שרשור פרק 1

RoieL

New member
אז איקה יודעת..

היה נחמד.. לצערי את הרוב לא ראיתי, כי צפיתי במשחק המכור של הפועל ת"א [קונספירציה@!!!], אני אשלים מהקלטות. איך היה לכם? איך לדעתכם איקה תגיב?

B o N u s

New member
פרק מצויין!

מעניין מה הולך להיות עם איקה באמת... אז נשארו 11 שבועות [פרקים P:] לסיום החלק השני.. איפה ספי? ]: וכמובן שהסצנות הראשונות הרגו אותי

היה נחמד

התגעגעתי אחרי כמעט שנה! למה נראה לי שאיקה לא תאמין לאלביס? אגב, עוד מישהו שם לב לעובדה שתומ"ש (מולטי, עוזר המעבדה של אלביס) נעלם מהסדרה (הוא כבר לא מופיע בפתיח)? דווקא חשבתי שאלביס יגלה שהוא הדליף לשליין בסוף העונה הקודמת.

Double U

New member
לא ראיתי../images/Emo10.gif

אבדוק אם יש שידור חוזר מתישהו. גם שבוע הבא לא אוכל לראות כנראה...

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

[שמישהו ישים את זה בהודעות המנהלתיות
]

אני חושב שזה היה רק הפעם

בלוחות המשדרים של שבוע הבא לא מופיע שידור חוזר ביום שישי בערב. אבל זה קשת, כך שזה עוד יכול להשתנות. אגב, לפחות בעונה הזאת יש הרבה פרומואים וממש דוחפים את הסדרה. אני מקווה שגם היום ושעת השידור לא ישתנו כל 5 דקות כמו שהיה בעונה הקודמת.

RoieL

New member
ואני מאוד מקווה שזה ישתנה

כי בימי חמישי אני נמצא בבלומפילד [וזה אומר שאני אמור לצפות בפרק באיחור של כמה שעות ובצורה שאסור לי להזכיר
].. סתם, אני צוחק.. ואם אתם זוכרים, בעונה שעברה השידורים החוזרים היו בשעות אחה"צ של יום השידור. פניתי לקשת עם השאלה הזו, אבל אני מניח שהם יעשו משהו בסגנון..

אולי זה בגלל שביום שישי הבא

זה ערב ראש השנה? אולי יהיה שידור חוזר במועד אחר? כדאי להמשיך לעקוב אחרי לוחות המשדרים שיש באתר של קשת.

RoieL

New member
ואיזה פרק שודר לפני 364 ימים?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=832&msgid=61584941

Double U

New member
כמה עצוב!

לקח להם המון זמן עד תחילת העונה הנוכחית... ראיתי את תקצירי הוידאו באתר קשת, ורואים שחלק מהשחקנים השתנו במקצת ממה שהם היו בסוף העונה הראשונה.

RoieL

New member
נכון..

למרות שהרבה מהעונה הזו צולמהקצת אחרי סוף שידור הראשונה, עדין עבר זמן מה בין העונות..

למעלה