אוי ואבוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא נראה כמו רובי וויליאמס. XDDDD
T TheBalladOfShani B New member 1/4/09 #72 ../images/Emo15.gif הוא נראה כמו גיי ככה ../images/Emo69.gif ודני בכלל עם השיער הזה ישלו פרצוף שדורש כאפה נתנחם בזה שזה גוודל אבל נקווה שכמה שיותר מהר
../images/Emo15.gif הוא נראה כמו גיי ככה ../images/Emo69.gif ודני בכלל עם השיער הזה ישלו פרצוף שדורש כאפה נתנחם בזה שזה גוודל אבל נקווה שכמה שיותר מהר
M m o r 1 0 2 New member 1/4/09 #75 נמ..זה דאגי?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif XDD ממש מוזר לו ככה ואפילו לא מחמיא לו... לא אהבתי בכלל,שיחזור מיד לחלק והמדהים שלו גאד,כמה אני לא אוהבת שינוייםXD נראה כמו ראפר,בטח הרעיון של להכניס ראפ שלו
נמ..זה דאגי?../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif XDD ממש מוזר לו ככה ואפילו לא מחמיא לו... לא אהבתי בכלל,שיחזור מיד לחלק והמדהים שלו גאד,כמה אני לא אוהבת שינוייםXD נראה כמו ראפר,בטח הרעיון של להכניס ראפ שלו
H HappyPoni New member 2/4/09 #79 ../images/Emo109.gifחחחחחחחחחחח דווקא יותר מתאים לטום../images/Emo6.gif
L Lex 1 New member 4/4/09 #94 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח../images/Emo45.gif לאן נעלמת?
X xXxAmitushxXx New member 1/4/09 #63 ../images/Emo214.gifמה אתה מחייך, מה?!?!?! XDDD די הוא עיצבן אותי....אבל ממש !!! מה השיער הזה?? שיסדר אותו יותר נורמלי.... אוףף...היה יפה לו כ"כ השיער לצד, אבל לעצלן הזה אין כוח להשקיע אה?... =/ קוף אחד. טוב נו...לפחות הפרצוף שלו נשאר אותו הדבר XDDD כפרה על החיוך הזה שלו
../images/Emo214.gifמה אתה מחייך, מה?!?!?! XDDD די הוא עיצבן אותי....אבל ממש !!! מה השיער הזה?? שיסדר אותו יותר נורמלי.... אוףף...היה יפה לו כ"כ השיער לצד, אבל לעצלן הזה אין כוח להשקיע אה?... =/ קוף אחד. טוב נו...לפחות הפרצוף שלו נשאר אותו הדבר XDDD כפרה על החיוך הזה שלו
M m o r 1 0 2 New member 1/4/09 #76 החיוך../images/Emo45.gifהשיער../images/Emo31.gif../images/Emo168.gif כפרעליו
M mcfly6 New member 2/4/09 #81 אוי.ואבוי. הוא מזכיר לי ככה את ספנסר מthe hills מי שרואה תבין על מה אני מדברת......
מ מאי יהודאי New member 3/4/09 #88 ../images/Emo64.gifחמוד../images/Emo99.gif, כרגיל../images/Emo3.gif, משהו מוזר בשיערD:
M m o r 1 0 2 New member 1/4/09 #77 מה קרה פה לעזאזעל?!../images/Emo168.gif אויי,זה כבר בכלל לא נראה טובXDD משהו מוזר קורה פה, או שהספר שהם הלכו אליו פשוט דפוק
מה קרה פה לעזאזעל?!../images/Emo168.gif אויי,זה כבר בכלל לא נראה טובXDD משהו מוזר קורה פה, או שהספר שהם הלכו אליו פשוט דפוק
מ מאי יהודאי New member 3/4/09 #90 ../images/Emo39.gifמשהו עובר על דני שלנוD: יש משהו לו מוזר בפנים .D: והוא חזר להחליק/פן, אבל זה לא יפה ! כי הוא מסדר את זה מוזזר:S
../images/Emo39.gifמשהו עובר על דני שלנוD: יש משהו לו מוזר בפנים .D: והוא חזר להחליק/פן, אבל זה לא יפה ! כי הוא מסדר את זה מוזזר:S