אמוטיקונים - כן או לא?

reedgreenwhait

New member
../images/Emo45.gifאמוטיקונים - כן או לא?../images/Emo31.gif

אפשר להוסיף אמוטיקונים במקום או בנוסף לכתיבה על משהו. האם אתם מרבים להשתמש באמוטיקונים בפוסטים? למה? תעדיפו לקרוא פוסט עם או בלי אמוטיקונים? למה?

idodo cohen

New member
בעיקרון ../images/Emo45.gif

למה לא. יש רשומות שזורם לי בהן לשבץ אמוטיקונים ויש כאלה שלא, משתדל להטות לכיוון של כן -כי זה באמת די מנעים על הקריאה לדעתי. אני לא משתמש בד"כ ביותר מכמה אמוטיקונים בודדים שנוטים לחזור על עצמם אצלי- אמוטיקונים "אנושיים" של רגש, בד"כ. אין לי כוח לחפש התאמות לאמוטיקונים לאחר שסיימתי לכתוב רשומה (יעני, לבדוק אם יש אמוטיקון שיכול להחליף משהו שרשמתי
).. זה אף פעם לא. מה שכן, אני זוכר שה-בלוג (מגזין הבלוגים) עשה תחרות אמוטיקונים- 3 בנות נרשמו (שלושתן חברות טובות שלי היום- ליידיסנו [ריקי] בבושקה [נחמה] ושושנה בודדה בירח [רוחי] ), וכל אחת הייתה צריכה לכתוב רשומה שבה מופיעים כל האמוטיקונים של תפוז דאז. אם אני זוכר נכון בבושקית ניצחה. וזאת הייתה תחרות נורא נחמדה
.

idodo cohen

New member
כדי להיות יותר ברור ../images/Emo6.gif

אם יש אמוטיקונים אצלי ברשומה, זה בד"כ לא יותר מ-5 בכולה. הרבה זה מציק. אבל המעט ברגעים המתאימים זה נראה לי אחלה. [המינון שלי אולי קצת קיצוני לכיוון של ה"לא משתמשים באמוטיקונים"].

TheWhiteTigris

New member
מעט אייקונים

זה נחמד לעין רק כשזה ושם. לא צריך להרוג את הדפדפן עם מליון סמיילים...

noyy

New member
../images/Emo28.gifכמעט ולא

רק במקרים נדירים. בעבר הפצצתי בהם אין לי בעיה לקרוא רשומות "מפוצצות" באייקונים, פשוט בעיניי זה נורא מיותר

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני מפצה על החסך הזה בהודעות

אל תדאג לי

לא אוהב

בעבר נהגתי להוסיף 2 איקונים מקסימום לרשומה, וגם זה לא היה תמיד. כעת אני בקושי עושה את זה, אצלי בבלוג אני רואה את זה מיותר. בבלוגים בכלל זה יכול להוסיף, אך לא בהגזמה. יש את מה שנקרא "גבול הטעם הטוב". לפעמים זה טוב אבל עד מצב מסויים בו כל איקון נוסף רק "יחמיר את המצב" ויוריד ממני את החשק לקרוא. כך שלא אכפת לי אם או בלי, אבל העיקר שלא יהיה יותר מידי - בהגזמה.

../images/Emo45.gif

אני אוהב אותם, בעיקר בפוסטים שמחים. הם מוסיפים קצת צבע ומדגישים אם משתמשים בהם נכון.

0r0r

New member
לא משתמש הרבה

למרות שאני מאמין שאם השיטה בבלוגים של תפוז הייתה זהה לזו בפורומים (שאפשר לכתוב את הקוד של האיקון) אני מאמין שהייתי משתמש יותר (או שלפחות החלון לא היה נסגר אחרי כל בחירה). אני לא משתמש כי בעיני זה נראה מיותר ברוב המקרים ואולי כי הסיבה העיקרית היא העצלות לפתוח את חלון האיקונים ולחכות שייטען / להעתיק מעמוד אחר.

ע ל ו מ ה

New member
משתמשת במשורה

לא אוהבת שיש סתם אייקונים - הם די מסיחים את תשומת הלב וקוטעים את קו המחשבה. אבל לפעמים זה מתבקש. אם הרשומה היתולית משהו, מתאים לה להיות גם קצת צבעונית, והאייקונים של תפוז כאלה חמודים ששווה להכניס כמה. באמוטיקונים אני עושה די הרבה שימוש בצ'ט, והם באים לי טבעי בהקלדה (שהופכים לבד לאמוטיקונים, כמו בפורומים או בצ'ט). ברשומה דרוש יותר מאמץ להכניס אותם (לפתוח את חלון האייקונים ולגרור בעדינות למקום הנכון כדי שחלון האייקונים לא ייסגר) אז אני קודם כותבת רגיל (מקלידה אמוטיקון) ואח"כ מחליפה את התווים באייקונים. רפרוף בדף הראשון של הבלוג שלי (10 רשומות) מגלה שלוש אמוטיקונים (
,
,
) וכמה תוחמי נושאים |שמאלה|.

פגעסוס

Well-known member
לא הרבה

בד"כ אני משתמש באמוטיקונים במקום תבליטים. לא מוצא צורך להשתמש בהם במקרים אחרים, למרות שחטאתי בכך פה ושם.

reedgreenwhait

New member
אצלי אפשר לראות אמוטיקונים

רק במצב רוח ובתור תבליטים. באמוטיקונים בתוך הטקסט יש משהו לא ספרותי לטעמי. זאת אומרת, זה לא משהו שתראו בספרים... חוץ מזה, אם אוסיף אמוטיקונים בטקסט יהיו הרבה פרצופים בוכים, וזה לא מושך קוראים. לא ישנה לי אם הפוסט הוא עם או בלי אמוטיקונים, כל עוד הם יהיו במקום ובמספר שלא עולה על 2.

../images/Emo31.gif

ותסלחו
לי שאני מו
את היד עם הבוהן למטה
, פשוט אני חושב
שהאמוטיקונים הם מיותרים
לחלוטין. אחרת היינו רואים
אותם בספרים
, עיתונים
, ומכתבים
. כותב
טוב