היום יהיה עם כוכבי הפסטיגל בתוכנית? כי אני חייב לדעת
R RoieL New member 27/11/05 #2 ../images/Emo44.gif תוכנית 10 ../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif תהנו אנצל את הבמה להודיע שלא אוכל לגלוש הרבה בפורום בשבועיים הקרובים [בר מצווה]. ואגב, מחר יש לי מומולדת רועי
../images/Emo44.gif תוכנית 10 ../images/Emo44.gif../images/Emo41.gif תהנו אנצל את הבמה להודיע שלא אוכל לגלוש הרבה בפורום בשבועיים הקרובים [בר מצווה]. ואגב, מחר יש לי מומולדת רועי
ק קמילעעע New member 27/11/05 #3 באמתתתתתתתת?!?! יוווווווווווו מזל טובב! אני פותחת שרשור ברכוווותת!! ויויויוייווי [טוב נסחפתי] אני מצפה בקוצר רוח לתוכניתתתת
באמתתתתתתתת?!?! יוווווווווווו מזל טובב! אני פותחת שרשור ברכוווותת!! ויויויוייווי [טוב נסחפתי] אני מצפה בקוצר רוח לתוכניתתתת
ר רעות האכלנית New member 27/11/05 #13 ג'אבר ערבי../images/Emo70.gif יא ווארדייייי.... אני מאוהבת בערבי ג'אבר - תעשה לי: "מה קורה גבר
כ כפרה על ציון New member 27/11/05 #14 אני לא זרוזי אני בדואי חחח חחחח איזה חמוד הציון הזה מתה עליווו
ל לאו13 New member 28/11/05 #16 אויי הייתה אחלה תוכנית!!../images/Emo141.gif ג'באררר ערבייייי!!!! חיחייי נקרעתי מהסירטון של " אמ..אדיר ברשותך אני דרוזי..יש הבדל" אהרוני הרגג אותיי איך הוא רץץץ..!!!!
אויי הייתה אחלה תוכנית!!../images/Emo141.gif ג'באררר ערבייייי!!!! חיחייי נקרעתי מהסירטון של " אמ..אדיר ברשותך אני דרוזי..יש הבדל" אהרוני הרגג אותיי איך הוא רץץץ..!!!!
נ נינט ורן New member 28/11/05 #17 כפרה על רן דנקר כנסו כנסו.. העלו את התוכנית היום שרן היה שרננה יענו ראינה אותו?! למי שיש אז שיצוק קשר 208761940 חחחחחחחחחחחחח ציון ברוך כפרה עליו!
כפרה על רן דנקר כנסו כנסו.. העלו את התוכנית היום שרן היה שרננה יענו ראינה אותו?! למי שיש אז שיצוק קשר 208761940 חחחחחחחחחחחחח ציון ברוך כפרה עליו!
ק קמילעעע New member 28/11/05 #18 האהאהאהאהאהאהאה אני ברצפההה!!! יאללה איזה צחוקים היה עם ג'אבר!!!!! נקרעתייי!!!!!!!!!! הוא ערבייי!! חח אני חושקת בקליפ של ג'אבר "אני דרוזי,יש הבדל" נקרעתי מהארוני!
האהאהאהאהאהאהאה אני ברצפההה!!! יאללה איזה צחוקים היה עם ג'אבר!!!!! נקרעתייי!!!!!!!!!! הוא ערבייי!! חח אני חושקת בקליפ של ג'אבר "אני דרוזי,יש הבדל" נקרעתי מהארוני!
L loveeeee New member 28/11/05 #19 חיקוי מזעזע של הראל סקעת-ציון לך תמצא לך חייםםםם,ותלמדו לחקות את סקעתון