תגידו, חברים,

glitter8

New member
../images/Emo44.gifתגידו, חברים,../images/Emo44.gif

מה אתם אומרים שביום חמישי, במקום שכל אחד ישב בביתו בודד וגלמוד ויצפה בערב המחווה לכבוד דיויד בטלויזיה, (ערוץ 10 כמובן) למה שלא ניפגש ונצפה כולנו יחד?? מה דעתכם? ומי תורם את הסלון שלו??

YulaShpil

New member
../images/Emo31.gif לא יכולה להשתתף

בשמחה היית פוגשת את כולם, אבל ביום חמישי חוגגים ליוני יומולדת במסגרת משפחתית.

שלידודי

New member
הסלון שלנו יהיה פתוח למי שרוצה להצטרף לצפיה

מי שרוצה לבוא אנחנו עושים הפניג צפיה בביתנו בתל-אביב נשמח לראות עם מי שיבוא כבר הכנו את הוידיאו והקלטת מוכנה להקלטה אנא הודיעו לנו מי מגיע ואני מקווה שהפעם זה לא התבטל כמו פעם שעברה שאנשים היו בדרך (לא אנחנו ,אנחנו הודענו מראש שלו נוכל להגיע) אז הפעם בלי הרבה הכנות מי שרוצה לבוא מוזמן!

glitter8

New member
אני אבוא בשמחה, ../images/Emo13.gif

רק תיקחו בחשבון שאחרי שהשידור ייגמר אני נופלת לישון אצל אחת מכן... מגניב...נעשה חאפלה
מה להביא?

שלידודי

New member
בשמחה את מוזמנת

אני ביום שישי הולכת לעבוד בגן כמה שעות אבל תשמרי על הבית בבוקר בכייף מה להביא נדבר בפאלפון יהיה כייף

הייתי שמח להגיע אך זה מוצאי שמחת תורה

שאז נהוג לקיים "הקפות שניות" כך שלא אגיע לצערי לעוד מפגש.

glitter8

New member
המשדר בשעה 21:00 וגם דודי יבוא,

הרגע דיברתי עם דודי שעושה את דרכו דרומה לכוון נחל זוהר, ומבטיח שגם יגיע להקרנה אצל שלי. יאללה, מי עוד בא?? שרית?? את כאן??

אני

מקווה שאוכל לבוא, מאחר מהשבוע אנחנו עוברים דירה, תשובה סופית אני אדע מחר או מחרתיים, אבל אני ממש ממש ממש אשתדל!

sarita4

New member
כן, אני כאן

פשוט בימים האחרונים לא הרגשתי כל כך טוב אז לא התקרבתי כל כך למחשב אני לא יודעת אם אני אגיע אבל אם זה התאפשר אני בהחלט אגיע ואני גם אשמח לראות אותכם

למעלה