון להצביע לקליי במדינת צפון קרוליינה [המדינה של קליי] נפלו אחרי כמה דקות ומשום מה אף אחד לא טרח לתקן אותם... יש גבול למקריות.

whatever4

New member
אבל שוב,

איזה אינטרס יש להם להעיף מישהו? להפך, אם יש מישהו שכולם אוהבים הם ירצו להשאיר אותו כי הוא הרי מביא להם רייטינג וכסף מכל ההצבעות. את צודקת שזה לא הגיוני ומאוד מפתיע שקונסטנטין עזב, גם אני הייתי בשוק, אבל עדיין, אני לא מוצאת שום סיבה הגיונית.

Fairywitch

New member
בדיוק. ולגבי האינטרס-

מי יודע? אולי למען "יראו וייראו"- שאחרים לא יעזו לחתום חוזה ללהקה שלהם בפעם הבאה (והוא לא הפר חוזה, אז לא הייתה להם דרך לגיטימית להדיח אותו). אין לי מושג- אבל זאת עובדה; התקלות בטלפון, ההסתברות- יפית ניסחה את הכל מצויין, אז אין טעם שאני אחזור (פרופס, דרלינג).

MoGanC

New member
אבל למה להם...

..לחבל בטלפונים וכל זה - דבר שמעורר חשד - כאשר אם הם רוצים,הם יכולים להציג כל תוצאה שבאה להם בלי קשר לספירה.יותר קל,פחות חשוד.

Sweet Misery

New member
לא בטוח.

בכוכב נולד, למשל, יש מישהו שאחרי שספירת הקולות תעשה כדין.

גלית172

New member
ומה עוד ממש מפליא

שסקוט שכל הזמן היה בבטום 3 פתאום הוא בטופ גרופ ממש מעניין הסידור הזה נשמע כאילו שנתנו לסקוט את הקולות של קונסי ולקונסי נתנו את הקולות של סקוט סקוט היה צריך לעוף באותו ערב ולא קונסי כמו שסיימון אמר על סקוט "פאק יור באגס" צריך לחשוב להוריד את העונה הבאה עם שחיתויות שכאלה זה לא פייר כלפי המתמודדים

למעלה