רשימת כל סדרות הנוסטלגיה

M i k e s F a n

New member
../images/Emo44.gifרשימת כל סדרות הנוסטלגיה../images/Emo41.gif

אבא חורג, אמא חורגת אני חולם על ג'יני אריזה משפחתית בברלי הילס 90210 בית קטן בערבה גולשים בזמן דאלאס פליפר לאסי רוזאן פרקר לואיס נני דגראסי הנסיך המדליק מבל אייר מואישה עולמה הסודי של אלכס הצלצול הגואל ווקר להתבגר ולהתגבר מי הבוס אבא יש רק שניים קירק מסתדרים לבד לואיס וקלארק הרקולס זינה הנסיכה הלוחמת מסע בין כוכבים קרובים קרובים בנות גיל הזהב משפחת בריידי משפחת קוסבי צער גידול בנות טובות השתיים נשואים פלוס סיינפלד סמנתה ספינת האהבה על טעם ועל ריח שושלת שלושה בדירה אחת אלף משמר המפרץ בית נוח דאלאס קשרי משפחה האי של גיליגן הכדור חוזר לקופר אני אוהב את לוסי לואיס וקלארק שולחן לחמישה לאסי בית קטן בערבה רוזאן פליפר הכל נשאר במשפחה משפחת אדמס קלולס דוסון קריק חברים באפי ציידת הערפדים אלי מקביל סנסט ביץ' לחיות את החיים ימי חיינו היפים והאמיצים ספין סיטי מאש תיקים באפלה תיכון סוויט וואלי סטארסקי והאץ' טרזן זורו רובין הוד שיקאגו הופ החברים של הלן מוגלי אם שכחתי משהו, אתם מוזמנים להוסיף... אבל תוודאו שאין אותו כאן ברשימה.
תהנו.

Don Nirtin

New member
מה עם הסידרה ההיא שהיה בערוץ 6../images/Emo87.gif

בה דובר על נערה שרוב זמנה שוחה ובמקרים מסויימים יש איתה עלילות? שכחתי מזה הרבה אבל הייתי רואה את זה. שכחת את פליפר. גם זה סידרה ממש טובה. הכדור חוזר לקופר... חשבתי שאף אחד לא ראה את זה
הרבה נוסטלגיה

Don Nirtin

New member
וגםםםםםםםם../images/Emo87.gif

סמנתה. זה עם ברברה עדן ז"ל ולארי הגמן נראה לי. או שהתבלבלתי. בכל מקרה זה היה על מכשפה בעל מטומטם וחותנת מעצבנת שכל מטרתה היה להציק והרבה.

Jen74

New member
לארי הגמן היה ב"אני חולם על ג'יני"

נדמה לי שברברה עדן באמת הייתה סמנתה או שגם אני מבלבלת בינה לבין ג'יני.

RossandRachel

New member
אוי מיי גוד!! ממש אהבתי את זה...חחח

היי אני נגה, חדשה פה :) רק בת 16 אמנם, אבל מתה על רוב הסדרות

LlamaLlama

New member
וואי

איך קראו באמת לסידרה הזאת עם הבחורה שהייתה שוחה כל הזמן?לגמריי שכחתי מקיומה.

LlamaLlama

New member
יש מצב.

[תמיד אהבתי את ג'סיקה אלבה. גם בפליפר היא הייתה חמודה.]

kit k@t

New member
הסידרה הייתה ילדת הים.

והבחורה היא ממש לא ג'סיקה אלבה. קאט

סאני 18

New member
"נערת המים"

היה מדובר על נערה שהיא בעצם חייזרים שמבלה המון במים ויש את שני האחים האלו שמתחברים אליה בהם גרים מתחת למים במקום שקוראים לו אורקה ובהמשך הסדרה מגלים שיש לה אחות גם עם נטיה למים אם לסדרה הזאת התכוונת

לואיס וקלארק../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

איך אהבתי את הסידרה הזאת!! לא הייתי מפספסת אף פרק! מישהו יודע אם יש שידורים חוזרים שלה?

Don Nirtin

New member
היו שידורים חוזרים שלה../images/Emo87.gif

בערוץ אקשן בכבלים. כיום אין משהו.

Don Nirtin

New member
הא../images/Emo87.gifו

והסידרות של ערוץ אקשן כמו "הרוקלס הצעיר", "העולם האבוד", והייתה סידרה ששכחתי את שמה אבל הכוכבת הראשית נקראתה סידני והכוכב שלצידה נקרא נייג'ל. וייפר... פסיפיק בלו... אביר על הגלגלים...

למעלה