אני מאמינה שכאן המקום שלי

../images/Emo45.gifאני מאמינה שכאן המקום שלי ../images/Emo13.gif

הייתי פה קצת בהתחלה, כשהפורום רק נולד והיה בגילגול ששילב עבודה מהבית עם עקרות בית- היום הפרידו וזה היה נכון לעשות (פשוט כי תחומי העניין קצת אחרים). נעים להכיר- שמי דלית, בת 37 מחיפה, נשואה באושר (עד כמה שאפשר
) אמא של שחר בת ה-12 וטל בן כמעט שנתיים (כן- רווח אחושלוקי
) ממש בימים אלה אני בשלבי הקמת עסק מהבית! הקמנו משרד שכולל אולפן עריכה והפקת וידיאו וכן סטודיו גרפי עם כל הציוד הנחוץ. בגדול- אני מתמחה בהפקות של סרטוני קליפ מדליקים לאירועים (בעיקר- בר/ת מצווה, ימי הולדת מיוחדים, אירועי חיים שכאלה ועוד), הפקות לבתי ספר וגם מצגות עסקיות ותדמיתיות וכן מפיקה ומעצבת אלבומי בוק אישי, ספרי מחזור וכל דבר אפשרי בסגנון...(על קצה המזלג). אשמח להכיר ולשמוע מיהם חברי הפורום- מה תחומי העיסוק, איך אפשר לאגד ולאחד כוחות כך שנוכל לעזור זה לזה כאן- או אם יש שירשור כזה- אשמח לקישור.

siv30

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני סיון, קצת דיברנו במקום אחר אני חושבת, יש קישור לדף שמרכז את חברי הפורום והעיסוקים שלהם היכן שהו כאן. אני בטוחה שעוד מעט אביבה תבוא ותאיר לך את הדרך. העבודה שלך נראית לי מדליקה, את משתמשת באמצעים טכנולוגיים ממוחשבים?

ברוכה הבאה דלית

אז קודם כל ברכות להקמת העסק ובהצלחה. יש לך כאן את שמות חברי הפורום הקבועים ועיסוקיהם. יש בפורום עוד אנשים שמשתתפים שואינם מופיעים ברישמה זו מרצונם. לפני מספר חודשים חלק מהפורום הוירטואלי, הפך לפורום עסקים שנפגש אחת לשלושה שבועות. האם היית מעוניינת בדבר כזה לקידום העסק שלך?

את יכולה לפנות

ליעל ארבל, או relex. שתיהן אחראיות על האירגון. שילחי לה/להן מסר או עדיף אימייל שתוכלי למצא בכרטיס האישי. רדי למטה בדף תוכלי למצא את שתיהן. ישנם מספר קריטריונים שקבענו לגבי הפורום העיסקי, גם אותם יעבירו לך. הפגישות נערכות באזור המרכז וקצת צפונה. הקרובה,בשבוע הבא, ב- M הדרך, כביש החוף. לגבי הרשימה כאן בפורום, שילחי מסר ל-motyka, גם כן נמצא בהמשך הדף למטה. הם בטח יראו בעצמם בימים הקרובים את ההודעות ואולי עוד הלילה.

אני חושבת שלהפך

ממה שראיתי ששושי עושה (לפי הכרטיס)- נראה לי שנוכל רק להשלים זו את זו! ההתמחות שלי באלבומים מסוג מסויים וייחודי לי וכן בהפקות וידיאו. אני בטוחה שנמצא ממשקים שבהם נוכל לחבור.

למעלה