שימו לב

../images/Emo44.gif שימו לב ../images/Emo44.gif

היום בחצות ישודר, בערוץ 2 של הטלוויזיה הישראלית, הפרק של X-files שבו מאוזכר סיד בארט. כזכור, הנער בו מתמקדת ה"חקירה" הוא מעריץ של בארט, מצטט משיריו ולובש טי שירט שלו כל הזמן. נדמה לי שקראתי שגם כמה שירים מושמעים בפס הקול. העלילה עצמה - לא משהו (היינו, לא לטעמי). אבל מעניין לראות איך תסריטאים הוליבודיים, ככל הנראה צעירים, עושים שימוש במיתוס. צפו והשפיעו!...אהה.. צפו והגיבו!

תודה שאמרת ציףציף,

ואת יודעת במקרה איזו עונה זאת ? בטח מהעונות היותר מאוחרות נכון ? הסדרה הזאת הייתה פעם כל כך טובה,אבל העונות האחרונות שלה היו ממש על הפנים..

PINK FLOYD FAN

New member
עלילה מעצבנת ולא מעניינת

מה שהחזיק אותי לראות זה רק סיד בארט שהיה מלהיב לראות שנותנים לו טיפ'לה כבוד בטלוויזיה(הדגישו שהוא מפינק פלוייד והוא גאון)

אולי "כבוד"...

אבל מצד שני התסריט יצר קישור בינו לבין "פריקיות" ואימה. התסריט יצר הקבלה בין בארט לבין הנער ומשפחתו: זרים, בלתי מובנים, מאיימים וחריגים. זה לא הדימוי שאני, לפחות, הייתי רוצה שיהיה לו, בציבור; אני חושבת שזה עושה לו וליצירתו שירות דוב, מה גם שיש להניח שרוב הצופים בפרק הזה, בארה"ב, לא שמעו מעולם על בארט, וזו האינפורמציה היחידה עליו שיש להם. חבל.

צפיתי בפרק,

הסטורי-ליין נראה כבר בעשרות סדרות וסרטים. הסדרה ללא מאלדר היא פשוט סדרה שונה ורעה יותר. כל פעם שרק הראו את חדרו של דילן או אותו עם חולצתו היפהפה,עלה חיוך על פניי - וכמובן אהבתי את מה שהוא אמר ,שסיד היה גאון שאף אחד לא הבין אותו ,והפוסטמה הזו לא הנידה עפעף |מי זה סיד בארט בכלל?!| בכלל (נראה לי שהיא בכלל לא טרחה להקשיב לו). אגב,זה מאוד מפתיע אותי שסיד בארט מוזכר ככה,במיוחד בסדרה אמריקאית,כנ"ל פינק פלויד. תמיד כשאיזה נער באיזשהו סרט\סידרת טלוויזיה מחבב רוק ישן,ותמיד עולים שמות של להקות,הרי אלו תמיד לד זפלין,הרולינג סטונס ולהקות יותר "רועשות" ו"כבדות" מפינק פלויד,שיותר מתאימות להגדרה של הרוק הכבד הישן יותר.

CaerBannog

New member
האמת שהבחירה בבארט היא די חכמה

הוא גם מתאים נורא למוזרות שהסדרה הזאת מנסה להשיג, וגם, ובעיקר, הוא "השתגע" או מה שזה לא יהיה, וזה הכל נורא לא ברור ומיסתורי. np- Cul de Sac - Dust of Butterflies להקה ממש טובה נראה לי תעניין חובבי פלויד בתקופת מור וצלחת מלאה סודות.

NIR Y

New member
אני זוכר את זה

זה היה לפני כמה זמן בסטאר היה מפתיע לראות את זה ואפילו אני זוכר את השיר דומינוס ברקע

למעלה