21 לנובמבר, יום שלישי

אדומה69

New member
נפגעי פופיק כנסו חשוב

אני שמחה לבשר לכם שהיום צלצלה אליי שרון מפופיק והודיעה לי שהם החליטו לזכות אותי בכסף שחייבו אותי אז אנשים תצעקו וזה יעבוד גם לכם אני מקווה שלכולם זה יעזור הם מפחדים

פאזלד

New member
"פופיק הדור הבא" ../images/Emo13.gif

מישהו אולי קרא את התקציר לתוכנית הבאה של אמנון לוי שעוסקת בפופיק ? מעניין מה קורה שם מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא

אם את באמת רוצה לעזור - כנסי לכאן..

הוגשה תביעה ייצוגית נגד פופיק. אם פופיק החזירו לך כסף, זה אומר שהם מודים שהגבייה של הכספים היתה לא חוקית. תבואי לתת עדות בבית המשפט בתביעה הייצוגית ואז זה באמת יעזור - שגם השופט ידע הכל... כל הפרטים על איך אפשר להגיע למי שמייצג בתביעה הייצוגית וכולי, שלחתי אליך בהודעה אישית, למרות שהיתה כתבה גם בגלובס ואת יכולה גם לברר במערכת של אמנון לוי. ממתין לפעולה, מלהלהן בראש כמו שאת יודעת - לא יצא כלום...

oophir

New member
פופיק

ב 6.8 פניתי לאוראנג' ואזהרתי אותם ארוכות.... פרסמתי גם אזהרות בפורומים של הכרויות. היום! אוראנג' זיכו אותי. כמה כסף היו חוסכים אם היו מקשיבים לי אז. אמרו לי באוראנג' שלא בוכים על חלב שנשפך. הבעיה שהוא נשפך מזמן וכבר כל המטבח מסריח מעל 3 חודשים מחלב חמוץ ורק היום הם החליקו עליו ונפלו על התחת. עכשיו שהם ישברו את הראש בבית משפט מול פופיק. זבש"ם !!! דרך אגב לי הספיקו 20 ש"ח להבין שעובדים עליי אבל זה לא אומר שאני לא נכון למאבק ומוכן להעיד אם אתבקש. יש לי הרבה חומר כתוב ( התכתבויות עם שרות לקחות ) בהצלחה.

avidan29

New member
נישמח לעזור

חברה שלי נפלה קורבן לחלאות האלה אין לנו שום בעיה לבוא ולתת עדות למעשה הנבלה הזה. אשמח.היום היא דברה איתם עם אחת בשם ספיר.ואמרה שהיא תגיש תביעה וקיבלה תשובה צוננת "תעשי מה שאת רוצה" אני חבר רשום בתפוז ויש לי פה תא דואר.אז כל דבר אשמח לתת כתף וחברתי כמובן תשמח למצוא פה אוזן קשבת ושותפים לבעיה. יישר כח.

עמרי14

New member
כולנו ביחד למען כולם

נכון הוא שהמטרה של כל אחד מאתנו היא בסך הכל לקבל את כספו חזרה בעיקר שקיבלנו מכה חזקה מתחת לפופיק , אלא שזהו פתרון חלקי בלבד מאחר ואת התופעה המדוברת צריך למגר מאחר ומתעשרי SMS לא נגמרים ומן הסתם הם פטריות שלאחר הגשם . לכן חשוב ליצור קשר עם אותו עורך הדין שמייצג את ציבור הנפגעים ונצא כולנו נשכרים פעמיים .ראשית שנקבל כספנו חזרה ושנית ששנית הפופיק לא יפקפק .

avidan29

New member
ברור

חשוב לדעת כיצד מתנהל המאבק נגדם. ידוע שגם סלקום ואגם אורנג חסמו את השירות שלהם והגישו תביעות משלהם אם אני לא טועה.אז סביר להניח שהם לא יהיה קשובים לכל קורבן וקורבן. צריך להיות מאוחדים תחת אותה תביעה וכל אחת ואחד יפרט כמה חייבו אותו\ה בעבור ההודעות המקוללות.

SuperKeren

New member
../images/Emo44.gif21 לנובמבר, יום שלישי../images/Emo70.gif

יש לכם מה להגיב על התכנית השבועית? אתה מוזמנים לעשות זאת בצורה ברורה, עם שרשור כיאות וללא עבירה על חוקי הפורום
תהנו.

למעלה