31 באוקטובר - יום שלישי!

galite41

New member
אמנון לוי, לא יפה!

ואנחנו כבר פינטזנו על מה שעושה אותו איש משירות התעסוקה. ומה הוא עשה? הוא ניסה להתחיל איתה? מה קרה? הוא דיבר בשפה בוטה? הגזמתם!!!! טפשים.

קורינה5

New member
תתבישו לכם !!!!!

ראיתי את התוכנית אתמול... מה עשיתם לו ... אתם נורמאליים!!!!!! מה הוא עשה ?! נשים שומעות בכל יום את המשפטים האלו...בכל יום ...!!! אז מה . מה הוא עשה ? איך הוא פגע בה??? פגע לה בזכויות ? לא נתן לה מה שמגיע לה ? כפה עליה משהו ? תקשיבו לי טוב , אני אישה בת 27 מתל אביב ... מוחמאת כל יום .. וכן , שומעת משפטים שלא נשמעים לי לאוזן הרבה פעמים... אז מה ?! זה הטרדה מינית . אתם עושים עוול לגברים !גבר היום - במידה והוא חכם .. עדיף לו פשוט לסתום את הפה ... כי במדינה הזאת כבר אי אפשר לדעת מה יוליד יום . פשוט מסכן הבן אדם מאתמול .. הרסתם לו את החיים ... ובשביל מה ?! בגלל משפט שהוא זרק לה ?! זאת הטרדה מינית ?! נשם , תפסיקו לחפש תשומת לב ... !!!!

מה בדיוק פניטנזת?

מה חשבת שיהי שם סקס פורנו,, אתה לא יכול להיות במצב הזה גבר ואם אחותך הייתה במצב כמוה אולי היית מדבר אחרת,,, אפ אחד לא יכול לשפוט עד שהוא מרגיש זה ניקרה לך להתחיל עם בחורה או ניצול.?

רינה

במקרה אני מכירה את הסיפור מקרוב מאוד הוא עשה הרבה הוא בכיר בנתניה יש לו קשרים יותר מדי,,,זה לא רק ההצעה,, זה שאם היא לא תתן לו הוא היא לא תקבל את הכסף שממנו היא חייה וכל התגובות בנתניה ממש מזעזעות כי מכירים אותו כולם ושונאים אותו כי הוא חרא של בן אדם את לא יודעת כלום אז עדיף שתסתמי,, ואם את היית במקומה מעניין מה היית עושה,,,ומחמאות שנותנים לך אם זה ככה אז שיהי לך טוב ומקווה שאת נהנת שאומרים לך בא לי לתקוע אותך ואני מפנטז עליך שהוא בן 60 פלוס נשוי עם ילדים אז תמשיכי להנות מהמחמאות שנותנים לך,, ותלמדי לא לשפוט עד שאת לא יודעת מה היא עוברת יום אחרי יום ותאמיני הוא ממשיך בחייו ובעבודה רק שהיא כל הזמן מפוחדת הוא גם נגע בה רק את זה לא ראו בגלל זה היא פנתה לאמנון לוי

תגובה

קורינה איזה גיבורה את,,, מעניין מה היית עושה במקומה בטח נהנת להצעה ,,,כי את אוהבת שמחמיאים לך ככה פששש אני מתה על בחורות כמוך גיבורה, אני בטוחה שאת לא גרושה ואת לא במצב כמוה ,,אני בטוחה שהיית נותנת בשביל הילד שלך,,רק שהיא הייתה חכמה,,ועשתה עם זה משהו,,,ורק אותי מעניין אם הוא עשה את זה לה, הוא עשה את זה להרבה בחורות.

