אהלן
אולי מישהו יכול לעזור לי לעלות על עקבותיה של סדרה מסתורית? באמת שאני לא יודע מה פתאום זה קפץ לי לראש באמצע עיסוק חשוב בערך - לחרוש למבחן באזרחות- אבל בין ליברליזם מתון לעיקרון שלטון החוק פתאום היה לי פלאשבק מטורף מאיזה תכנית ישנה, לא זוכר אם ערוץ 1 או 2 אבלאבל נדמה לי שזה היה בערוץ 1. הייתי די קטן אז אני לא יודע בדיוק מתי היא שודרה, אבל זה אמור להיות משהו כמו 1993-1994. זו לא הייתה ממש תכנית, כמה שאני זוכר, אלא מין קטע כזה של 5 דקות שיש בין 2 תכניות (שידרו את זה בשעות של הסדרות המצוירות בצהריים). אז ככה. אני זוכר שמשום מה פחדתי מאוד מהתכנית הזאת, אבל הייתי קטן, כאמור, אז זה לא אומר משהו בהכרח לגבי התוכן שלה, אבל תמיד הייתי רץ להעביר כשזה היה מתחיל. אני זוכר שבשיר פתיחה היה איזה קטע של גיטרות חשמליות כבדות כאלה, נדמה לי שבפתיחה של התכנית היה כתוב את השם שלה בורוד על רקע שחור. התכנית הייתה לא מצויירת. זה היה מין אנשים כאלה שעושים כל מני שטויות, משהו כמו מיסטר בין כזה. נדמה לי שאני זוכר איש שמן עם שפם, אישה עם קוקיות ונראה לי שהיו עוד אנשים. הפרק היחיד שאני זוכר ממנו משהו כלל איזה משהו עם מוסך ומשהו שנשפך על הריצפה... אם התיאור הלוט בערפל הזה עוזר למישהו אני אשמח...