שרשור הפרק היומי

creep tamuril

New member
../images/Emo44.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo44.gif

למקרה שמשהו אכן צפה, ואחר כך גם טרח להגיע לפה

אני תמיד רואה

האמת שסתם פרק, לא היה משהו מיוחד בכלל, חוץ מהקטע הזה עם מבקר המסעדות שהפילו עליו דברים ואז הסתבר שהוא שירת עם אחד "המלצרים"...

white angels

New member
עוד שבוע כבר לא יהיו סתם פרקים../images/Emo8.gif

קטיה חוזרת סופסוף ויהיה יותר מעניין ומותח
כמה שאני מחכה לזה..

rz10

New member
זאת רק אני,

שפתיחת המסעדה "המהוללת" הייתה מאד מאכזבת? במשך איזה 8 פרקים חרשו על הפתיחה, ניקו, סידרו, ארגנו מלצרים וכאלה, ובסוף גם מסתבר שאנשים מ'קיצחורפי' באים, ובסוף היה מאכזב רצח? לא הראו כלום, הראו רק אנשים יושבים ואוכלים וזהו. חשבתי שיעשו מזה עניין, כי בכל זאת, סוף סוף המסעדה נפתחה. וגם הקטע עם קורסיקוב.. כל כך צפוי. פוו זה בהחלט טוב להוציא את זה החוצה.

m2love

New member
נכון זה היה מאכזב,

אבל לא נורא העיקר שבקרוב קטיה תחזור לחברה ויהיו פרקים טוביום יותר ! אבל אתמול בסוף הפרק היה קטע אחד מעניין,שקטיה ומישה התנשקו חחח וסופסוף פתחו שרשור יומי כבבר מלאא זמן שלא פתחו!

white angels

New member
ראיתי את הפרק של אתמול

ופרק משעמם כרגיל חוץ מהסוף שהם התנשקו..ומתי כבר עולים על אלכסנדר? באמת הפתיחה הייתה מאכזבת ביותר והייתה לי הרגשה שקירה ומילקו לא יראו את קטיה זה היה כזה צפוי
מזל שעוד 8 פרקים נחזור לזרום עם העלילה

creep tamuril

New member
לדעתי הסוף לא היה משהו.

אחרי כל כך הרבה זמן של חיזורים ומריחות, היה כל כך דורש שזה יקרה מתישהו, רק שהם לא בדיוק טרחו לזרז את התהליך. ומה הקטע עם המראה החיצוני של קטיה?! היא לא בדיוק נראתה כ"כ שונה מאז הפעם הקודמת שהיא פגשה את קורסקוב הזה.
טוב, העיקר שלאלכסנדר לא כל כך הולך בנתיים, ואנדריי כמעט עלה על החמלין הזה או איך שקוראים לו. כמה אדישות...

white angels

New member
הכל זז כמו צב..

ולמה ציפינו באמת? הייתה לי הרגשה שזה יקרה
אני לא רוצה להגיד-אמרתי לכם

white angels

New member
161../images/Emo13.gif

עוד 7 פרקים לחזרה של קטיה
אבל אני לא רואה עד 167..כי ראיתי שהפרקים עדיין לא משהו..

white angels

New member
חח../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif

אחרי שהקפדתי לראות את כל הפרקים מתחילת הסדרה אני חושבת שאני יכולה להרשות לעצמי להפסיד פרקים..

למעלה