פרק נחמט.../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif
אהבתי את הפרק. אוווווווווו!! פטי ממש ממש ממש פגרה.
אם אני הייתי מג, נשבעת לכם שהייתי רוצחת אותה.
אני פשוט חטפתי איזה שבץ כשהיא צעקה למג, ואז ג'ימי נכנס. זה פשוט הפדיחה הכי איומה שאני יכולה לדמיין... ואז היא עוד הפסידה לילד המעפן ההוא בתחרות איות, אחרי שהיא שיגעה את כולם עליה עם כל התויות האלו שלה...
וג'ק היה מצחיק בכל הארוחה!!
וג'יג'י גם כשהוא אמר לוויל "בוא, נלך להביא את הרובה בשביל לירות בדייט של מג."
ועכשיו- הדיון. א. אני חושבת שהסדרה הזו עושה עבודה מצוינת בהעברת הזגענות שהייתה באותה תקופה. כמו שאורלי אמרה- אין טעם לזייף את המציאות. הייתה שם (ולדעתי עדיין יש והמון) גזענות, וגזענות איומה. כל מי שיכחיש, משקר. רציתי להיכנס בשוטר.
וסם היה כזה... כזה חמודי!
שהוא ידע מה הסיכונים והוא בכל זאת ליווה אותה. כל הנושא הזה, של גזענות הוא לא נתפס בעיניי. איך מישהו יכול להגיע לרעיון האדיוטי שרק בגלל צבע עור/ מוצא של מישהו, הוא נחות מהשאר. או שהוא פושע. מי הפך אותם לאלוהים? סך הכל, הם הגיעו ליבשת חדשה עם טכנולגיה מתקדמת וחיסלו בשיטתיות את תרבות האינדיאנים והפכו את האפרו אמריקאים לעבדים. אז,אם הם מנצחים בקרב, שהיה להם יתרון מראש בו- מה הופך אותם לנעלים יותר? אם כבר, כל האחרים נעלים יותר, מכיוון שהם סבלו את הטימטום הזה במשך מאות שנים. פשוט התנהגות מגעילה.
|בוווז!| אגב- עד כמה שאנחנו מתכחשים, גם בארצינו יש גזענות. כלפי כל הערבים הישראלים. אז נכון, הנסיבות שונות מאוד- אבל זה לא משנה את העובדה שזו אכן גזענות. אני רואה חברים וידידים קרובים אומרים בערך בנשימה אחת כמה גזענות היא דבר נוראי, ומצד שני "מה? לא רוצה לאכול שם. זה שורץ ערבים".
יש לי הרגשה שעוד מעט ישראל תעבור את תקופת "שנות השישים". סתם נקודה למחשבה שלא קשורה במיוחד. ובקשר לבת'... זה פשוט לא יפה לעשות כזה דבר.
אני מבינה את כל נקודת המבט הפמיניסטית והנאורה וזה טוב ונחמד, אבל תראו- חבר שלה למד לרקוד בשבילה, ומת ללכת איתה. והיא? אומרת לו שהיא לא רוצה שאנשים ידעו שהיא חברה שלו. בלהההההה... זה מסובך. אני אוהבת ומבינה את בת'. ואוהבת ומבינה את ג'יג'י. אבל הפעם... פשוט יש לי הרגשה שבת' לא הייתה בסדר. ובקשר לדייט של מג- בחור מסכן. היא מכה אותו שוב, ושוב ושוב.
ומדברת בלי הפסקה... הדייט הראשון שלי בטח יהיה בדיוק אותו דבר. רק שאני לא אהיה בלונדה יפה ורזה שיוצאת עם אליל נוער.
מג פאקצה.
טוב, מקווה שהיה לכם כוח להגיע עד לכאן.
לילה טוב!