../images/Emo45.gif אלבום השבוע 140 ../images/Emo27.gif ../images/Emo45.gif
היי. מה קורה? הכל בסדר איתך? כן, תכ'לס, גם אני. שמעת את החדש של... אה, נו, איך קוראים להם. נו. אלה. כן, נו. שכחתי ת'שם. בואנה, אחלה אלבום הא? תזכיר לי איך קוראים לו...
צמד חמד ממיניאפוליס אם אינני טועה, ant דיג'יי slug ראפר והשניים הם atmosphere, הרכב הראפ הכי טוב כיום לדעתי. סלאג הוא אחד הליריסיסטים הכי טובים כיום והוא מראה את זה בשירים כמו hair, fuck you lucy ו-trying to find a balance שיר שלקוח מאלבום אחר של הצמד.
elle milano - swearing for art students EP רביעייה מנוטינגהאם שנותנת בראש, באיפי 4 שירים והם swearing for art students believe your own hype, always men are bastards ו- amphetamine skyrocket אלבום בכורה ב2007, לא יכול לחכות!
טוב, לא בדיוק כהמשך. אני עוד לא יודע מה מתוך זה יהיה באלבומי השנה, תלוי גם כמה אחליט להציב שם. Ratatat - Classics צמד עם שילוב מצוין בין אלקטרוני וגיטרות. אהבתי מאוד. Jr. Albert Hammond - Yours To Keep אדומונד ג'וניור מהסטורקס לא נותן בראש. הדמיון בינו לבין להקת האם רחוק (אולי זה טוב, בהתחשב בכך שהם כבר הוציאו השנה אלבום, שלא היה משהו לטעמי), אלבום טוב בסה"כ. I'm from Barcelona - Let Me Introduce My Friends מקהלה חביבה. אף טרם שמעתי מספיק לעומק כדי לתת חוות דעת מנומקת. Beirut - Lon Gisland EP אי.פי נהדר שבא כהמשך (או כתקדים להבא) לאלבום נהדר לא פחות.
ל-Casiotone for the Painfully Alone, אמריקאי שמנמן שכותב טקסטים עצובים ומנגן אותם על אורגני קאסיו, יש שיר חביב על טובי שמעריץ את הסמיתס ולא יצא מהבית שבוע. טקסט שנון שמורכב ברובו משורות של הסמיתס וגם שמו הוא שיבוש של שיר שלהם- "Toby, Take A Bow". לא הפתיע אותי לגלות שהבחור מושפע ממורסי, זה בולט בכתיבה שלו- מלנכוליה מהולה בסרקזם, הומור עצמי ושמחה של מפסידנים. יש לי גם הרבה ריספקט לקאסיוטון. יצא לי לראות אותו מופיע באמסטרדם בהופעה מלאה בתקלות טכניות ובקהל רועש [אפילו דיברו שם עברית], ולמרות ההפרעות הוא השתדל לתת את המיטב, חייך הרבה ושר פעמיים שיר שהופסק בגלל איזו בעיה בחוטי חשמל. בשיטוטים סתמיים ביו-טיוב מצאתי קליפ מקסים לשיר הנ"ל: [איזה פטיפון מדליק יש לילד שם.] http://www.youtube.com/watch?v=knAqvahPVuk ועוד מציאה מהטיוב: קליפ הזוי ל-The Frozen Glacier of Mastadon Blood של הליארז. ככה שקרנים משחקים שח-מט: http://www.youtube.com/watch?v=_nV2yOytu-Q
people's Instinctive Travels and the Paths of Rhythm האלבום הראשון מבית השבט. אני די מתבייש בעצמי שלקח לי כלכך הרבה זמן, אבל מה שחשוב זה שהגעתי לזה. וזה נורא יפה. באמת, ככה היפהופ צריך להשמע. חצמזה הייתי בהופעה של יוסי פיין בקיבוץ דן, היה בנזונה, הוא חמוד חמוד הגבר גבר הזה. סוג של תופעה בכל הנוגע לגיטרה באס.