ח-ח-ח-ח-חדשוווות מקפליי

Little McMickey

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo33.gifח-ח-ח-ח-חדשוווות מקפליי../images/Emo99.gif

בבקשה לא לכעוס עליי אם כבר היה משהו פשוט ראיתי שהיה רק על הופעות וכאלה דברים עם פרימיירות ועניינים XD
קודם כל אני רק אגיד על הופעה מתוכננת של מקפליי בהארד רוק קפה במקסיקו ב-8 ליוני. מכירת כרטיסים תחל בתחילת אפריל. אך לפני ההופעה הזו הלהקה תהיה בפסטיבל “Los 40 Principales Radio Festival” ויום לפני זה ב-31 למרץ הם יהיו באירוע סגור של Radio Alfa
עכשיו נדבר על הצ'ט שהיה להם באתר "Haboo"
בבוקר ה-17 במרץ מקפליי הוזמנו על ידי המנהל של האבו אוסטרליה כדי להתארח בקהילת הצ'ט וירטואלי כדי לדבר עם מעריצים [הלוואי עלינו להיות כלכך ברי מזל... אולי הם יבואו לנענע XD] הנה הדברים שהיו שם מפי מישהי שהייתה בצ'ט
תקציר קטן. זה היה קצת אחרי 2 בבוקר כשהבנים נכנסו לצ'ט. דאגי היה בובה שחורה שחובשת מסכה אפריקאית[
מתאים לו] אבל אז הוא החליף לשקית של לחם[???]. דני היה גם עם מסיכה אפריקאית ושיער שחור שכזה. הארי היה לבוש כאישה וטום היה סנטה קלאוס. הם נכנסו אחרי זה לאיזה חדר שנקרא "The Opera House" רוב האנשים היו מברזיל והיו כמה אוסטרלים [רובם לא ידעו מי אלה מקפליי בכלל] הרבה אנשים התחילו לדבר עד שנהיה בלגן שהיה גרוע יותר גאשר הבנים עלו על הבמה לדבר עם אלה ששם ולרקוד[?] XD הם ענו לשאלות כאלה.. הנה כמה דברים: “Where you want to be in 2 years?” Harry: In Habbo’s Paradise. Danny: Here talking with you. Dougie: I wanted to continue dancing here. “You are anxious to return to Brazil?” Harry: Sure, Epic Country! Danny: Sure! Dougie: Yes, there are beautiful women in Brazil! וגם דיברו שטויות כמו....: Dougie: I lost my virginity in this hotel! Tom: stepped on my foot! And Harry was ironic to respond diplomatically to the people who was cursed. “McFly is a drug!” Harry: Oh, really? Cool. אחרי בערך 15 דקות של טירוף הם עזבו.
האתר The Mirror דיווח כי דני ג'ונס[אהובי] גבר רווק שוב!. זה נראה כי הוא נפרד מחברתו בארבעת החודשים האחרונים, לורה קולמן מיס אנגליה[בלהבלהבלה] שבוע שעבר... [ברוך שפטרנו] XD
והאם ראיתן את התמונות הללו של דאגי עם חברתו המהוללת פרנקי? אז הנה תמונות שלהם ביחד שהלכו יחדיו למסיבת יומולדת של מישהי מאיזה להקה חח התמונות
http://www.shareapic.net/588952-Dougie-and-Frankie--22.03.09-.html שיאוו כל כך לא מתאימה לו חברה
יש עוד אז אל תלכו לשום מקום
[
"...she loves you yeah, yeah, yeah…”
]

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gifעוד קצת../images/Emo3.gif../images/Emo36.gif