תגובה לקורינה5

מעניין מאוד.. הכרטיס שלך נפתח באוקטובר 2006 ..זה ממש ממש טרי ! האם יתכן שהכרטיס נפתח במיוחד כדי לכתוב את התגובה הדבילית שלך? משום מה קשה לי להאמין שאת בכלל בחורה ובטח ובטח שלא גרושה בת 27 מתל אביב..כי אם היתה בך רגישות נשית לא היית טוענת שהצעה "לתקוע" היא מחמאה . או שאולי את/ה שליח מטעמו של המטריד הקשיש או שמא הנך מר גפני בעצמו ! בכל מקרה יפה תעשי/ה אם פשוט תפסיק/י לעשות צחוק מעצמך ..התוכנית כבר שודרה והמשפט נגדך רוקם עור וגידים...בקרוב מאוד תעמוד בתור עם אותן אמהות חד הוריות קשות יום בלשכת התעסוקה ואז מהכסא שמחוץ למשרד ובעמדה כל כך נחותה אני בספק אם תעיז להטריד מישהי.

קורינה5

New member
אתם חוצפנים ברמות שאי אפשר להאמין !

אז הבן אדם אמר לה : בא לי לתקוע אותך ... אז מה ?! זה שהוא בהמה ואמר לה משפט כזה .. זאת לגיטימציה לעשות לינץ בבן אדם . להגיד שהוא הטריד אותה מינית ?!! וכן , אני אישה בת 27 מתל אביב ... להגיד למישהי משפט כזה : לדעתי , זו לא הטרדה מינית .. תפסיקו לעשות מכל שטות שיחת היום , מוקד החיים וכו '... אני לא אומרת שהוא שה תמים .. הוא גם חולרה שהוא "הרשה לעצמו " לפנות אליה בכלל בצורה כזו .. אבל מפה ... ועד להגיד שהוא ניצל את המעמד שלו זאת הגזמה !!! יאללללללללללההההה איתכם ... זרק לה משפט : ביג דיל !!! פגע בה ?! נגע בה ?! איים עליה ?! הרע לה ?! סתם חמור ... הפנייה שלי היא לא נגדה אישית .. אלא לכל הנשים במדינה הזו ... יאלללה הגזמתן ... בחור נושם ליידך וכבר מואשם בהטרדה מינית .. דייייייייייי גברים - תתבגרו בבקשה .. ונשים - דיי להיות הקורבן , זו שנת 2007 !!! תתקדמו , תתחזקו , ותעמדו על שלכן.

פטה פטה

New member
קורינה כפרההההההההה

שנים אני מחפש מישהי כמוך מאמי אני פשוט מת לתקוע אותך לפרק לך את הצורה ולתת לך לזחול על 4 כמו חתולה מיוחמת.. אני שולח לך מסר בבקשה תעני אני עוד הערב בא לתקוע אותך !!

תגובה

להתקשר אליה זה לא הטרדה? אחרי שהיא אומרת לו במשרד שהיא לא רוצה,,שהיא רוצה חתונה וילדים,, למה הוא לא הפסיק אחרי שהיא הייתה במשרד שלו? והוא נגע בה והתנהג כאילו היא זונה שלו,,ולא עוד אחת שבאה לחתום יש לו ביטחון לבוא ככה לבחורה ולהתנהג כאילו היא זונה,,,ורק עוד חד אורית שחייה מהחתימה שלו

SuperKeren

New member
זו הטרדה מינית לפי ההגדרה בחוק

מי שמטריד מינית עליו לצפות לכך שעליו לשאת בתוצאות. כל אחד יכול להיות קורבן להטרדה מינית ולכן אבקשך שלא להפעיל אפלייה מינית על העניין. גם גברים וגם נשים מוטרדים מינית, חלקם על בסיס יום-יומי. לצערנו זוהי תופעה שיש למגרה ונעשה ככל שביכולתנו לעזור בחיסולה - אני יודעת שלפחות אני אעשה זאת. אין להתייחס לנושא בקלילות ראש. הוא לא סתם "זרק לא משפט", הוא פגע בה ובזכויותיה כאדם וכאזרחית במדינה. ועליו להיענש על כך.

