שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
../images/Emo44.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo44.gif

מספר פרק : 79 שם הפרק : לראות אותך
עוד פרק אחד לסיום העונה הראשונה ! כל מה ששייך לפרק - לכאן
וכל מה שלא שייך - לא כאן
צפייה נעימה ,

../images/Emo83.gif

פרק נחמד וקצת חלש לפרק שלפני האחרון. זה כל מה שיש לי להגיב על הפרק של היום

כרמי ד

New member
איזה פרק חמוד עם כל העניין של גלי ואופיר!

יאללה נראה מה יהיה מחר בפרק הסיום. ובכלל בעונה הבאה חח.

עזרה בזיהוי שיר דחוף

היי אני חדשה פה ורציתי עזרה בזיהוי השיר שאתמול גמר את הפרק אז זהו שקול הזמר מוכר לי אך לא זיהיתי אותו התחלת השיר הלך ככה: הוא והיא .......והפיזמון : האהבה ,להתאהב ככה........ משהו בסיגנון. אשמח לקבל את שם השיר ואת שמו של של הזמר למי שכמובן יודע ויוכל לעזור לי תודה מראש על העזרה!!!!!!

hot3tv

New member
מצאתי!!!

שם השיר: הוא והיא מילים ולחן: ערן צור יש שני ביצועים 1. ערן צור 2. רביעיית מסנר לא יודע איזה ביצוע שמו בפרק... צירפתי להודעה קישור למילים

כרמי ד

New member
תקשיבו

נראה לי אבא של שירה הוא האבא של גלי ארזי זה שקוףף הרי משהו קרה בין המשפחות האלה יכול להיות שראובן הוא האבא של שירה אבל בטח זה סתם תאורטי. למה שמלכה תשים תמונה דלו במזוודה או היא שהיא כ"כ הגנה עליו כשהיא וגלי דברו עליו בבית שלה.קיצר משהו פה מוזר ואני חושב שהכל יתגלה בעונה הבאה ולא ימרחו את זה. כל הקטע של הנקמה יהיה בעונה הבאה אחרי שהיא תחזור מהודו? היום זה הפרק האחרון לא חושב שיהיה אז משהו שמועיד על כך או שהפצצה שיופל על מהערכת כמו שכותבים בתקצירים כנראה זה הקטע של שירה או עם הנקמה לכו תדעו. יום טוב.

סתו2007

New member
האם אתם חושבים שגלי אשמה ??

האםבאמתהיא אשמה והכל מגיע לה א ששירה נקמה סתם? האם תהיה נקמה של גלי בשירה? ו

omrimayo

New member
למה בדיוק למלכה היה את התמונה של אבא של שירה?

בספר... מה, אף אחד לא מדבר על זה או שאני פיספסתי משו? מה הקשר והאם אי פעם דיברו על זה? כי לי לא זכור... מלכ האורזת, מוציאה ספר עם תמונה של אבא של שירה מלטפת מוכניסה למזוודה... מה, כמה דברים אמורים לקרות בפרק סיום אחד?

hot3tv

New member
לדעתי

נראה לי שאבא של שירה היה חבר של מלכה או קרוב אליה איכשהו ובגלל זה היא אמרה לגלי בזמנו לראיין את אבא שלה. חוץ מזה היה פרק טוב מאוד!

מקסימה1

New member
זה כל כך ברור מההתחלה../images/Emo58.gif

אמנם עדיין בגדר ניחוש אבל בטוח שהן יהיו תאומות ( לא זהות) נתנו לנו כמה רמזים בהמלך הסידרה 1. הן נולדו באותו היום 2. בבדיקת הפוליגרף שירה "שיקרה" לגבי אבא שלה.

8דושנקה8

New member
זה אומנם הגיוני אבל יש לך טעות:

בבדיקת הפוליגרף שירה שיקרה לגבי אביה כדי שלא יגלו שהיא הבת של מי שמבחינתם לפחות הוא עדיין אנס...

אור_30

Active member
נראה לי..

שגלי בכלל של מלכה ושל אבא של שירה.. ומלכה השתמשה בגלי ועבדה על ראובן שהיא בהריון ממנו כדי שיתחתן איתה ויעזוב את תחייה...

למעלה