שרשור הפרק היומי
מספר פרק : 74

אושRתי

New member
../images/Emo44.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo176.gifמספר פרק : 74

שם הפרק : ראיון זוגי כל מה ששייך לפרק - לכאן
וכל מה שלא שייך - לא כאן
צפייה נעימה

ziv86

New member
לדעתי....

מוקי הוא גם האבא של התינוק של סמדג' וגם בעלה של מירב... (אם פעם חשבתי שאופיר הוא האבא..) תחייה היא אמא של גלי מלכה היא אמא של שירה מעניין לדעת אם זה יהיה נכון בסוף העונה ..

liron sa

New member
לי זה נשמע יותר מדי מופרך..

לגבי סמדר ומירב יכול להיות .. אבל לגבי גלי ושירה לדעתי זה יותר מדי מופרך.. אבל זוהי דעתי..

ziv86

New member
אני חושב ככה כי ....

כבר בפרק הראשון התברר שלשירה ולגלי יש יומולדת באותו היום... מה שאומר בשפה הטלנובלית זה או שהן אחיות שהופרדו או שקרה משהו בין 2 משפחות שהתחלפו בתינוקות או משו בסגנון ... עכשיו פעם יצא למלכה לדבר עם גלי על אבא של שירה שהתאבד ושגלי קראה לו אנס היא ענתה לה שיש הרבה דברים שהיא לא יודעת.. נניח למשל שהיה לי רומן איתו והוא האבא שלך אבל אמרתי לראובן שאת הבת שלו ובגלל זה הוא זרק את תחייה שבינתיים היתה בהריון איתך אבל בגלל עודף משקלה לא ראו אתה זה...

nik name

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל זה עדיין לא אומר כלום ,כי גם בטלנובלה בע"מ לדמות של טלי שרון ולדמות של יב"ז (לא זוכרת את השמות) היה את אותו תאריך לידה ,והן היו באותו גיל וכולם חשבו שהן אחיות,בסוף התברר שזה סתם צירוף מיקרים.. אבל כמו בכל טלנובלה ,הכל עוד אפשרי...

אושRתי

New member
../images/Emo202.gif

מסכימה לגבי החלק הראשון, המבט איכשהו מסגיר.. מעניין איך תהיה התגובה של מירב וסמדר כאשר הם יגלו את זה

../images/Emo83.gif

פרק נחמד וקצת מוזר כי היה לי חסר את הפרק של אתמול (לא ראיתי אותו)
למה נראה לי ש...
(?) מוקי הוא האבא של הילד של סמדר ? ומישהו שם לב ששמו את אותו שיר [toxic] רק בשני גירסאות שונות (מקורי וכיסוי)

../images/Emo47.gifסמדר מירב וגלי הכי טובות../images/Emo9.gif

עוד מעט העונה נגמרת,ואין מספיק מתח,כנראה שיהיה להם רטייניג לעונה השניה שתבוא כרגיל גלי מתכננת ובסוף נראהלי לא יצא מזה כלום,היא התחילה להרגיש רע עם הנקמה שלה שירה מרחפת לאיודעת לאן היא נכנסת כמו שאמרה סמדר ממש תופת חח אני מת עליה פשוט כל הקטע של שאולי וריקי ואלה ממש ביזבוז של הפרק ,ישלי הרגשה שלשאולי וריקי יהיה רומן מירב משחקת אותה קשוחה עד הסוף אבל עם בעלה היא סתם שפנה קטנה שמסמיקה מכל מילה הטייסת הרגה אותי עומדת ללדת והיא חשה במלחמה לא רוצה בית חולים ,אנשים פשוט מפגרים תחיה ממש סתומה אם אמא כזו היתי מתאבד מזה זה,טוב שיש את הויאודי כדי להריץ תפרק

למעלה