נופש1

New member
תגובה לסימה וטיפאני

ראשית לא היית בכתבה שום תלונה על זה שהוא נגע בא ואל תיהיי לי קטנוננית ולומר נגע לה בשפתיים אולי הוא נגע לה גם בכתפיים או ברגליים לגבי הקיצבה הרי היא באה אליו עם מצלמה והקליטה אותו ללא ידיעתו והוא ענה לה בפרוש שזה לא קשור לקיצבה ולידעתכן בנות ליפני שנה הייתי נמועדון עם חברה שלי שניראת טוב ואחד הבלינים התחיל איתה וצבט אותה בישבן ואני בחור מאוד גדול וחזק מה אתם חושבים שעשיתי במקום ללכת מכות ולריב לקחתי את הרגליים והלכתי אז יש הטרדות ויש הטרדות לגבי סימה לדעתי את לא אוביקטיבית לפי התגובות שלך ניתן להבין או שאת הבחורה מהכתבה,או אחותה,או חברה שלה,כי את יודעת הרבה פרטים שלא פורסמו בכתבה אז מעניין מאיפא את יודעת הכל. שלא תחשבו שאני בעד הדברים האלו אני מביע את דעתי רק לפי האינפורמציה שקיבלתי מהכתבה. אל תישכחו בנות שרק השבוע זוכה מכל אשמה עובד בכיר באחת מקופות החולים בארץ שנאשם בהטרדה מינית על ידי אחות והשופטים קבעו שהיא שיקרה בעדות שלה,האדם הזה ובני משפחתו סבלו במשך חמש שנים בגלל אותה אחות נחמדה.אם אמנון היה מוצא עוד כמה דוגמאות על האדם הזה לא הייתי מגיב כלל אז גם אתן לא טלית שכולה תכלת

תגובה לנופש

כן אני מכירה אותה טוב מאוד,,,ואם היית מכיר אותה לא היית מדבר ככה היא סך הכל באה לחתום,,וכן לא הראו מה שהיה צריך להראות,, אם הוא היה מפסיק מאותו רגע שהיא באה והוא התנהג אליה ככה תאמין שהיא לא הייתה עושה כלום,,, אבל להתקשר אליה זה לא חוצפה?,,הרי היא אמרה לו במשרד שהיא לא מוכנה ובזמן הזה הוא הוציא לה תופס לעבודה רק שהוא לא רצה להביא לה את זה,,כי אם היא לא תתן לו אז הוא יעשה עם זה משהו,,,אל תנסה להראות את עצמך גבר כי אם היה קורה לאחותך ככה ,,אז היית עושה משהו עם זה,,וכן רצו ללכת אליו המשפחה שלה ,אבל היא העדיפה לפנות לאנשים שיעזרו לה,,ואם המשטרה לא עושה כלום ,אז היא הייתה חייבת לעשות,,ואתה יודע מה שהיא ביקשה רק מהמשטרה זה שהוא לא יתקרב אליה ושלא יפגע לה בקיצבה,,אבל מי ראה אותה,,חבל שלא הראו את מה שהיה צריך להראות

נופש1

New member
תגובה למיסתורית 1

מכל התגובה שלך ניתן להבין שהדבר שהכי הכעיס אותך זה שהוא היתקשר אליה אז בגלל טלפון צריך להרוס לו את החיים אני בטוח שאם המשטרה הייתה רואה שיש פה משהוא פלילי היא מיזמן היית עוצרת אותו בלי עזרתו של אמנון לוי תיראי לפי הכתבה הוא לא עשה משהוא חריג במיוחד אבל את האמת נדע בשבוע הבא אם יהיו עוד תלונות ואז אני אתנצל כבל עם ועדה