בלוג מדאגי המסטול: Home swat home Current mood: awake Hello English Chums! We have landed in England and all is well with errr….us? Thanks to the whole continent of Australasia for putting up with us pale, spotty, puke whilst running on the beach poms! Ive had my pathetic excuse of hair destroyed to start fresh, been to westfield (amazing) and bought a venus fly trap, hung out with my dogs, nearly crashed my car and filled 12 XL bin bags with old clothes that i dont want, so check out your local Oxfam and see if you can find the t-shirt i wore in the 5 colours video. Be safe guys and try not to live your life like me……you just get laughed at. Love yall! Doug [סורי שאני לא מתרגמת אין לי כוח כרגע פשוט חח]
מקפליי בסדרה HOLLYOAKS [מה זה?] מקפליי הגיעו לסדרה כדי לצלם סצנה עם כמה מן הדמויות שם. מקפליי הופיעו שם כעצמם כשהם מופיעים עם אחד מהשירים שלם בבר פיצה כלשהו. יהיו עוד תמונות ווידואים משם בהמשך... הנה לבנתיים תמונה של הבנים עם השחקנים
ואני שואלת: דני?! מה לעזעזאל עבר על השיער שלך?!?!?!? [מגחגחת בצד....] XD
ופה יש סריקה קטנה של שער מעיתון מקסיקני Tu: the lads

../images/Emo15.gif תוודה מיקי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

דאגי הסתפר !?!?!?! הוא נראה כמו ב HNL . !! :] אבל יפה לווווווווו

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif אומג דאגי הסתפר :|

תודה מיקי! (אני עדיין בשוק XD)

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifפאק, כ''כ יפה לו ככה O:

חזרנו לתקופת הGH
וטנקס מיקי DDD:

sweet shir

New member
מה? חחחחחחחחחחח הם הופיעו בהוליאוקס?? אדירררר

יאא ישלהם סצינה עם ג'ון פול?
אה והוליאוקס זה אופרת סבון בריטית חחחחחחח חח אוו אגב הופעות שלהם בתוכניות טלויזיה, אתמול בתוכנית הבריטית הזאתי של 'פרוייקט יום שישי' בהוט מישה ברטון אומרת: "ועכשיו מי ששיחק בJML בלה בלה בלה מקפליי" ואני וחברות שלי צורחוווווות את הנשמה והארי היה שם למשך 5 דקות בערך!! זה היה ממש אדירXDDD

sweet shir

New member
אה וזה דווקא נחמד לדאגי חח בטח השיער שלו היה

במצב כלכך נורא שהוא היה חייב להסתפר כדי לשקם אותו. XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו רציני הם היו בתוכנית הזאת?

אני ציפיתי שהם יהיו אבל הפסקתי לעקוב ולבדוק.. חחח מאיפה יש לך מושג על סדרות ובמיוחד אופרות סבון בריטיות חחח

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח ג'ון פול גיי (וחתיך) אז ראיתי

ביוטיוב את הסטורי ליין שלו עם כומר אחד.. LOL (כמה צפוי, אה?
) וכןן הם היו! אני לא חשבתי שהם יהיו.. סדרה די הזויה חחחח

sweet shir

New member
אין בזה רק בני נוער חחחח

ודרמה יומית? איי וולדנט גו ד'ת פאר..

rox love BSM

New member
חח רציתי לכתוב אופרת סבון אבל שחכתי שקוראים

לזה ככה ושכתבת אמרתי,אה נכון חח ובבני-נוער התכוונתי לזה שזה כאילו לצעירים יותר מאיסט-אנדרס...

../images/Emo39.gifואוו תודה :) אומייגאד דני ! 0:

מה עובר עליו ועל השיער שלו
? ודאגי הסתפר חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד D: . אומייגאד דני ולורה נפרדו ! אעהאהה סופסוף הוא נפטר מהפוסטמה הזאת
חחחחחחח הצ'אט הרג אותי D: , זה אחד הקולים ^ ^ קיצר, דני צריך לעשות משהו עם השיער שלו
תודה

mcfly6

New member
תודה:)

דני רווק!!!!!!
סוף סוך הוא נפרד מהבלונדה המעצבנת שלו..... ועוד משו,מה עובר על השיער שלו....?! מפחיד ביותר

m o r 1 0 2

New member
מה ניסגר עם דני ודאג?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אוח,אני לא אוהבת את דאג עם שיער קצוץ
ודני ממש מפחיד
מה עבר לו עכל השיער?!?!XDDDDDD והקטע של המשחק וירטואלי ממש מגניב
תודה מיקDDDD:
ממש התגגעגעתי לחדשות שלך

למעלה