Video Time

m i c k e y 15

New member
../images/Emo44.gifVideo Time../images/Emo202.gif

מכיוון שאתמול לא שמתי אז היום.. ואני כבר צריכה לחפש חדשים חחח אז עכשיו הבאתי מיו טוב.. חחח זה קטע מצחיקק..אממ טום שר את שי פולס אסליפ ודני הארי ודאגי עושים מין חיקוי כזה שלו מצחיק לאללה! באמצע שהוא שר כן.. חח
http://www.youtube.com/watch?v=QgDFgXrcqAk&search=mcfly אממ זה מאחורי הקלעים בערךך של הקליפ אייל בי אוקי..זה משו מ-CDUK ושואלים אותם שאלות על קליפ והעשייה..והם כאלה מפגריםםם..ודאגי עושה משו סקסיייי שםם חחח..מין קריצונת כזאתי
http://www.youtube.com/watch?v=hmnOSid0_hg&search=mcfly-cduk שוב המשחקקק Where's Your Hat At מצחיקק חבל''ז..וטום כזה חמודד שם וגם דני..אין על דני איןן..כאילו ועל הטימטום שלו..חח
http://www.youtube.com/watch?v=noaMsU0Xe0g&search=mcfly-cduk |סלינק|

אלה בלה

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אהההה איזה סקסיםםםםם
זה מסביר כמה תמונות שמתרוצצות ברשת.. תודה בובההה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif

חחח באמת מה זה התמונות האלהה לא האמנתי לכמה תמונות שראיתי..חחח

0 דיש 0

New member
תודה מיקי!

יא איזה חמודים הם גרר
שהם מחכים את טום ב-שי פולס יש גם בדיוידי שלהם מי שיש לה הרוויחה.. גרר דני כזה מאמי שהם דיברו על הסטונס יווו

m i c k e y 15

New member
מההה יש בדוי וי די???

יאאא איפה אני קונה את זה בכלל..חחח למה אין בארץץ חח דני היה היוצא דופן..חחח חמוד

0 דיש 0

New member
כן אני חושבת שיש את זה.. קונים את

זה באמזון.. וזה לא מחיר יקר בכלל.. אבללל אין לי מושג איך משתמשים באתר הזה.. אני כבר מתה לקנות גרר יבוא לארץ בשלב מסויים.. פשוט אין כבר כח לחכותתתתת

אלה בלה

New member
אפשר גם להזמין מהאוזן השלישית...

זה מה שאני עשיתי.. הבעיה היחידה שזה לקח לזה חודש להגיע.. ואממ זה דיי עלה 200 שחים..

אלה בלה

New member
חח אכןן אבל כל כךךך רציתי את זההה

אז הזמנתי
חח ועכשיו גם הזמנתי את הפסקול של JML הדיסק שהם מוצאים בארצות הברית... זה דווקא סביר. 99 ש"ח
חח לא נורא פעם בחודש אני מרשה לעצמי להוציא 100 שחים מהמשכורת על משו כזה..

0 דיש 0

New member
מהמשכורת..?!

טוב אני מבינה כמה שרצית את זה.. ועוד שאלה.. הפסקול של JML זה שירים מהדיסקים לא..?

אלה בלה

New member
כן.. והשיר החדש..

פשוט שאין לי את הדיסק הראשון..{חלק מרשימת הדיסקים שצריך לקנות} וגם ככה יש שמה את כל השירים שאני אוהבת..

0 דיש 0

New member
טוב חח אז לדעתך

מה יותר כדאי לי, לקנות פשוט את כל הדיסקים, או רק את הדיסק של JML ? כי בדרך כלל, להקות שאני אוהבת אני קונה את הדיסק אוסף של שירים הכי טובים.. כי חבל שיהיה את כל הדיסקים כשלא הכל אוהבים.. אבל מקפליי זה קצת אחרת אז אני לא יודעת חח איזה דילמותת.. בקיצר, מה את חושבת? ויפה לך משכורת!

לושהה

New member
אני הייתי קונה את כל הדיסקים../images/Emo6.gif

אבל זה רק בגלל שאני תמיד רוצה הכל.

m i c k e y 15

New member
חח גם אני הייתי קונה את כול הדיסקים

כי אני אוהבת שמה את כל השירים.. וב-JML עדיין לא יודעים איזה שיר יש בדיוק.. ומה זה שחים?? חח יעני ש''ח? 200 ש''ח? חח

m i c k e y 15

New member
אהה ואללה חחחח איזה סתומה אנייי

ברוב טיפשותי שכחתי שהם מוצאים דיסק אמריקאי חחח וחשבתי שזה דיסק חדש לגמרייייי אוחחח אממ ואפשר לומר שיש שמה את רוב השירים שאני ממש ממש אוהבת.. אבל אני רוצה את כולםם חחחח

m i c k e y 15

New member
אבל באוסף גם אין ממש את כל

השירים שרוצים לפעמים חחח למשל באוסף של בלינק יש שמה רק איזה 4 או אפילו 3 שירים שאני ממש אוהבת. חחח

0 דיש 0

New member
אה? באוסף של בלינק יש את

השירים שאני הכי אוהבת חחחח הוא ממש יפההה!

למעלה