תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo44.gifתכנון שבועי

|בועיתיום ראשון: ביס"עריכה,ללמוד למתמטיקה |בועיתיום שני:צו ראשון!
,חתונה בערב,בין לבין מתמטיקה
|בועיתיום שלישי:ערב הקרנות!מתמטיקה |בועיתיום רביעי:יום חופש כדי ללמוד למתמטיקה
|בועיתיום חמישי:מתכונת במתמטיקה |בועיתיום שישי:סוף שבוע רגוע |בועיתיום שבת:תודה רבה
שבוע טוב לכולן!
ד"א,כל מי שרוצה להשתתף בסיבוב החדש של הקורבן שיוצא לדרך שתשלח לי במסר את השם הפרטי שלה והכינוי(בפורום).תודה מראש

../images/Emo146.gifתכנון ! :]

יום ראשון - לארגן תיק לטיול שנתי .. לעשות שעווה בידיים, ללכת לסופר לקנות כמה דברים יום שני - טיול שנתי יום שלישי - טיול שנתי יום רביעי - נשארת בבית ואז בערב יש ערב הורים במדצים:) יום חמישי - יש לי משהו .. אני לא זוכרת ><, לפרק תתיק מהטיול יום שישי- כל הבנות הולכות לישון אצל נופר כנראה D: שבת - לישווווןןןן כל היום שבוע טוב:)

../images/Emo204.gifנמנמ.

יום ראשון: אר. בבית. הולכת לקנות חצאית צרה לשמלה הקצרה שלי ביחד עם אחותי.
יום שני: ברית לאחיין החדש. חתונה בערב בירושלים. חוזרת למכללה. יום שלישי: עבודה מעשית בדיסלקציה. לומדת עד שמונה. אולי חוזרת הבייתה. יום רביעי: חוזרת הבייתה (אולי בערב, אולי בבוקר). מנסה לתקן את עבודת הבי.אד שלי.
עוד שלושה שבועות למניאק, ואין בזה מועדי ב'. יום חמישי: בייייייייייייייייייייייייית. עבודות, אני מניחה. אני חייבת לסיים אותם. יום שישי: חל"ב על הבוקר, לבד, מאחר ואחותי ילדה. "בדד אלך---" *מהמהמת* שבת: ישנה.
שבוע טוב לכולן.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתכננת <:

יום ראשון:בצפר, ברית לבן דוד החדש והמהמם <:, בערב בספונטניות ישבתי בפיצה עם כמה חברים יום שני:בצפר, ללמוד לתיאוריה, ללמוד למתמטיקה יום שלישי:לא בטוח הולכת לבצפר - חרישות מתמטיקה, להוציא טופס ירוק יום רביעי:חופשת מתכונת במתמטיקה - חרישות כל היום, אולי בערב ללמוד לתיאוריה יום חמישי:מתכונת ב' במתמטיקה, כנראה לגשת לתיאוריה יום שישי:תיאטרון, בית ריק לידיד בערב יום שבת:לישוןןןןן@%#@ ואם יהיה מזג אוויר טוב אז לים <: שבוע טוב לכולן D:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifתכנון D:

יום ראשון:סתם כזה יצאתי עם ידיד ואז בערב התנחלנו אצל חברה שלי על המקרר יום שני:מורה פרטית, ללכת לחברה שלי להכין עבודה בשל"ח ואז אולי לעוד חברה <: יום שלישי:טיול לירושלים עד הלילה D: יום רביעי: בצפר משעה שלישית, מורה פרטית ונראה מה יהיה אח"כ יום חמישי:מממ אינלי מושג יום שישי:שישייי D: יום שבת:לישון <:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gifהתכנון שלי..

פעם ראשונה שאני עושה את זה
יום ראשון: פתחתי חשבון בנק, ולמדתי למגנים יום שני: חיפוש אחרי שמלה לנשף עם סבתא, ולהמשיך ללמוד יום שלישי: עדיין חיפוש שמלה, הפעם עם חברות ועוד לימודים יום רביעי: ללמוד יום חמישי: מגן בלשון ויומולדת לאבא יום שישי: ללמוד יום שבת: לישוןןןן! וחיפוש שמלה בערב
שבוע טוב לכולן!!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif רוווווווווווווותם. + תכנוניישן D:

המסרים אצלי דפוקים סו אני אוכל לרשום לך פה ?
בכל מקרה, רות - Ruth Fletcher
יום ראשון בצפר, חרישה למתמטיקה.
יום שני בצפר, מפמ''ר במתמטיקה ב7 בבוקר סתלבט אחרי מתמטיקה בבית בסבבה
יום שלישי בצפר רק 4 שעות, ללמוד לבמבחן בביולוגיה.
יום רביעי בצפר, מבחן בביולוגיה, להכין את עצמי נפשית לנכשל במתמטיקה.
יום חמישי בצפר, ציונים במתמטיקה
יום שישי בצפר, יציאה בערבב
יום שבת לישוון, ללמוד לערבית, לארוז לבוסטון~!@#$%^&*)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif תודה קוש שליי ../images/Emo23.gif

מה שאני אמצא של שלומיצי אני אביא לך

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיי!

לקחת ממני את השלומיצי!
הביטויים שלי תופסים!
תהני המון המון בבוסטון!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif שלומיצי זה הברקה ../images/Emo6.gif

טנקסס D: יש לנו עצירת ביניים בלונדון~!@#$%^&*) זה מלהיב אותי XD אולי נראה אותם בשדה תעופה *הלוואי*

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אכן, משלחת מבצפר ^-^

נתארח בבית מלון שבוע, ואז עוד שבוע בבתים של בוסטונים מאגניבים D:

m o r 1 0 2

New member
אוווו,מגניב!!!../images/Emo168.gif

לבוסטון?!העאעאעא לנו היה משלחת לגרמניה:( גאש,זה לא פיירXDD רותתת,תהניי מותק
אחחחח,את הולכת לעשות חיים מטורפים!

StarStavGirl

New member
|גבינצ" תכנוןןן שבועי :)

יום ראשון: ללמוד למתמטיקה יום שני: מפמ"ר במתמטיקה
חוג ג'אז יום שלישי: חוג אומנות, להיפגש לאיזה עבודה יום רביעי: להיפגש לעבודה יום חמישי: להגיש עבודה ענקית באזרחות.. יום שישי: סרט בערב
יום שבת: לישוןן + ללמוד לאנגלית

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif שליליילי:)

יום ראשון: סתם בבית [: יום שני: סיור לחירייה!!! בחיים שלי ההעיינים שלי לא דמעו ככה בגלל סירחון!!! גם כן בצפר מפגר -.- + לחרוש למפמ"ר במדעים יום שלישי: לחרוש לספרות >< וקמפוס יום רביעי: לחרוש להיסטוריה וקמפוס יום חמישי: הווום סוויט הום!♥ חח הלכתי לבאר טיפונת..קמפוס וזה,היה הכי מצחיק בעולם :] יום שישי: אלהההה לסינימה לחגוג לי יומולללללדתתתת ! :)))) יום שבת: יומולדתתתתתתתתתתת!!!!PPP:

למעלה