שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
../images/Emo44.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo44.gif

מספר פרק : 62 שם הפרק : המרגלת שתקעה אותי כל מה ששייך לפרק - לכאן
ומה שלא שייך - לא לכאן
צפייה נעימה ,

izik79

New member
מה הולך כאן??? ../images/Emo12.gif

יש מצב שלבנצי היה אח תאום?

liron sa

New member
../images/Emo58.gif

לפי התקציר של מחר יש לבנצי אח בשם שאולי

פיגמיסט

New member
מה? למה? איך? מתי?

מי זה? בנצי? במחשבה של אלה? במחשבה של ריקי? במחשבה של שורה שבמחשבה של ריקי? הרוח של בנצי? בנצי בכלל לא מת? בנצי חזר לתחייה? אח תאום של בנצי? כפיל של בנצי?

EFRATY10

New member
ממש מזכיר את טלנובלה בע"מ,שאחרי שאפרת

מתה התגלתה אחותה.

liron sa

New member
וואו ,כמה גילויים בפרק !

מרב מתנכלת בצה"ל בגלל שאחיה מת , אביהן של ריקי ואלה עזב את אימם ואיכשהו ריקי קשורה לזה, ועכשיו לגבי בנצי... מה שמעצבן זה שעיניין איתן ,גלי ושירה לא זז, שיקרה כבר משהו !

hippy girl

New member
ריקי קשורה לפרידה כי היא זאת שגילתה לאמא

שהאבא בגד בה..

its payback time ../images/Emo6.gif

איך שריקי כעסה על אלה. והחקירה של מרב - וואו כמה כעסים יש לה
דניאל ואלקנא
הפרצוף של אלה נראה כאילו היא ראתה
רפאים. בסה"כ פרק טוב , מחכה למחר

הודעה בשעם עדי (בחו7 עם שריטה) ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

תפוז עושה לעדי בעיות ולכן אני כותבת במקומו את התגובה
היום הפרק נמרח מידי כמו אתמול שלשום לא יודע לא ממש אהבתי אותו ,אין מתח. מירב שיחקה אותה נגד השבכ אפילו הם לא עצרו אותה ,גידי איתה ממש שפן קטן שלה. ברק אריאל וסמדר כרגיל אותו דבר מדברים שטויות בעיקר אבל הכי חשוב נהנים מהחיים. דניאל ואלקנא סופסוף ביחד אפילו גידי הסכים לזה הוא הבין מה שלא הולך במוח לא ילך בכוח. ריקי ואלה זוג פוסטומות לא יאומן שהן אחיות בכלל איך הן שונאות אחת את שניה ממש גועל. טליה הזאת ממש שרלילה רק הגיעה למהדורה והישתלטה על אופיר וגם על טלפון שלו חח.

../images/Emo122.gif

אולי תחליף כבר את החתימה. ואם כבר להחליף אז לפחות פאקצי (כמה שפחות איקונים)

8דושנקה8

New member
אח תאום....

את זה באמת לא ראינו מזמן
לפחות האח הפעם לא של איתן ... מספיק אחד כמוהו לא?
ואם יש רק עוד שמונה פרקים לסוף לא הגיע הזמן שמישהו יחשוף את שירה? או שהעונה תסתיים במתח? (תיהיה עונה שנייה בסוף בכלל?) ואין מספיק דניאל- אלקנא... (מה עובר על דניאל לעזאזל?
) ונראה לי שימי באמת נפל בקסמיה של גלי ארזי..... (או יותר נכון מישמיש
)

8דושנקה8

New member
אהה.... שכחתי את הסיפור של מרב....

בהתחלה חשבתי שהיא מדברת על אח אמיתי ואז חשבתי שזה רק ביטוי ואז הבנתי שזה באמת אח אמיתי!
אבל לא ממש הבנתי: הוא נהרג במלחמת יום כיפור ולטענתה זה בגלל שהממשלה לא הסכימה לפרסם שיש מלחמה ובגלל זה לא גייסו מספיק כוחות? בכול אופן אהבתי את המשחק של צופית שם
ולטליה הזאת יש ממש אובססיה לאופיר או שרק נדמה לי? "זה כבר לא הטלפון של אופיר נראה לי הוא כבר לא גר בארץ הוא עבר לניו זילנד" (או שזה היה לוס אנג'לס?) - וכן, אני יודעת שזה ממש לא מילה במילה אבל אני לא זוכרת סורי
"ומחר נלמד איך מוחקים את האות ב'"

למעלה