5

litaf1

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo25.gif 5 ../images/Emo25.gif../images/Emo44.gif

בהקדמה של 15 דק'... אבל נו מילא.. רבע שעה לפני יום ראשון, רבע שנה אחריי חחח תרשמו פה: >>>> 5 דברים שיעשו/עשו לכם את השבוע!! <<<<

Rose131

New member
המ

1. אחרי המבחן בתנך. שילך גרוע, אבל ילך. 2. אחרי שאגיש את העבודה המציקה במת'. 3. אחרי שאגיש את העבודה העודיותר מציקה בהיסטוריה. 4. יום שלישי עדי באה לערב סרטים! 5. אתעמת עם אמא!!1 חהחהחה!

litaf1

New member
אני.. שנייה באופן מפתיע

1. עברתי את המבחן בפיזיקה היום.. הלך לא משהו, אבל לפחות זה מאחוריי... 2. יום שלישי ראיון בלשכה 3. יום רביעי, אני נפגשת עם מישו
(אחר לול) 4. יום חמישי ת"א.. 5. מקווה לטייל השבוע.. כי אין מבחנים וזה...

litaf1

New member
../images/Emo122.gif אין לי מושג למה שרשרתי את זה לפה ../images/Emo12.gif

Lyla Bellamy

New member
משעמם...

1. ביטולים יתקבלו בשמחה 2. אין מבחנים השבוע ! טוב חוץ מקולנוע אין עוד כלום ... השבוע הזה הולך להיות חרא בשבילי

BabyShambles

New member
אחד השבועות המגוונים שהיו לי.

אולפן אולפן אולפן אולפן אולפן

מנסה לחשוב על דברים טובים..../images/Emo223.gif

הרבה זמן בבית! [שצריך ללמוד בו וברור שאני לומדת..] בגרות בחיבור מחר 'הדרכה' לטיול השנתי בגרות בתנ"ך ביום חמישי יום חמישי - שלג בב"ש [כן מביאים לנו שלג לביג XDD]

כן כן בואי!../images/Emo223.gif

מביאים שלג מהחרמון או משהו כזה וגם עושים תחרות אנשי שלג XD זה מתחיל מ3 אני חושבת

GD ROCKS

New member
הלוואי והייתי יכולה

מהיום רשמית אין לי חיים עד אפריל אבל מי יודע אולי אני בסוף אבואXD חחחחחחח נראה לי אני יודעת מיזה שמביא את השלגXDD

Rose131

New member
אוי לי../images/Emo12.gif שלג?XD

חה, יש בגינה ליד הבית של אבא שלי איש שלג שכמה מהשכנים עשו והוא יותר גבוה ממני והוא לא נמס כבר כמה ימים

^^

אייפוד טאצ'! D: פרוייקט צילום 24 קיבלתי 98 בתנ"ך
דיסקים (האם אני אקבל השבוע עוד?O:) המ.

למעלה