שרשור מצעדים- מצעד הNME

Rose131

New member
../images/Emo44.gifשרשור מצעדים- מצעד הNME../images/Emo44.gif

לכאן תשרשרו את מצעד הNME של כל השבוע(שני-חמישי) [וואי, אני כ"כ מקורית.]

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 10

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 10. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה. [באמת שאני מקורית.]

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 9

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 9. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 8

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 8. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 7

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 7. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 6

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 8. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 5

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 4

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 4. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 3

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 3. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Luna Sphere

New member
The Cribs- Men's Needs

http://www.youtube.com/watch?v=oCNTYi9fHuo (כן, זה עם צנזור) אמ הערה- יש סיכוי עצום שהתבלבלתי ב7,6,8 או משהו בגלל הhot new ones... אחד מהם היה ספיט אט סטארס אבל אני כבר לא זוכרת... מה לעשות, זה מתחיל היום בגיל צעיר =/

Rose131

New member
../images/Emo44.gif מקום 2

לכאן ישרשר כל מי שראה את מקום 2. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה.

Rose131

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo47.gif המקום הראשון

לכאן ישרשר כל מי שראה את המקום הראשון. יספר מה הוא ראה ומה דעתו :]] קישור לקליפ יתקבל בברכה. [אני יודעת שעשיתי כמה טעויות קטנות בשרשור כמו לחזור על מקום 8 כמה פעמים בתוכן ההודעה, תתעלמו, אני לא הכי מרוכזת עכשיוX:]

למעלה