שרשור הפרק היומי
פרק 53

אושRתי

New member
../images/Emo44.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo23.gifפרק 53../images/Emo70.gif

כל מה שקשור לפרק , נא לשרשר לכאן
ומה שלא קשור לפרק ילך ל
צפייה מהנה

Daniel44862

New member
אני חייב להגיד את זה עכשיו

פתאום כולם שומעים שי ודרור!? זה חוסר חשיבה שם בהפקה

Daniel44862

New member
פרק מהרגילים שבמשעממים...

סיקור: גלי:משחקת גרוע, היא אפפעם לא שיחקה טוב, הכי קל זה לשחק רע או משוגע.... איתן:ממש משמ מגה סופר אולטרה רובוט! מה זה המשחק הזה?! שימי:שטן
שירה:משחקת רע ומרובע...."שירה מוזר" XDD "מלכתחייה":משוגעות מעצבנות... כמו כל פרק...

Daniel44862

New member
הנה המלא:

סיקור: גלי:משחקת גרוע, היא אפפעם לא שיחקה טוב, הכי קל זה לשחק רע או משוגע.... איתן:ממש משמ מגה סופר אולטרה רובוט! מה זה המשחק הזה?! שימי:שטן שירה:משחקת רע ומרובע...."שירה מוזר" XDD "מלכתחייה":משוגעות מעצבנות... כמו כל פרק... ביקורות(חשוב לקרוא!) כמה זמן לוקח למעלית לרדת?<!?!?!?!!?!?< הם שעה במעלית (שירה ואיתן)!!1 מה זה?! ומאיפה הגיעה ה"חילופי" זוגות" הזאת...!? קצת היגיון...!

Paz Love Gal

New member
תפוזבל#%@#%../images/Emo152.gif

* פרק משעמם. גלי ממש התעצבנה חח נראלי ששירה וגלי אחיות בסוף >< בגלל זה הקטע עם אבא של שירה... וזה לא ספוילר,זאת דעתי
סוף מגניב

../images/Emo47.gifגלי אמיצה ומסכנה גם,סמדר מצחיקה../images/Emo6.gif

גלי מסכנה אבל הולכת עם האמת שלה ממש אהבתי תמשחק שלה ,סופסוף יודעת מה היא צריכה לעשות שירה איכשהו סבבה אבל את שימי היתי שולח לעזאלאל הוא פשוט נדחף לכל חור ומעצבן ברמות קשות אנה צריכה פשוט לשבת וליגזור עננים היא חשה מפקדת יותר מידי שממש נמאס ממנה כזו קרציה מדבקת איתן פשוט סופסוף קיבל שכל הלך לאהבה אמיתית שלו,רק חבל שלא ידע שהיא הרסה את אישתו היה בועט בה

אושRתי

New member
היה נחמד,

עם פחות אקשן, מקווה שמחר האקשן קצת יגדל...
גלי שוב שחקה אותה
ומעניין איך איתן יגיב כשתתגלה האמת על שירה..

Org289

New member
משעמם כרגיל...אבל ../images/Emo15.gif

שמתם לב שגלי אמרה למלכה שהיא היחידה שלא תמכה בה בסיפור על אבא של שירה? ושהיא ניסתה לשכנע אותה לרדת מזה? יש מצב שמי שקיבל את השיחה (מה נאנסת.. זוכרם שהיא אמרה לשירה שהיא ניסתה להגיד לאנשים מהחדשות?) הייתה בכלל מלכה ולא גלי!.. אבל זאת רק השערה..
עוד משו - זה רק אני או שגם אתם חושבים שיש\יהיה משהו בין ברק לאריאל? זה נראה ככה..

C l u l e s s

New member
../images/Emo20.gif מממ

לא הבנתי מה רשמת על מלכה חח אולי אני פשוט עייפה אבל לא הבנתי כ"כ מה התכוונת.. תוכל(אתה בן נכון?) להסביר למה התכוונת? חחח ולא נראה לי.. ברק די שונא את אריאל עכשיו למרות שבהתחלה הייתי בטוחה שאריאל הומו

Org289

New member
קודם כל, אני בת.. ../images/Emo15.gif

וזה בסד אני לא נעלבת כבר התרגלתי (או זה מין שם מעצבן כזה..) ובקשר למה שאמרתי על מלכה וגלי: זוכרת שבאחד הפרקים (שרואים את שירה על יד הקבר של אבא שלה) זאת שנאנסה באה לשירה ואמרה לה שאבא שלה היה חף מפשע? ושהיא לא יכולה לחשוף את עצמה בגלל הדת וכל זה אבל שהיא התקשרה למהדורה ואמרה להם שאבא של שירה חף מפשע.. זוכרת את זה? בכל מקרה שירה הסיקה שגלי הייתה זאת שענתה לשיחה מהנאנסת (וגם אחרי השיחה המשיכה לשדר את האייטם) ולכן היא באה לנקום בה.. אני העליתי השערה שאחרי השיחה שהייתה למלכה וגלי בפרק- שמי שענתה לטלפון הייתה בכלל מלכה בגלל שגלי אמרה לה(למלכה) שהיא אף פעם לא תומכת בה וכו'.. והיא גם אמרה לה שאפילו כשהיה לה את הסיפור על העו"ד שאנס (אבא של שירה) היא לא תמכה בה (מלכה בגלי) ומלכה אמרה לגלי שהיו לה סיבות משלה והיא הייתה מסתורית כזאת.. זהו.. מקווה שהפעם זה היה יותר ברור.. ואם לא אז סורי.. לא יודעת איך להסביר את עצמי..

C l u l e s s

New member
../images/Emo20.gif

לא קשור... לא ידעתי לפי הכינוי, ואז ראיתי שרשמת בלשון זכר, כנראה פשוט התבלבלת. איך קוראים לך? עכשיו הבנתי חחח הגיוני.. פשוט לא אמרת ברור כאילו לא הבנתי איזה שיחה

8דושנקה8

New member
ראיתי את ההתחלה רק עכשיו כי את השידור ראיתי

מהאמצע.. פרק יפה בסך הכל.. עכשיו אני כמעט בטוחה שיש איזשהו קשר בין שירה וגלי או לפחות מלכה ואבא של שירה... (או שסתם מלכה גילתה איכשהו שהוא לא אשם? הטלפון? אבל לא נראה לי... כי למה היא לא הקשיבה לה?)

NevaEva

New member
מעניין איך כולם פתאום שומעים רדיו XD

כל כך ברור ששימי שתל לגלי סמים בדירה.. גיא לואל לא משחק טוב בתור דמות כזאת, רצינית.. כשהוא היה בתור קייזרמן הוא שיקח הרבה יותר טוב.

chuti

New member
להפך, גיא לואל משחק מעולה בתפקיד הזה!

תגידו הוא נשוי? או הומו? משהו?

NevaEva

New member
הוא משחק יבש.. אין משהו מיוחד במשחק שלו.

ואני לא חושב שהוא הומו. לא יודע אם יש לו חברה\נשוי.

למעלה