NO EXIT

../images/Emo44.gifNO EXIT../images/Emo44.gif

דרמה בשני חלקים שזכתה בפרס וולגין היוקרתי בפסטיבל ירושלים האחרון. הדרמה מתרחשת מאחורי הקלעים של תכנית ריאליטי שמטרתה לבחור בת זוג לבחור עיוור, ועוקבת אחר מערכת היחסים הסוערת המתפתחת בין אנשי הצוות: במאי עייף, תסריטאי צעיר ונלהב, חברתו הרוחנית וכוכב התכנית.
בימוי: דרור סבו.
שחקנים: עפר שכטר, מלי לוי, גל זייד, אמנון וולף, מיכאל מושונוב, הדס מורנו ושירי מימון. הסדרה תשודר בשלושה חלקים ממוצאי שבת 23 בדצמבר 21:15 ובהזמנה מיידית ב- HOT V.O.D. תודה לאתר HOT על המידע

מ א י י ק

New member
וואי איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

תודה רבה אסתי

Rachel47

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

חח וואיי
בדיוק באותו יום יש לקרן הופעה מזל שראיתי את זה בקולנוע

Rachel47

New member
חחח איפה שמעת את זה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

האמת..אני עוד אפילו לא יודעת אם אני הולכת להופעה הזאת אבל אם כן נשים הקלטה אני ממש ממליצה לכולם לראות את זה קחו את זה בתור המלצה של אחת שראתה את כלללל הסרטים שמוצגים בקולנוע לאחרונה (ככה זה כשיש כסף) זה סרט ממש טוב

Rachel47

New member
כן ראיתי../images/Emo15.gif

קראת את הספר נכון
אולי בגלל זה אהבת אותו מאוד אני אישית..אהבתי בתור סרט שעשוי ממש טוב והסיפור מעולה (לא קראתי את הספר) אבל..לא נפלתי מרגליי

ברור!

זה ספר ממש ממש שווה
הרבה יותר טוב מהסרט [חולת ספרים שכמוני
] וגם יש בו הרבה דברים שהוריד לגמרי בסרט...

ludashit

New member
אחלה סרט........./images/Emo91.gif

במיוחד השחקנית נועה ברקאי , החברה של עופר בסרט !!! הכי חמודה שם!!! וגם היא הבת-דודה של חבר שלי , ובעלה הוא הבמאי של הסרט , דרור סבו. ממליצה לכולם לראות את הסרט!!!

למעלה