maiush19

New member
מירי מופיעה בתוכנית של גל אוחובסקי

שלום! ביום רביעי הקרוב- 16.9 מירי תתארח בתוכנית של גל אוחובסקי "פסקול העשור" בשעה 13.00. מי שמעוניין להגיע בתור קהל לתוכנית שיצור קשר איתי אני ארשום אותכם. (מדובר בקהל של 12 אנשים אז כל הקודם זוכה!!) מאיה- 057-6505056 תודה רבה

veredmp

New member
אני מתכוונת להגיע, מי עוד רוצה?

הצילומים הם באולפני מימד רח' הברזל 3 רמת החייל (זה בבניין שבין האוונגרד לג'ירף אאל"ט) בקומה ה-7. מי שרוצה להגיע, או שתפנו ישירות למאיה בטלפון שהיא ציינה או שתשלחו לי מסר הפרטים הבאים: שם מלא, ישוב מגורים, טלפון ותאריך לידה, ואני אעביר לה. בכל מקרה, מי שמתכוון להגיע תסמנו פה, שנדע מי מהפורום מגיע

בימי רביעי אני מסיימת ב-12../images/Emo42.gif

ויהיה גם ממש נחמד לבוא, אבל איך אני אמורה להגיע לשם בדיוק???

veredmp

New member
אוטובוס? רכבת? מונית ספיישל? ../images/Emo3.gif

מציעה לך לבדוק אם יש לך אפשרות להגיע, ואם כן אז תתקשרי למאיה ותשאלי אותה אם יש הגבלת גיל, ותשאלי אותה עד איזו שעה אפשר להגיע, במקרה ואת מאחרת. בד"כ יש איחורים בדברים האלה, אבל אם תגיעי מאוחר מדי לדעתי לא ייתנו לך להכנס באמצע ואז חבל על כל המאמצים שלך

veredmp

New member
הם מקליטים 5 תוכניות ביום

כל תכנית בערך שעה הקלטה, עם הפסקה או שתיים ביום לאוכל וכאלה. הם מתחילים מהבור ועד הערב........

תהנו מי שהולך...../images/Emo13.gif

אני ממש לא יכולה להפסיד יום של דיונים, אפילו שזו מירי...

veredmp

New member
ראיתי את זה. זו רק אני

או שגל ניסה לגרום לה להגיד דברים רעים ולא ממש הצליח?

veredmp

New member
הצילומים מחר../images/Emo70.gif עוד מישהו רוצה לבוא ולא מסר

לי או למאיה פרטים?

veredmp

New member
היה ממש כיף בהקלטות

אז למי שלא ידע עד עכשיו, מירי היא לא הבן-אדם הכי החלטי בעולם. אי לכך אין לה זמר השנה (אלא שלושה) וגם אין שיר השנה (היא כל הזמן החליפה ביניהם.........). יש גם שני הרכבי השנה, לדעתי
מזל שיש את קרן, אחרת אני בטוחה שגם בזמרת השנה היינו מקבלים הרים של אפשרויות....... חלק מהסיפורים שסיפרה הכרנו (אם כי היו הרחבות!), אבל חלק לא. באחת מהההפסקות גל שאל אותנו אם אנחנו נהנים, אז היא אמרה לו שאנחנו מסכנים, ששמענו כבר את כל הסיפורים האלה מאתיים פעמים..... בזמן הראיון היא שרה לו קצת מ"אינתא עומרי" וגם שרה בית מ"when you're good to mama" שהיא שרה באודישן לבימה (נפלא). כשיר שלם היא שרה את "חוזר בחזרה" בעיבוד מקסים, שונה מהעיבוד של ההופעות. ממש אהבתי. אחרי השיר גל שאל את אורי איך הוא מסתדר איתה, אז אורי ענה לו שכל יום זה סרט
גל אמר שהיא לא נראית כמו בן אדם שקל לחיות איתו, ועל זה הוא השיב שגם הוא (כלומר גל) לא נראה כמו בן אדם שקל לחיות איתו
היה ממש נחמד. ראיון מעניין מאוד. ממליצה לצפות בו כשהוא ישודר

למעלה