תחרות סירטוני מי

../images/Emo44.gifתחרות סירטוני מי../images/Emo128.gif../images/Emo44.gif

חחח אני והרעיונות שלי... טוב אז ראיתי שיש לנו כמה מוכשרים בפורום שעשו סירטוני מיקס משליהם... אם יש לכם סירטון מיקס שהכנתם פשוט תעלו אותו פה בעוד כמה ימים אני יעשה הצבעה מסודרת של כל הסירטונים ואז תוכלו להצביע להחליט של מי הסירטון הכי יפה...

ואנשיפ פליז..

אל תעתיקו את העיצוב לאתר שלכם טוב?! עבדתי על העיצוב הזה הרבה מאוד זמן והמון השקעה אז פליז אל תעתיקו טובוש?<

ג ב ש ו ש

New member
את האמת גם אני יודע להכין../images/Emo88.gif

סירטונים כמו שגל[המוכשרת] עשתה אבל כבר אין לי זמן לעשות את זה.. אבל מי שיש לו ורוצה להעלות הרעיון של סוניה נחמד מאוד

soy rebelde

New member
סוניה ../images/Emo13.gif

אחלה רעיון!! אף פעם לא עשיתי אחד כזה, אבל בהצלחה למי שיעשה
ד"א העיצוב לאתר שלך הוא ממש יפה!!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifיפפהה../images/Emo70.gif

אני העלתי פה את שלי
אז תחשיבי אותו -גבי תודה חעחע

אני שמחה שאהבתם את הרעיון..

אני מקווה שהרבה ישתתפו ואני עכשיו גם עובדת על סירטון הסירטון הראשון שלי מעניין איך יצא לי.. חחחחחח

סוכריה16

New member
וואי מדהים../images/Emo99.gif

זה גרם לי לראות איך הם מתאימים!! איזה חמודים הם, ודולסה מהממתתתתתתתתתת!!! ואין.. השיר שבחרת ממש יפה!! איזה שיר יפהההההההה!! זה כבר של הדיסק החדש?!?!?! פשש.. אהבתי!! ושלמיה ומיגה יצא, חח אניאאסוף סרטונים שלהם ואעשה גם חח

חח תודה וכן זה...

++זה השיר החדש... ואני רוצה לעשות גם לפונצ'ו אבל יש לי בקושי סירטונים שלו...

שלום!

גמאני ממש רוצה לראות את הסרטון אבל הבעייה שבתוכנה הזו זה לא מוריד לי..:(((( את יכולה לשלוח לי אותו ב-yousendit? פללייזז

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאם היו לי הרבה סרטונים במחשב.

הייתי יכולה להכין ממש יפה כי אני יודעת מקצועי כולל שילובים וכאלה.:] אפילו כתוביות. אבל אין לי סרטונים, אם מישהי רוצה לשתף פעולה שתשלח מסנג'ר במסר, וביחד נעשה [אני אעשה, והיא תשלח סרטונים.
]

אם את רוצה כנסי ל..

+לאתר של הילה וחן צלסירטונים יש שם מלא פשוט תקחי וזהו..האתר נמצא בקישורים...

soy rebelde

New member
סוניה!!

הסירטון ממש מדהים!! ממש מרגש איך שרוברטה בוכה בהתחלה, ודיאגו נותן לה יד
[וראיתי אותו רק עכשיו אז סליחה על הדיליי חחח]

Miss Death

New member
אם התוכנה הזאת מכינים??

Windows Movie Maker אם כן אז איך אני מוסיפה שם מוזיקה??

כן עם התוכנה הזאת ו...

+++יש לך שם אפשרויות למעלה בצד ימין תחפשי מוזיקה באנגלית או בעיברית תלוי באיזה שפה זה אצלך...

למעלה