שרשור הפרק היומי?

../images/Emo44.gifשרשור הפרק היומי?

איבה בארץ הפלאות תקציר: בעת ניסיונן של האחיות להשתלט על העולם התחתון, זומם שד צעיר לפתות אותך לצאת ממקום המסתור שבו הן נמצאות, כאשר בילי חושפת את מזימתו, הופכת היא לאחת מקורבנותיו תפקיד אורח:נעה תשבי לקוח מהוט אני יודע שכבר היה שרשור הפרק הזה אבל הרבה זמן לא היה בפורום אז חשבתי שיהיה נחמד

הרבה זמן לא היה שירשור של פרק יומי כי...

חבל היה נחמד אז. אגב רק אני נזכרתי היום בגעגעועים בימי שלישי של העונה החמישית?

always be me mc

New member
לא זו לא רק את../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

גם ימי חמישי לא נראים אותו הדבר בלי עונה 4

o r t a l i t

New member
אוי, ככ התגעגעתי.

היה כיף לראות שוב מכושפות על גבי המסך, עם HOT3 בצד ותרגום עילג למטה. חבל שחד פעמי ): והאמת אחד הפרקים הקצת פחות אהובים עליי בעונה [פיבי ממש פתטית ><], אבל נחמד בכל זאת, ונועה P: מזל שיש לי את כל העונות על דיסקים :)

always be me mc

New member
פרק מעפן(למרות נועה../images/Emo99.gif ואליסה../images/Emo23.gif)

שחוץ מהקטעים שלהן וקצת גם קטעים עם האחיות וקיילי קוקו אז זיפזפתי כל הפרק בין זה לתוכנית של עדי אשכנזי בערוץ ביפ
יאללה בחג הבא שישימו פרק יותר שווה(כגון 8.21
)

CharmedRulez

New member
אבל היו שם סצינות כאלו חמודות עם הולי ובריאן!

היא שיחקה כל כך טוב! וכל התעלומה הזאת של מה בילי הזאת רוצה... זה היה פרק דיי כזה... בעעע אבל כזה חמוד! הסוף היה מקסים!

always be me mc

New member
חח עזוב אותי מהולי ובריאן

חרשתי על הקטע הזה שלהם 1000000 פעם אז קצת נמאס לשמוע אותם בפעם האלף אומרים אותו הדבר
חוץ מזה שאני מעדיפה את אליסה
אה ואם אתה תוהה אז לא קיבלתי זעזוע מוח שהתחלתי לחשוב ככה

CharmedRulez

New member
אבל אליסה הגיעה לסטטוס עלילתי שבו היא לא עושה

כלום. העלילה שלה בעונה 8 הכי משעממת. את קולטת שהעלילה של פייג' יותר מעניינת משלה?! זאת פייג'! לא בפרק הזה אבל בשאר העונה דווקא כן. בכל אופן, מה שלא אהבתי בפרק זה שכאילו .. הכל זז מהר מדי. כאילו מהרו להרוג את השד הזה והאפקטים היו גרועים... וכאילו... מה, עלה להם כל כך הרבה כסף להחזיק את השד הזה עוד פרק או שניים? זה איכזב שהם מיהרו להרוג אותו כזה מהר. הם גם הרגו את המקור שני פרקים אחר-כך בשתי שניות ובלי פחד... מה...?! כאילו.... לא הבנתי למה הם כלללל כך מיהרו בעונה הזאת לפעמים!

../images/Emo45.gif וגם

בכלל,מוזר לראות איך כבר 7 שנים והשדים עדיין כאלה תמימים שמרשים לעצמם לזלזל ככה באחיות

always be me mc

New member
עדיין. את אליסה תמיד הכי כיף לראות../images/Emo99.gif

לדעתי לפחות..אבל אני ממש לא אובייקטיבית המ.. ובעיקרון אתה צודק בנוגע לכל מה שכתבת פה
הם באמת ממהרים יותר מדי בעונה זו

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחרם! חומה! אתה מושעה מהמועדון!

לנצח! ~קוראת למנקים שישטפו לה את המוח עד לנקודה בה קראה את התועבה שמעליה~

flying eagle

New member
לא אהבתי את כל סגנון "סקס והעיר"

למרות שזה כאילו פיבי כותבת טור בעיתון כמו קארי, ושהן חיות חיים "נורמאליים" ומתעסקות עם גברים בעיקר (ועוד אחת מהן נשואה עם ילדים = מירנדה). למרות שהנורמליות לא מצליחה כל כך. לא יודעת, פשוט לא התחבר לי ה"סקס והעיר" סטייל עם מכושפות... קצת עיצבן אותי
ונועה תשבי מצחיקה אותי כל הזמן!!!

CharmedRulez

New member
והקריון בקשר לסימנים היה ממש לא קשור...

וממש לא מתוחכם כמו שהוא ניסה להיות. בעיקר שהיו כל כך הרבה פרקים על סימנים בסדרה הזאת.

flying eagle

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפרק היומי

הי לי מזה מוזר שוב לראות מכושפות התגעגתי..... ואיזה מצחיקה פייפר עם השריקות שלה ושפיבי אמרה גאד זה היה באמת היה צריך ובאמת בחרו פרק מעפן לצפיה בחרו בו בטוח כי נועה הייתה שם

YaEl 15

New member
לא מתה על הפרק הזה...

ועל נועה תשבי בפרט. למה??? למה הם לא מחזירים את מכושפות בש"ח... אין להם משהו טוב יותר לשים! כל היום עם הסדרות המפגרות שלהם...

למעלה