אחלה פורום כל הכבוד

יפיופי

New member
../images/Emo45.gifאחלה פורום כל הכבוד

הייתי פה ממש בהתחלה וקצת נעלמתי בגלל טרדות היום יום. ושמחה לשוב ולראות את המקום תוסס. יש לי 2 שאלות 1) אשמח לקבל תערובת שמנים לעיסוי למצב של פריז'ידריות (חוסר חשק מיני) 2) תערובת או שמן לכף יד שיש פה קילוף, יובש שמופיע קודם עם שלפוחיות קטנטנות במיוחד ואז הם מתפוצצות והמקום אדום מגרד מתקלב וכואב מאוד. בבדיקה של רופא עור זה לא אגזמה, זה לא אלרגיה, זה קיים כבר חצי שנה ביד אחת בלבד תרופות ומשחות קונבנציונליות לא הראו שיפור. ניסינו עץ התה, שמן זית ולא ממש עוזר. אשמח לקבל רעיונות של תערובות אפשריות שיקלו על הבעיה ואולי יעלימו אותה כליל. מבירור שעשיתי , בגלל שעלתה מחשבה שזה על רקע נפשי, אכן היתה תקופה של לחץ , דאגה, אי שביעות רצון, ותסכול בתקופה שזה פרץ. נ.ב. זו לא פטריה באמת אשמח לקבל רעיון ודרך לעזור לאותט אדם שדי סובל מהעניין. זה פשוט כואב, אפילו עד קושי לסגור את היד לאגרוף בגלל היובש והפיצוץ בעור.

יפיופי

New member
אניטה תעני זו אני../images/Emo6.gif

מ ק פ י צ ה זה חשוב לי מאוד גם תשובה שאין מושג טובה אז אמשיך הלאה.

יפיופי ,ברוכה השבה,,../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif,

תודה לך,את מוזמנת בכל עת. לעינייני תערובות. תערובת לכף היד, שמן אתרי לבנדר,ושמן אתרי עץ-התה-האוסטרלי בכמות שווה, למרוח ישירות על העור,ללא שמן בסיס, יעזור לך מאוד. תערובת ארוטית ,לעסוי. על 100 מ"ל שמן שקדים מתוקים. 10 טיפות שמן אתרי פטצו"לי. 10 טיפות שמן אתרי ילנג-ילנג. 10 טיפות שמן אתרי גינג"ר 5 טיפות שמן אתרי סנדלווד. 5 טיפות שמן אתרי רוז. לערבב את השמנים האתריים יחד. ולהוסיף לשמן בסיס.

המון המון תודה ועוד שאלה קטנה

רוז ויסמין זה בין השמנים שאני לא מחזיקה כי זה די יקר מה אפשר במקום הרוז למשל. או אם פשוט לא אכניס לתערובת זה עדיין אפקטיבי. ובקשר לשלפוחיות בכף היד אנסה תודה

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifבמזל בתולה,,,את יכולה

לשים במקום הרוז,2 טיפות שמן אתרי מרווה בהירה.

למעלה