שרשור חיפוש סדרות

SupeRonit

New member
סדרה ישנה (אחרת לא הייתי פה ../images/Emo8.gif)

אני מאמינה ששודרה בשלהי איזה קיץ אי שם בימי ילדותי
"רק אנחנו" כרגע משודרת בערוץ 23 (ימי שני בשעה 15:30
) ואני לא מצליחה להיזכר איך קראו לה בשביל להתרחב עם החיפוש בנאט

einatvi3

New member
בברלי הילס

בתור ילדה ראיתי את העונה הראשונה של בברלי הילס. אחר כך ידוע לי שהיו עוד עונות בכבלים. מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הסידרה מהתחלה? או לפחות מהעונה המתקדמת שהיתה נדמה לי בערוץ הילדים בכבלים לפני כ-8 שנים.

נילי150

New member
שאלה דחופה!!!

פעם הייתה סידרה מצוירת שיש בה שני דרקונים אחד סגול ואחד ירוק.. (בן ובת). הבת תמיד צעקה: א-ה-ב-ת-י-! מישהו יודע איך קוראים לסידרה?

אלבה

New member
מישהו זוכר את "הכנפיים של ביילי"?

על איזה אוסטרלי שגר במזרח הרחוק ויש לו מטוס שיכול לנחות על הים. מישהו יודע מה היה השם המקורי של הסדרה?

izik79

New member
כנראה זה..

http://imdb.com/title/tt0305713/ גפ לפי השם קיי מלור שמופיע גם ב-IMDB וגם בדף שהבאת מתוך אתר הטלוויזיה החינוכית. אבל כמו שאת רואה, IMDB לא נותן שום פרטים מעבר לשם...

לא יודעת איך קוראים לסדרה,

אבל זוכרת את הרעיון הכללי. שני ילדים,תאומים אם אני זוכרת נכון, היו עוברים לעולם של דינוזאורים על ידי נגיעה באבן קסומה. שם הם פגשו את הדינוזאור הדו ראשי- האחד ירוק,זכר,והשנייה סגולה,נקבה [היא צעקה "אהבתי!"]. מלבדם היה,נדמה לי, גם דינוזאור כחול ודינוזאור זקן שתמיד הביא עצות...

SupeRonit

New member
גם אני ניסתי לעשות חיפוש לפי השם../images/Emo8.gif

אבל לא - כי מלור קיי (ולא קי מלור
) היא שחקנית בסדרה ולא תסריטאית
כמו כן הסדרה משנת 1992 ולא 1994
אבל
בכל מקרה

חדשה כאן

ok, אז למעשה אני דיי חדשה כאן ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפשת עותק לצפייה של הסדרה "שבתות וחגים" להשכרה/מכירה ב-DVD/קלטות... יש למשהו מושג איפה אפשר להשיג???

למעלה