שרשור חיפוש סדרות/דמויות

עדן אשר

New member
שלום אני חייבת עזרה... יש למשהו

קריוקי של הסדרה "באביי" ,אשמח אם משהו יעזור לי

g u y 33

New member
שלום לכולכם...

האם משהו זוכר/ת מהכין ( מאיזו תוכנית ) השיר " כולכם שחקונה איתי, אלי תצטרפו למשחק...", או את שם הזמרת.

מחפשת את הסדרה "אחוות הורד" עם

פיטר שטראוס....מלפני שנים רבות (מקווה שלא טעיתי בשם הסידרה) דרושות קלטות וידאו עם הסדרה או -DVD השאלה, קניה, צריבה... אשמח על כל מידע.(אפשר גם במסר). תודה דונה

porky169

New member
"מה פתאום"(קישקשתא)../images/Emo134.gif

והזמרת היא נירה רבינוביץ' כמובן

תודה, זה שודר בארץ אני מקווה למצוא

בכל דרך קלטות או DVD.. נאמר לי שסביר שהעבירו את זה על DVD תודה על העזרה דונה

../images/Emo44.gif שרשור חיפוש סדרות/דמויות

סיגל פתחתי חדש כי נהיה קצת מבולגן
שרשרי.. שרשרי.. בבקשה ממך..

porky169

New member
הצצקנים../images/Emo134.gif

מישהו יודע כמה פרקים בדיוק היו לצצקנים? האם זה היה 4 5 או 6? אני חייב לדעת אם ערוץ 1 משדר את כל הפרקים בימי שבת

Caraya

New member
אהלן

אולי מישהו יכול לעזור לי לעלות על עקבותיה של סדרה מסתורית? באמת שאני לא יודע מה פתאום זה קפץ לי לראש באמצע עיסוק חשוב בערך - לחרוש למבחן באזרחות- אבל בין ליברליזם מתון לעיקרון שלטון החוק פתאום היה לי פלאשבק מטורף מאיזה תכנית ישנה, לא זוכר אם ערוץ 1 או 2 אבלאבל נדמה לי שזה היה בערוץ 1. הייתי די קטן אז אני לא יודע בדיוק מתי היא שודרה, אבל זה אמור להיות משהו כמו 1993-1994. זו לא הייתה ממש תכנית, כמה שאני זוכר, אלא מין קטע כזה של 5 דקות שיש בין 2 תכניות (שידרו את זה בשעות של הסדרות המצוירות בצהריים). אז ככה. אני זוכר שמשום מה פחדתי מאוד מהתכנית הזאת, אבל הייתי קטן, כאמור, אז זה לא אומר משהו בהכרח לגבי התוכן שלה, אבל תמיד הייתי רץ להעביר כשזה היה מתחיל. אני זוכר שבשיר פתיחה היה איזה קטע של גיטרות חשמליות כבדות כאלה, נדמה לי שבפתיחה של התכנית היה כתוב את השם שלה בורוד על רקע שחור. התכנית הייתה לא מצויירת. זה היה מין אנשים כאלה שעושים כל מני שטויות, משהו כמו מיסטר בין כזה. נדמה לי שאני זוכר איש שמן עם שפם, אישה עם קוקיות ונראה לי שהיו עוד אנשים. הפרק היחיד שאני זוכר ממנו משהו כלל איזה משהו עם מוסך ומשהו שנשפך על הריצפה... אם התיאור הלוט בערפל הזה עוזר למישהו אני אשמח...

Caraya

New member
אה אופס

רק עכשיו ראיתי שיש שרשור לזה. סליחה...

porky169

New member
אני זוכר את זה.!!!../images/Emo134.gif

קראו לזה משהו עם kid וזה לא קיד וידאו היה מישהו שדומה לצ'רלי צ'פלין והיה לו שיער אדום. זה היה בנוי על בסיס של קומיקס

Caraya

New member
Rings a bell...

וואו זה ממש מזכיר לי את זה עכשיו... באמת זכור לי איזשהוא קשר לקומיקס... אתה יכול אולי לפרט עוד דברים שאתה זוכר מהתכנית?

Caraya

New member
אוקיי! מצאתי את השם

לסדרה קראו The Kid. עכשיו, אם מישהו מצליח להשיג פרטים, תמונות, משהו...

porky169

New member
חייב להיות לי פרק של זה../images/Emo134.gif

פשוט חייב להיות כי אני זוכר שראיתי את זה בשנים האחרונות באחת מהקלטות שלי הבעיה שאני לא זוכר איזו מהם

Caraya

New member
אני אסתפק בתמונות...

אין צורך לבדוק בקלטות שלך, תודה...

shunam35

New member
סיפורים בראש

שלום, אני מירב, חדשה פה בפורום, אולי מישהו פה מכיר את הסדרה סיפורים בראש שהיתה פעם בערוץ הראשון עם איציק ונגרטן?

למעלה