תגובה לנופש

נופש ,מה לא הבנת כלום ממה שאני רושמת לך,,,,אם היא לא הייתה נותנת לו הוא לא היה מביא לה את הקיצבה שממנה היא חייה תאמין לי שהחיים שלו לא נהרסו,,,רק החיים שלה,,יש לה הרבה חברות טובות,,ואנחנו מנסים להוציא אותה מהמצב שהיא ניכנסה,,אתה חושב שהיא נהנת שהיא הייתה צריכה להיות בטלויזה ולספר מה היא עוברת,,זה יותר קשה תאמין לי,,,מעניין שרק לפני שהתוכנית שודרה הם נזכרו לצלצל אליה ולבקש ממנה דברים(המשטרה),,היא כמעט הסכימה להצעה, שלו רק שהיא סיפרה לחברות שלה והם לא ויתרו גם אני בניהם שאמרו לה שהיא לא הולכת לתת לו מה שהוא רוצה,,אוי לו אם יפגע לך בקיצבה,, תאמין לי שיש לו יותר מדי קשרים,,,אני מקווה ששבוע הבא יהיו עוד בחורות שעברו מה שהיא עוברת,, ואני אחכה פה להתנצלות שלך

נופש1

New member
תגובה למיסתורית1

אומנם אני גבר אבל אני לא מטומטם במו עני ראיתי ובמו אוזני שמעתי את האדון שהיא באה אליו וצילמה אותו והקליטה אותו היא שאלה אותו אם היא לא מעוניינת זה קשור לקיצבה והוא ענה לה בפרוש שזה לא קשור ואל תבואי אלי בתלונות כניראה שאיך שערכו את הכתבה הוא לא ניראה אשם ואני לא אומר שהיא היית צריכה לשבת בשקט אני בא בתלונות לאמנון לוי ששידר את הכתבה ועשה לה פרומואים כאילו הוא הולך ליתפוס את בני סלע 2 אבל בעצם לא היה לו כלום ביד אלא הוא רק החריב עוד משפחה בארץ ואני חוזר דעותי נובעות רק מהאינפורמציה שקיבלתי מהכתבה

לנופש 1

נסיונות הסרק שלך לדכא את הבחורה ולעשות עליה לוחמה פסיכולוגית-פשוט לא יועילו לך !! זה הרי ברור שאתה מקורב לאשמאי הזקן והצעתי לכם היא לחפש עורך דין טוב. מרגע זה לא תקבל יותר תגובות מאיתנו או כמו שאומרים.ניפגש בבית משפט

נופש1

New member
לטיפאני

ראשית אין לי כל קשר לאדם הזה אני בכלל ירושלמי אני בסך הכל אומר את דעתי לפי מה שראיתי בכתבה שנית אין לי כל רצון לדכא את הבחורה היא עשתה את הדבר הנכון מבחינתה יש לי תלונות לאמנון ששידר כתבה כזאת שלומיאלית שלפי הכתבה תיסלחי לי אני לא רואה שהאדם הזה עשה משהו כזה חריג ולא היה מגיע לו מה שעשה לו אמנון לדעתי קשה לך להיתמודד עם דעותי ואת יודעת שיש להם משמעות לכן את בוחרת לא להגיב יותר

נופש1

New member
שלום לסימה,טיפאני,והמיסתורית

בהמשך לדיון שלנו מלפני 3 שבועות לגבי האדון ממשרד התעשוקה אתן טענתן שאתן מכירות את הסיפור באופן אישי ואתן יודעות שיש עוד מיקרים שבעיקבות הכתבה יהיו עוד תלונות ואני אמרתי שאם זה יקרה אני אתנצל קבל עם ועדה כמו שניראה לי זה לא יקרה ואפילו לא היית חקירה במישטרה אז זה לא בושה אם אתן תתנצלו על כל ההטחות שהיטחתן בא סתם

SuperKeren

New member
../images/Emo44.gif31 באוקטובר - יום שלישי!

בשרשור זה תוכלו להגיב על מה שראיתם בתוכנית זו של "שומר מסך". אנא שמרו על שפה נאותה ושימרו על כל שאר כללי הפורום.

למעלה