ח-ח-ח-ח-חדשוווות מקפליי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif אוף דאגי ../images/Emo10.gif למה הסתפרת ?

היה לו יותר יפה מקודם,
גם דני, אוף מה יש להם?! אבל הם כ"כ חמוודים
חח "I lost my virginity in this hotel!"
ס'דפוק XD ייאיי אני מקווה שזה נכון לגבי החברה של דני, היא לא מתאימה לו ב-כ-ל-ל! תודה מיקי

../images/Emo60.gif תודה :)

מה עובר על השיער של דני??! איזה חמוד לדאגי ככה
אומיגאד דני ולורה נפרדו!! סוף סוף אני שונאת אותה
תודה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifדני נראה כמו גבר מסכן בגיל העמידהOO"

חחח ותודה מיקי
..

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifבלוג חדש מטומי D:

Saturday, March 28, 2009 Walla walla bing bang Ahoy, We have been back in England for a week and have experienced every kind of weather imaginable...weird! I've just unpacked from Australia and now I'm packing again for Mexico! Mental. Can't wait to get over there. Had the most amazing night of my life ever this week...me and Danny met Paul McCartney!!! Still can't believe it, was shaking like a complete geek but hey. It was at The Boat that Rocked premiere, awesome film, definitely go see it! Hmmm...have I got any other news?....Oh, only that this year is gonna be AMAZING! Seriously, humans haven't invented a word that describes how I feel about this year and all the stuff we've got coming up for you guys...so i'll make one up...here goes... Fricklemazingradilucious-Skatdiddleyo-rumplestiltskin-kinklepoop... Yep, that about sums it up. Anyways, smell really bad so going for a shower and then gonna watch the xfiles on my own...scary! Tom x ס'נושייי

mcfly6

New member
כפרעליו../images/Emo23.gif

איזה חמוד............!
עכשיו הם גם נוסעים למקסיקו?!שוב?!

m o r 1 0 2

New member
איזה מתוקDD:../images/Emo168.gif

גאש
זה כזה מגניב,הם פגשו את פול מקרטני#%$@@!!! די,אני מתה על הבלוגים ובולטינים שהוא מפרסם!! הם טסים למקסיקו,אחח מתי לעזאזאל הם יבואו לישראל?!?XD תודה

Lex 1

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif תרגום

וואלה וואלה בינג באנג אהוי, חזרנו לאנגליה לפני כשבוע וחווינו כל מזג אוויר שניתן לדמיין... מוזר! אני בדיוק פרקתי את המזוודה מאוסטרליה ועכשיו אני אורז שוב למקסיקו! מטורף. לא יכול לחכות עד שנגיע לשם. היה לי את הלילה הכי מדהים בחיי השבוע... אני ודני פגשנו את פול מקרטני!!! עדיין לא מסוגל להאמין לזה, רעדתי כמו גיק (במקרה הזה אני חושבת שהכוונה למישהו שמכור למשהו מסוים - הכוונה לפול עצמו) אבל היי. זה היה בפרימיירת הסירה נענע/נדנד/ניגן או רקד רוק'נרול (לא סגורה על התרגום), סרט מעולה, בהחלט לכו לראות אותו! המ... האם יש לי חדשות נוספות? ...הו, רק שהשנה הזאת הולכת להיות מדהימה! באמת, בנאנשים לא המציאו מילה כדי שתתאר איך אני מרגיש לגבי השנה וכל הדברים שאנחנו מכינים עבורכם חברה... אז אני אמציא עכשיו אחד... הנה זה מגיע... Fricklemazingradilucious-Skatdiddleyo-rumplestiltskin-kinklepoop (חרטוטים
)... כן, זה פחות או יותר ממצה/מסכם את זה. בכל אופן, אני מריח ממש מסריח אז אני הולך להתקלח ואז לצפות ב'תיקים באפלה' לבדי... מפחיד! טום נשיקה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני חושבת שהוא התכוון

ל"גיק" מלשון חננה XDDD כפרעליו !! איזה חמודד

מורניק23

New member
מישהי הייתה בהופעה שלהם בחו"ל?

אני פשוט מתכננת לטוס ללונדון ואני רוצה ללכת להופעה יש לכן מושג איך אני משיגה כרטיסים להופעה שלהם? תודה על העזרה

../images/Emo39.gifאת יכולה להיכנס למייספייס שלהם,

ואז ללחוץ על השלט הזה במייספייס- uc&p ,בסגול לבן כזה, ומשם יש כזה מין אתר, שאת יכולה להזמין ממנו D: . ואיי איזה כיף לך !!

מורניק23

New member
יש לך קישור למייספייס שלהם?

וגם רציתי לשמוע חוויות מבנות שהיו בהופעה שלהם

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifאני הייתי../images/Emo9.gif

והיה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם@#$%^&*!
זה היה הלילה הכי טוב בחיים שלי! באמת,אם יש לך הזדמנות לנסוע,אל תפספסי אותה כי את כ"כ תהנייייי! גם אם לא תהיי ממש קרובה,זה לא משנה בכלל כי רק לשמוע ולראות אותם זאת כבר חוויה בפני עצמה :) לשיר את כל המילים בשירים,לקפוץ,כולך מלאת אדרנלין והתרגשות לראות אותם- זה היה מדהים
כמה הייתי נותנת בשביל לחזור לשם שוב !! תבדקי במייספייס באיזה יום ובאיזה שעה מתחילה המכירה ותיכנסי על השנייה שהמכירה נפתחת כי הכרטיסים נגמרים ממש מהר! תהני

למעלה